20 mai 2011

Pâi zi aşa, jupâne, că îţi bagi picioarele în partid, pe care îl foloseşti ca să scoată castanele din foc



Traian Băsescu: Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL în 2012, ci de ieşirea din criză

Obiectivul meu nu mai este legat de procentele Partidului Democrat Liberal în 2012, ci de ieşirea României din criză, iar performanţa Guvernului este demonstrată, chiar dacă este şi hulită, a declarat joi preşedintele Traian Băsescu.

"Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL-ului în 2012, obiectivul meu este ieşirea României din criză şi trecerea pe creştere economică solidă. Deja sunt semne de întrebare ce se va întâmpla din punctul de vedere al crizei economice în semestrul al doilea. Sunt deja specialişti care avertizează: atenţie, risc de revenire a crizei economice", a afirmat şeful statului, la TVR1.

Cât priveşte discuţiile de la recenta Convenţie Naţională a PDL privind relansarea guvernării, Băsescu a menţionat că, probabil, peste o săptămână sau două, noul Birou Permanent Naţional al partidului va analiza şi soluţiile din acest punct de vedere.

Preşedintele Băsescu şi-a exprimat convingerea că PDL este un partid responsabil şi că va reuşi să îndeplinească programul agreat cu FMI. "Acest Guvern, şi vă rog să vă uitaţi pe raportul Fondului, nu a avut niciun punct neîndeplinit. Este prima dată când văd aşa ceva. Am putea spune: au tăcut şi au făcut. Performanţa este demonstrată, chiar dacă este hulită. Este clar că este un Guvern nepopular, dar, dincolo de orice, pentru ţară este necesar un Guvern stabil", a conchis Băsescu.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Vad ca dispar comentariile pe FB.
Incerc sa reproduc :


Jupanu’ s-a saturat de partide ,de alegeri libere, de democratie.
Vrea piata reglementata de dictatura UE care numeste tehnocrati sau cheama chinezii cu lagarele lor de munca cu tot

Riddick spunea...

Jupânu' crede că are de-a face cu idioţi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: