09 decembrie 2019

Pân'-acu', a/u intrat ca-n brânză...


Să vedem mai încolo ce-o fi, da' dacă nu ne trezim...

Nu-mi dau seama dacă Gelu Vişan este (prea) vehement, ori în rol de agent demoralizator ("asta-i, ei controlează tot; noi - doar spectatori, c-atât putem").
Lașitatea și Frica.
Scriam acum câteva zile că neoliberalismul Școlii de la Chicago promovat de Nazist și de Gașca lui cuprinde vânzarea resurselor, a Societăților cu Capital de Stat, a Sănătății și a Învătâmântului, Privatizarea în nume Propriu a Justiției, Anihilarea Opozitiei prin numirea unor securiști de paie în fruntea PSD, Trecerea Parlamentului în Subordinea Guvernului Iohannis, refacerea la cote nemaiîntâlnite a Statului Polițienesc și
Vânzarea României, a Economiei, a Resurselor și Societâților cu Capital de Stat, repet și o să o tot scriu, va culmina cu
Vânzarea Ardealului în 2022.
Până atunci vânzările anterioare vor fi fost încheiate.
Pentru a putea vinde, Nazistul trebuie să aibă în funcții oamenii lui, sclavii lui de fapt, care execută fără crâcnire ordinele Fuhrerului.
Vânzarea Sănătății este un plan mai vechi, pe care-l cunosc extrem de bine, nu de alta dar l-am studiat în amănunt când trebuia să spun public ce minunat e, asta până m-am prins că de fapt se vinde tot Sistemul de Sănătate: Acum vă spun doar un amănunt o să scriu pe larg despre vânzarea Sistemului de Sănătate și a Învățâmântului de Stat:
Casa de Asigurări de Sănătate va fi desființată și înlocuită de Cinci Case de Asigurări de Sănătate, Private, toate din Occident, ale căror nume sunt cunoscute.
Asta este Concepția Neoliberală a Nazistului și Mafioților lui, pentru asta au fost numiți de Germania ( hai că m-am scăpat cu viitorii proprietari ai unei Case de Asigurări): Să vândă pe nimic și repede.
Poate nu ați înțeles: toți românii nu vor mai fi asigurați la Stat, ci la una din Casele (Private-Străine) de Sănătate, care va plăti cum va vrea ea. De exemplu, dacă acum vă plătește Casa de Asigurări spitalizarea și operația, din contribuțiile la CAS, peste trei ani, o parte va plăti Casa Privată-Străină, iar o parte dumneavoastră, pentru că vă vor spune că depășiți costurile medii ale tratamentului. Adică:
Pensionarii care nu sunt votanții nazistului nu vor avea din ce plăti, ceea ce va duce la întinerirea populației prin selecție artificială, iar în rest, scapă cine poate, adică cine are bani. La fel va fi și la Pensii, vi se va spune, cum a spus Băsescu în seara asta despre “Deficite” pe care le inventează- că nu sunt bani-, iar pensionarii vor fi condamnați la o pensie de mizerie, astfel încât să se rărească, rapid și masiv.
Dar să revenim la Sănătate.
Destituirea lui Arafat de Săptămâna asta, este parte a Planului. Nu sunt deloc fan al lui Arafat, l-am criticat (puțin spus) după accidentul din Apuseni, din Siudghiol și pentru altele, dar el se opune vânzării Sistemului de Urgență, și aici are dreptate.
Motiv pentru care va fi executat direct de Nazist, pentru că Sistemul de Sănătate, cum am scris mai sus, este planificat să ajungă la nemți. Cum poți controla și rări cel mai bine o populație, decât prin Sistemul de Sănătate? O să-mi spuneti că nu are curaj, că e Genocid. Dar la Colectiv ce a fost, când au omorât tineri nevinovați, doar că trebuia să pună un guvern care să vândă România? Le-a-ncurcat planurile Dragnea, dar l-au rezolvat. V-am mai spus, Dragnea a fost executat cu ordin din afară, Nazistul doar a executat.
Când Băsescu a dat ordin să taie pensiile cu 15%,credeti că nu știa că vor muri pensionari, fără bani de medicamente și mâncare? Ba știa bine, de-aia mi-a spus mie MRU, direct, în față, la obraz ca să zic așa, ca să nu mă mai agit pentru pensionari, că nu sunt votanții noștri.
Așa că Arafat nu mai are scăpare, îl va executa Nazistul pentru a vinde Urgența.
O să ziceți că ieșiți în stradă, dumneavoastră care citiți aceste rânduri:
O să ieșiți pe dracu, la fel cum ați ieșit și după ce a fost executat Dragnea. O mână de oameni. I se rupe Nazistului.
De ce nu ieșiți?
Din lașitate și din frică.
O să vă indignați un pic pe facebook, vai, vai, vai, și gata!

