22 mai 2019

Radiaţii electromagnetice de înaltă frecvenţă


Dincolo de "dilema cu sau fără Huawei" să ne întrebăm ce-i asta şi care sunt pericolele. Atenţie la legislaţia care ar încerca impunerea obligativităţii acceptării releelor de emisie 5G pe locuinţele colective (blocuri), adică "băgarea mortului în casă". Scandalul este abia la început.

The frequencies involved in 5G, called millimeter frequencies, 
extremely short wavelength frequencies and extreme high frequencies in the
many, many gigahertz range, these frequencies were used in military warfare.

A global 5G wifi system is currently being rolled out all across the planet and some people are now taking extra measures to protect themselves and their families! The United Nations is implementing agenda 2030, our “smart homes” and “smart appliances” are being connected to a network known as The Internet Of Things and 5G is the spider webbed mesh that is going to hold it all together! In this video Dan Dicks of Press For Truth speaks with emf expert Ross Anderson and also Curtis Stone aka The Urban Farmer about 5G, radiation levels in the home and most importantly what you can do about it to shield yourself and your loved ones from this Orwellian nightmare that is currently being built all around us.

4 comentarii :

Riddick spunea...

How To 5G Proof YOUR HOUSE!!! This Is Next Level EMF PROTECTION!

https://www.youtube.com/watch?v=tufq7KrL-TA

https://www.youtube.com/user/weavingspider/videos

Vlad Tepes spunea...

Singura forma NORMALA SI FIREASCA de reactie din partea oamenilor(desi la cita indobitocire este nu cred ca mai sint in stare de asa ceva) AR FI PUR SI SIMPLU DEMONTAREA SI ARUNCAREA DE PE BLOCURI A ANTENELOR UCIGASE !!!
Repet, insa, un popor care accepta sa traiasca timp de 9(noua) ani in santierul care inca nu a terminat constructia unui metrou de 6 km, ESTE COMPLET ANIHILAT IN PLAN PSIHOLOGIC SI PSIHIATRIC !!!

Riddick spunea...

Cu partea a doua sunt de acord, dar aş zice că-i cam ca la box, groggy, mai avem încă şansa de a ne "trezi din pumni".

Teoretic n-ar fi "foarte" periculoase astea de până acum, dar cele 5G cu siguranţă - DA! La cele de până acum aş vrea să văd buletine de măsurare a radiaţiilor imediat în apartamentul de dedesubt.

Riddick spunea...

Eh... "aruncarea de pe blocuri"... Dar mai întâi să fie luate maşinile parcate jos şi oprită trecerea oamenilor pe lângă bloc.

Sunt convins că sunt mituiţi administratorii şi parte dn locatari / comitetele de bloc, mai ales dacă nu stau la etajele superioare. "Cointeresaţi" la contractul de instalare a antenelor, pentru o "chirie" îndoielnică. Văd probleme şi cu instalarea reclamelor luminoase, nu numai pentru locatarii de peste drum dar şi pentru cei din bloc, care sunt deranjaţi de reflexia luminii "dinamice" pe faţada de vis a vis, noaptea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: