20 mai 2019

"Aliaţii"


Ca să scoatem ţara la lumină, trebuie să ne ocupăm gospodăreşte de buruieni, nu să ne ţinem de simpozioane şi sesiuni de comunicări stiinţifice.

Printre primii paşi de nu chiar primul ar fi conştientizarea evidenţei că "statul" (aparatul) a fost... substituit.(clip sabotat, de la momentul 5:01 dispare sonorul)Pedigriurile trădării şi substituirile din cultură

2 comentarii :

Riddick spunea...

Ioan Rosca - Statul Roman, un stat criminal

Asa zisii capitalisti autohtoni, de fapt sunt bolsevici convertiti dupa ’89 la eurocratie.
Ca in ’89 s-au rebrenduit, nu-i mare lucru.
Au schimbat forma, fondul e acelasi, sunt putrezi din crestet in talpi, si-au aratat chipul de jivine turbate cu sufletele negre.

https://www.youtube.com/watch?v=2IAIV3snIbA

https://www.youtube.com/user/traditionalistul/videos

Riddick spunea...

TREZESTE TE GHEORGHE, TREZESTE TE IOANE 2015.07.16

https://www.youtube.com/watch?v=8xPbdGydo40

https://www.youtube.com/channel/UCWtYfI4WDxjjOmepETLkO2Q/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Pleşu, 2002: "Criteriul unificării e, însă, deocamdată, unul predominant economic şi financiar. Europa unită e - sau tinde să fie - o piaţă bine organizată. Se imaginează o sumedenie de facilităţi comerciale, monetare, vamale, care să facă viaţa întreprinzătorilor mai uşoară şi pe aceea a europenilor mai geometrică. Încercarea nu e lipsită de interes şi a dat deja rezultate semnificative. Întrebarea care se pune e în ce măsura această reformă mai curând administrativă e la înălţimea proiectului politic şi spiritual numit "unificarea europeană".

Postări populare (nu P.P.E. !):