20 noiembrie 2019

Şi totuşi...


... ce vorbeau ca doi vechi şi buni amici, Severin şi Timmermans, în foaierul Ateneului, la Gala preşedinţiei române a Consiliului European (ianuarie 2019)? Preţ ca la vreun sfert de ceas. Cu greu s-au despărţit, vorbeau tare de la câţiva metri şi gesticulau amical. Cred că-şi muşcă mâinile tartorii organizatori, c-au lăsat TVR să dea în direct filmări "din culise" - asta dar şi altele -, nu cred că vor mai face greşeala. Aşa că... primiţi mesajele, dar nu şi infiltratorii.



La un moment dat, circula zvonul "aproape real" că PSDragnea l-ar putea propune pe Adrian Severin ca preşedinte al Comisiei Europene. Nu vă râdeţi, fiecare stat membru UE poate face o propunere, fie ea excentrică sau nu.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Intrebare : Adrian Severin nu-i ala caruia , in calitatea-i de eurodeputat din partea Romaniei , i-a fost data o muie d'aia babana de tot , muie in urma careia , un eurodeputat- ceh parca sau , german - a demisionat , iar Adrian Severin s-a tinut vreun an si jumatate " cu ghearele si cu dintzii " { vorba lui Julius Fucik } de IMUNITATE , de SCAUN si NICI MACAR CAND L-AU LEGAT AI NOSTRII , NICI ATUNCI N-A INCETAT SA ZBIERE CA DIN GURA DE SHARPE CA , EL N-A FACUT ALTCEVA DECAT... LOBBY ??? Si Timermmans asta , sta la vrajeala cu toti parnaniasii , pai asta spune cam tot si despre calitatea lui... umana !

Anonim spunea...

Am citit chestia aia de la " my angry rants " despre Electroputere -Craiova si brusc mi-adusei aminte despre o treaba de prin anii '50 parca . Atunci , un politruc sovietic a facut un plan de dezvoltare al tarilor... bolsevice , plan in care Republica Populara Romana + Republica Populara Bulgara trebuiau sa devina tari eminamente agricole si mi-am amntit si reactia lui Gheorghiu -Dej de-atunci cu toate riscurile ce puteau fi iminente .Astazi , cine mortii ma-sii sa mai protesteze si mai ales : IMPOTRIVA CUI ?! Parca C.V.Tudor facea vorbire prin 1997 despre reinfiintzarea iobagiei globaliste si , atragea atentzia cui dorea sa-l asculte , asupra faptului ca , asta se urmarea de fapt ca romanii , sa fie transformati { ATENTIE : CU VOIA LOR } in iobagi " moderni " pe ... pamanturi europene . Mai pe romaneste in SCLAVI ! Mare dreptate avea tribunul . Dreptate sau pur si simplu , VIZIUNE . {M}

Riddick spunea...

@Anonim 1:

El e, dă-l dracu'. Ar fi trebuit justiţia română să-l condamne, pentru complot, trădare şi fraude.

@Anonim 2:

Era Planul Valev.
https://riddickro.blogspot.com/2011/06/planul-valev-ring-bell.html

https://riddickro.blogspot.com/2013/05/doi-intr-o-barca-romania-si-bulgaria-i.html

https://riddickro.blogspot.com/2013/05/doi-intr-o-barca-romania-si-bulgaria-ii.html

https://riddickro.blogspot.com/2013/05/doi-intr-o-barca-romania-si-bulgaria-iii.html

Parcă mi-amintesc momentul acela cu CVT.

Anonim spunea...

" Parcă mi-amintesc momentul acela cu CVT. " NUMAI P'ALA ? AU FOST NUMEROASE SI MEMORABILE CAM TOATE SI-N PLUS , CONTINEAU 101% ADEVAR BAZAT PE ARGUMENTE ECONOMICE SI GEOPOLITICE SOLIDE , PALPABILE , REALITATE CU CARE ASTAZI SE CONFRUNTA AIA DE LA... ELECTROPUTERE-CRAIOVA !!!!! Cine-o urma maine ca... parca nu mai e de unde si-atunci unde dracu-i industria romaneasca { chiar si-acel " morman de fiare vechi " cum o categorisea javra aia jidaneasca numita Petre Roman } si de unde mama dracului vor scoate liberalii astia de mucava bani , sa plateasca si datoriile PSD-ului si-ale lor in urmatorii... cativa ani ??? Este a nu stiu cata oara cand ma-ntreb : DOAMNE DUMNEZEULE , CAND AL VEI DUCE SI PE ION ILIESCU IN IAD LANGA... CEAUSESCU ? {M}

Riddick spunea...

Vine ea, vremea socotelilor.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: