19 mai 2019

EXACT!


Întrucât în chestiunea cimitirului militar de pe Valea Uzului sunt date care mă fac să suspectez o diversiune, mă repliez.
Și românilor și maghiarilor le cer însă ca să lase învrăjbirea, întrucât de ea profită doar "elitele" globaliste.
Nimic nu ar fi mai periculos pentru proiectul Noii Ordini Mondiale în Europa decât o axă conservatoare Varșovia-Budapesta-București-Roma, iar neo-Securitatea globalistă luptă din greu împotriva scoaterii României din starea de colonie. Întrucât colonia nu are voie să aibă o politică externă: ea trebuie să stea la ordin, să facă sluj soros-boylor gen Juncker, Timmermans ori Klemm.
PS  Faptul că presa cu epoleți, globalistă, a devenit brusc... naționalistă (G4media, hotnews, ziare.com, Adevărul, Libertatea șamd) îmi întărește suspiciunea că asistăm la o diversiune de proporții.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2304380556554752&id=100009484907272

Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Pleşu, 2002: "Criteriul unificării e, însă, deocamdată, unul predominant economic şi financiar. Europa unită e - sau tinde să fie - o piaţă bine organizată. Se imaginează o sumedenie de facilităţi comerciale, monetare, vamale, care să facă viaţa întreprinzătorilor mai uşoară şi pe aceea a europenilor mai geometrică. Încercarea nu e lipsită de interes şi a dat deja rezultate semnificative. Întrebarea care se pune e în ce măsura această reformă mai curând administrativă e la înălţimea proiectului politic şi spiritual numit "unificarea europeană".

Postări populare (nu P.P.E. !):