21 noiembrie 2019

Doar pentru stil


Despre "patriotul" Ioan-Aurel Pop, avut în vedere de PSDragnea pentru Cotroceni (ca "variantă"), ziceam aici:
Se cam poate prezice. Candidatul prezidenţial PSD pare a fi preşedintele Academiei, Ioan-Aurel Pop. "Ardelean" şi greco-catolic, complice al Grupului de la Cluj şi rector al puroiului antiromânesc U.B.B. Prea-l cultivă România TV, unde apare în emisiunea ONGistului vopsit Cumpănaşu. Mi-ar fi foarte greu să votez într-un eventual tur doi - chiar şi contra lui Iohannis - un aşa candidat. Sau pe Tăriceanu (catolic). Criteriile mele minime: non-ardelean, ortodox, cu părinţii şi toţi patru bunicii identificabili ca români ortodocşi.
A, ce, nu "ştiaţi"? Fraţii Roncea sunt agenţi sau colaboratori ai serviciilor (sau al unor facţiuni de acolo), "adânc conspiraţi" - cică - prin "atitudini". Însă pentru observatorul atent doar pisicile cu clopoţei. Victor se dă mai "stilat", dar se dă şi de gol periind frecvent SRI sau personaje asociate SRI-ului.
cea mai perversă mizerie a votului de duminică este că întreține iluzia libertății de alegere, opțiunea democratică cică, dar în realitate este o "alegere" prescrisă, genul de impunere a alegerii dintre alb și negru ca și când întreaga lume ar fi discromatică.
este o falsă libertate, eu de exemplu vroiam să-l pot vota pe profesorul Pop de la Cluj, academicianul, am fi fost poate prima țară de pe Planetă cu președinte academician, Franța a avut doar un văr de academician președinte, Poincare .
în loc să mă pot mândri cu un președinte academician sunt acum forțat de aleg între o vacâ mu nebună, ticăloasă, nemernică, cretină, legebetistă și un bou mut bolnav mintal, arghirofil dement după bani, cu trăsături lombroziene de Dincă, retard sfertodoct, mason anticreștin securisto-kaghebist și de asemenea, ca și vaca, tot legebetisto-soroșilo-reptilian.
astea sunt "opțiunile" oferite de nemernicii trădători ai serviciilor, nu de azi de ieri, dacă vă mai amintiți cum căina Băsescu cu lacrimi de crocodil sărmanu popor român, blestemat să tot "aleagă" la fiecare ciclu electoral, tot mereu, doar între doi kaghebiști, că doar nu credeați că DIE unde funcționa Petrov era o instituție românească, - întreaga Securitate răspundea direct Moscovei de unde veneau și ordinele și planurile de măsuri.
cea mai perversă intoxicare despre Securitate este cea cu privire la "autonomia" și "patriotismul" instituției.
Poftim patriotism, iată ce ne oferă securiștii de 30 de ani - numai și numai președinți și premieri țigani, evrei, kaghebiști, plus un neamț, desigur la fel ca și cei de dinainte, cu toții din aceeași fibră...
vom avea libertate doar atunci când vom fi capabili să respingem "opțiunile" prestabilite de Haita Lor...
https://www.facebook.com/george.roncea/posts/2594633660590233

2 comentarii :

Anonim spunea...

Despre George si Victor { sigur nu-i cheama de fapt George si Victor... Becali ? } Roncea se zvonea inca din urma cu vreo cincisprezece ani poate si mai bine , faptul ca-s si manipulati si... manipulatori . Dovada , faptul ca Victor Roncea in prezent este invitat foarte rar spre deloc in studiourile vreunei televiziuni { si-atunci ... la ordin } iar George , juma de tzara stie ca-i un fel de Marian Motocu cu voie de la Politie si... cine dracu-i atat de nebun sa-l invite p'asta pe " sticla " ? . Se da mare nationalist , mare om de dreapta dar , de fapt " serviciul " lui e...SERVICIILE !In plus , Motocu poarta d'al dracului acea Cruce d e Fier la gat , in vreme ce George Roncea stiu c-a purtat acelasi insemn dar... pe umeri si era Crucea de Malta... adica MASON . Nici unul si nici celalalt nu provin din parinti fosti... muncitori si tzarani plugari . Sa sti de la mine ca la Scoala No. 1... chiar nu invatza cine vrea si nu vrea insa , nu-i vorba despre asta ci de faptul ca , ma umple de oftica cand aud vorbindu-se despre... ardeleni si "grupul de la Cluj " de parca acolo s-ar afla doar crema intelighentziei romanesti , in fapt nefiind altceva decat o sleahta de profitori cu totii . Fireste , comparativ cu... " grupul de la Teleorman ", sant intr-adevar niste lumini insa , tot profitori da-i dracului ! Intrebare : cand au avut aia din PSD intentia de-al propune pe Ioan - Aurel Pop la presedentzie ? Pai n-a fost propus ... Ioan Rus si sa fie , Aurel Pop ? Putea face CPEX-ul PSD asa prostie ? O fi fost vreo chestie gen...academicianul DANAILA de la liberali ? P.S. Apropo Danaila asta , mai traieste ca , n-am mai auzit cam nimic despre el sau ... maretzele lui realizari pentru cauza PNL-ului ? Respect Riddik ! {M}

Riddick spunea...

Leon Dănăilă mai trăieşte, dar este trecut pe linie... moartă, ca "retrograd" (de PnL).

Ioan Aurel Pop fusese "cultivat" de PSD, era o variantă (neoficială) de candidat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: