20 noiembrie 2019

Şi totuşi...


... ce vorbeau ca doi vechi şi buni amici, Severin şi Timmermans, în foaierul Ateneului, la Gala preşedinţiei române a Consiliului European (ianuarie 2019)? Preţ ca la vreun sfert de ceas. Cu greu s-au despărţit, vorbeau tare de la câţiva metri şi gesticulau amical. Cred că-şi muşcă mâinile tartorii organizatori, c-au lăsat TVR să dea în direct filmări "din culise" - asta dar şi altele -, nu cred că vor mai face greşeala. Aşa că... primiţi mesajele, dar nu şi infiltratorii.



La un moment dat, circula zvonul "aproape real" că PSDragnea l-ar putea propune pe Adrian Severin ca preşedinte al Comisiei Europene. Nu vă râdeţi, fiecare stat membru UE poate face o propunere, fie ea excentrică sau nu.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Intrebare : Adrian Severin nu-i ala caruia , in calitatea-i de eurodeputat din partea Romaniei , i-a fost data o muie d'aia babana de tot , muie in urma careia , un eurodeputat- ceh parca sau , german - a demisionat , iar Adrian Severin s-a tinut vreun an si jumatate " cu ghearele si cu dintzii " { vorba lui Julius Fucik } de IMUNITATE , de SCAUN si NICI MACAR CAND L-AU LEGAT AI NOSTRII , NICI ATUNCI N-A INCETAT SA ZBIERE CA DIN GURA DE SHARPE CA , EL N-A FACUT ALTCEVA DECAT... LOBBY ??? Si Timermmans asta , sta la vrajeala cu toti parnaniasii , pai asta spune cam tot si despre calitatea lui... umana !

Anonim spunea...

Am citit chestia aia de la " my angry rants " despre Electroputere -Craiova si brusc mi-adusei aminte despre o treaba de prin anii '50 parca . Atunci , un politruc sovietic a facut un plan de dezvoltare al tarilor... bolsevice , plan in care Republica Populara Romana + Republica Populara Bulgara trebuiau sa devina tari eminamente agricole si mi-am amntit si reactia lui Gheorghiu -Dej de-atunci cu toate riscurile ce puteau fi iminente .Astazi , cine mortii ma-sii sa mai protesteze si mai ales : IMPOTRIVA CUI ?! Parca C.V.Tudor facea vorbire prin 1997 despre reinfiintzarea iobagiei globaliste si , atragea atentzia cui dorea sa-l asculte , asupra faptului ca , asta se urmarea de fapt ca romanii , sa fie transformati { ATENTIE : CU VOIA LOR } in iobagi " moderni " pe ... pamanturi europene . Mai pe romaneste in SCLAVI ! Mare dreptate avea tribunul . Dreptate sau pur si simplu , VIZIUNE . {M}

Riddick spunea...

@Anonim 1:

El e, dă-l dracu'. Ar fi trebuit justiţia română să-l condamne, pentru complot, trădare şi fraude.

@Anonim 2:

Era Planul Valev.
https://riddickro.blogspot.com/2011/06/planul-valev-ring-bell.html

https://riddickro.blogspot.com/2013/05/doi-intr-o-barca-romania-si-bulgaria-i.html

https://riddickro.blogspot.com/2013/05/doi-intr-o-barca-romania-si-bulgaria-ii.html

https://riddickro.blogspot.com/2013/05/doi-intr-o-barca-romania-si-bulgaria-iii.html

Parcă mi-amintesc momentul acela cu CVT.

Anonim spunea...

" Parcă mi-amintesc momentul acela cu CVT. " NUMAI P'ALA ? AU FOST NUMEROASE SI MEMORABILE CAM TOATE SI-N PLUS , CONTINEAU 101% ADEVAR BAZAT PE ARGUMENTE ECONOMICE SI GEOPOLITICE SOLIDE , PALPABILE , REALITATE CU CARE ASTAZI SE CONFRUNTA AIA DE LA... ELECTROPUTERE-CRAIOVA !!!!! Cine-o urma maine ca... parca nu mai e de unde si-atunci unde dracu-i industria romaneasca { chiar si-acel " morman de fiare vechi " cum o categorisea javra aia jidaneasca numita Petre Roman } si de unde mama dracului vor scoate liberalii astia de mucava bani , sa plateasca si datoriile PSD-ului si-ale lor in urmatorii... cativa ani ??? Este a nu stiu cata oara cand ma-ntreb : DOAMNE DUMNEZEULE , CAND AL VEI DUCE SI PE ION ILIESCU IN IAD LANGA... CEAUSESCU ? {M}

Riddick spunea...

Vine ea, vremea socotelilor.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: