03 septembrie 2010

Let's talk about EU: Integrarea "romilor"



O dezbatere organizată de EUobserver, cu participarea unor europarlamentari din mai multe grupuri politice.



13 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Occidentalii astia habar n-au ce-a insemnat comunismul in Estul Europei.Comunism care a adus saracie, coruptie si inapoiere.
Cred ca trebuia sa fim mult mai vehementi si sa cerem un plan Marshall pentru tarile ex comuniste.De aici trebuia plecat.Sa priceapa toti occidentalii prin ce-am trecut noi.
Eu n-am de ce sa suport jigninile nimanui care spune ca Romania este saraca si corupta.
Nimeni nu spune ca Romania a stat sub comunism 50 de ani si a fost sub influenta ruseasca.
Din contra Germania vrea sa desfiinteze vizele pentru Rusia....

De asta trebuie sa ne vedem noi de interesul nostru si sa ne ridicam economic singuri.
Sa ramana ei cu islamistii lor pana n-or mai putea.

A venit sora-mea din SUA( California ) in vizita si spune : Doamne ce bine e aici cu tiganii nostri-nici macar nu sunt atat de negri !...
Asa ca depinde din ce punt de vedere vezi lucrurile..
Pana la urma se vor integra si tiganii

Riddick spunea...

Nu mai trebuie să ne uităm în gura ăstora.

Vorba şerifului din Arizona: 'I have about as much regard for the U.N. as I do the vermin'

http://riddickro.blogspot.com/2010/09/serif-din-arizona-i-have-about-as-much.html

Ţiganii "au aflat" de la televizor că, de fapt, sunt (r)romi.

Treaba cu viza necesită majoritate calificată. Înainte de porcăria aia de Lisbon Treaty, putea opune veto orice stat membru UE.

Crystal Clear spunea...

Am intrebat-o pe sora-mea cum mai este acolo cu mexicanii, etc.
Ea e linistita zice ca in zona unde sta ea (Palo Alto) politia ,statul sunt foarte puternice si ca mentin ordinea si disciplina.Sunt foarte duri cu mexicanii.
I-am spus de Arizona, fasia de pamant necontrolata, unde isi fac de cap emigrantii, etc.
Ea zice ca America e mare si ca se va rezolva.
Este foarte optimista si increzatoare in viitor..

Riddick spunea...

Şeriful Joe Arpaio din Arizona (Maricopa County, cea mai problematică zonă de frontieră cu Mexicul), pe capul căruia mafia drogurilor din Mexic a pus un milion de dolari, este dat în judecată de Department of Justice:

Sheriff Joe Arpaio sued by Justice Department in civil-rights probe

Read more: http://www.azcentral.com/news/election/azelections/articles/2010/09/02/20100902joe-arpaio-sued-by-justice-department-brk-02-ON.html#ixzz0yVJDlBp9

Crystal Clear spunea...

"Arpaio, however, contends the inquiry is part of a conspiracy connecting the White House, Phoenix Mayor Phil Gordon and local advocacy groups"


Commentariu:

"Ha Ha Ha, Joe is costing you more money than the illegals he's after. Very fitting"

Riddick spunea...

Old Joe is a pain in the ass for the Kenyan. :)

Crystal Clear spunea...

:))))

Crystal Clear spunea...

Poza de jos este pentru dl Nigel Farage .
Poate citeste putin mai mult despre Romania si comunismul instalat aici in timp ce UK beneficia de planul Marshall...Consecintele intelegerii lui Winston Churchill cu Stalin
Ar fi bine sa-si amintesca putin istoria atunci cand vorbeste despre Romania.
Nici noua nu ne place Tratatul de la Lisabona


http://euro-med.dk/billeder/billederyes-2cwe-20can1.jpg

Riddick spunea...

Nu atât Churchill cât Roosevelt (teheran 1943). Churchill a cautat să evite acelaşi lucru pt Grecia, unde comuniştii au pornit războiul civil (1947-1950).

Am vazut şi eu că Farage trage niţel de istorie daca îi serveşte la tema Lisbon Treaty.

Crystal Clear spunea...

Inteleg.
Totusi, Nigel vorbeste aiurea si trebuie sa priceapa ca intai si intai trebuie sa priceapa istoria si sa gandeasca .Pana la urma UK n-a avut decat de profitat de pe urma razboiului rece.N-are nici un drept sa ne jigneasca in felul asta.
Toate au o limita

Crystal Clear spunea...

Mi se pare interesanta abordarea de mai jos :

"Într-un fel este vorba de dilema clasică post-colonială, şi poate că generaţiile noastre post-coloniale nu ar trebui să se zgârcească cu banii; la urma urmei, am luat mult în trecut de la acele ţări. Dar juxtapunerile care urmează, consecinţă a trecerii graniţelor de către grupuri întregi de populaţie, ameninţă să producă o ciocnire a civilizaţiilor, nu a religiilor, ci a standardelor de viaţă, şi chiar la uşa noastră"


http://www.presseurop.eu/ro/content/article/332641-de-ce-are-dreptate-sarkozy

Riddick spunea...

Situaţia a fost creată tot de stânga, care a susţinut că imigranţii "au dreptul" să ocupe ilegal terenuri, şi să locuiască acolo fără forme legale şi fără asigurarea normelor sanitare minime (WC, apă curentă).

Acum, tot stânga ţipă: "discriminare ! rasism! fascism!", când de fapt este doar necesitatea de a respecta vechea vorbă: "întinde-te atât cât te ţine plapuma".

Crystal Clear spunea...

Asa e.
Stanga creaza conflicte pentru ca apoi sa arate cum lupta pentru drepturile diversilor ametiti

Vorba cuiva:
Nu se vorbeste NIMIC despre obligatiile tiganilor .
Obligatia de a respecta legile, de a construi cu autorizatie, de a nu cersi, de a munci...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: