10 iulie 2018

SUSPENDAREA LUI IOHANNIS


Avertizarea ar avea sens pentru partide reale, nu pentru făcături aflate în complicitate cu Iohannis Sistemul. Ba că "nu-i momentul chiar acum, după alegeri", ba că "doar ce s-a instalat guvernul", ba că "să-l aşteptăm să citească tot materialul de la CCR", ba că "nu mai este motiv, a semnat revocarea", ba că "na c-au venit concediile, lumea-i plecată, nu vine la referendum". Şi ar urma "pâi nu acum, că asigurăm preşedinţia Consiliului European". Şi tot aşa, bat geamparaua cu noi de un an jumate, în timp ce (vorba lui Everac...) translaţia capitalurilor străine continuă, în tăcere, cu toate ţâţânile unse. 

Gelu Vişan:

Așa cum am scris acum două săptămâni, Klaus Werner Iohannis împreună cu Horodniceanu, pe baza “informațiilor” lui Helvigh, în urma unei așa zise plângeri penale făcută în Laboratoarele Sistemului și dată în brațe lui Orbán, conform unui plan extrem de bine stabilit, o va SUSPENDA pe Viorica Dăncilă din funcția de Prim-Ministru. Legea îi dă dreptul, pentru că Viorica Dăncilă nu este parlamentar.

Iohannis încearcă să recupereze terenul pierdut prin Revocarea lui Kovesi Folosindu-se de Helvigh, Orban, Horodniceanu, și PG Lazăr de la Alba, de lângă Sibiu.

Așa cum am scris, Viorica Dămcilă va primi calitatea de SUSPECT, nu de inculpat. DIICOT se va adresa Parlamentului, prin PG, și în cazul lui Dragnea.

Dăncilă și Dragnea vor fi acuzați de TRĂDARE NAȚIONALĂ.

Așa după cum știți, suspendarea PM nu este echivalentă cu picarea guvernului, Iohannis desemnând un vicepremier pe care-l stabilește el, pentru a prelua atribuțiile PM.

O spun răspicat: tot acest dosar este o făcătură ordinară, este un dosar POLITIC, prun excelență.

De data asta, decizia Coaliției aflată la guvernare nu poate fi decât una singură.

SUSPENDAREA lui Klaus Werner Iohannis din funcția de președinte al României pentru încălcarea gravă a Constituției.

Totodată, lui Klaus WERNER Iohannis trebuie să i se facă o plângere penală pentru trădare națională, a doua zi după ce va semna decretul de suspendare a PM, trebuie începute procedurile de Suspendare, și tot atunci va trebui acuzat de trădare națională, privind favorizarea unor interese străine în dauna României. Personal voi dovedi public lucrul acesta.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):