Așa că Vânzarea României începe cu Vânzarea Sănătății Dumneavoastră, dar când o să o simțiți pe propria piele, va fi mult prea târziu.
Vă doresc o săptămână superbă!

6 comentarii :

Anonim spunea...

Cum adica ''agent demoralizator'' ?
Visan zice ca nu vom iesi in strada fiindca sintem lasi.
Asa e, dar sintem si filozofi, ne pricepem la toate si sintem suspiciosi pina la imbecilitate !
Ne meritam soarta de popor esuat !

Riddick spunea...

Demoralizare = acţiune prin care i se induce inamicului percepţia că este inutilă rezistenţa "în condiţiile date", şi că ar fi mai utile retragerea ori capitularea.

Anonim spunea...

Cine vorbeste , Gelu Visan ? Mai bine-ar sta linistit in cushca lui caci pe vremea cand sub guvernarea lor { adica si-a partidului la care sluja dl. in cauza } , se faceau strict aceleasi lucruri si parca nu l-am vazut legat cu lantzuri de gardul Parlamentului in semn de... protest !

Riddick spunea...

Da, adevărat este. Dar am auzit critici asemănătoare de la nişte pesedişti când le ziceam despre ce mai scrie Ilie Şerbănescu. Recent. "Da' când era ministru CDR, ce-a făcut?!" Deci ei percepeau persoana Ilie Şerbănescu drept un exponent al "austerizanţilor", ignorând ce scrie el în ultimii 15-20 de ani. Trebuie să precizez că e vorba despre pesedişti "abonaţi" ("revoluţionari" în plată la bugetul de stat), şi nu aderenţi sau militanţi "ideologici" sinceri. Ilie Şerbănescu se declară "de stânga" (asta nescăzând valoarea articolelor sale), fusese ani de zile în stafful fundaţiei PSD "Institutul Social-Democrat" şi totuşi "clienţii" nu-l percep favorabil... "PSDragnea" n-a prins la votanţii PSD, a fost doar ceva nebulos, încâlcit. Le place lucrul "aşezat", chiar dacă e anapoda, dar să le vorbească "ăia" frumos la televizor, mda.

Anonim spunea...

Una-i una , alta-i alta ! Ilie Serbanescu a DEMISIONAT din guvernul CDR { zic gurile rele ca a fost o masura de protest } deoarece a vazut cum cei 15.000 de specialisti ai lui Milica duceau tara spre dezastru incet dar sigur ! Asta in vreme ce , dl. Visan se transformase intr-un fel de caine d e paza al guvernarii....BASESCU-BOC care , latra si uneori si mushca pe toti oponentii acestuia fara sa aiva si argumente in acest sens . Ai uitat cand Andreea Kretulescu in cadrul unei emisiuni unde era invitat si Mircea Dogaru si parca si Sorina Matei { si daca nici asta nu era de-a " portocaliilor " ...} l-au dat afara din emisiune ? Azi fireste cred c-a fost doar o manevra de marketing mai ales ca " dupa " ...Gelu Visan a mai fost invitat si , a si acceptat invitatiile la emisiunile acestor doamne .Iar azi se considera singurul detinator al a devarului suprem . Asta n-ar fi nimic daca dl. Visan , n-ar considera si ca , are solutziile pentru ca toata lumea sa aiva parte de " adevarul " sau . Stai linistit : al bate la KURUL gol dl. Motocu !

Riddick spunea...

Da, îmi amintesc emisiunea. Să vedem ce va face concret, politic, în vreun partid. Că doar aşa, "de pe margine", sunt destui. FAPTE (şi nu numai de la Gelu Vişan ar fi de aşteptat...).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: