10 iulie 2018

SUSPENDAREA LUI IOHANNIS


Avertizarea ar avea sens pentru partide reale, nu pentru făcături aflate în complicitate cu Iohannis Sistemul. Ba că "nu-i momentul chiar acum, după alegeri", ba că "doar ce s-a instalat guvernul", ba că "să-l aşteptăm să citească tot materialul de la CCR", ba că "nu mai este motiv, a semnat revocarea", ba că "na c-au venit concediile, lumea-i plecată, nu vine la referendum". Şi ar urma "pâi nu acum, că asigurăm preşedinţia Consiliului European". Şi tot aşa, bat geamparaua cu noi de un an jumate, în timp ce (vorba lui Everac...) translaţia capitalurilor străine continuă, în tăcere, cu toate ţâţânile unse. 

Gelu Vişan:

Așa cum am scris acum două săptămâni, Klaus Werner Iohannis împreună cu Horodniceanu, pe baza “informațiilor” lui Helvigh, în urma unei așa zise plângeri penale făcută în Laboratoarele Sistemului și dată în brațe lui Orbán, conform unui plan extrem de bine stabilit, o va SUSPENDA pe Viorica Dăncilă din funcția de Prim-Ministru. Legea îi dă dreptul, pentru că Viorica Dăncilă nu este parlamentar.

Iohannis încearcă să recupereze terenul pierdut prin Revocarea lui Kovesi Folosindu-se de Helvigh, Orban, Horodniceanu, și PG Lazăr de la Alba, de lângă Sibiu.

Așa cum am scris, Viorica Dămcilă va primi calitatea de SUSPECT, nu de inculpat. DIICOT se va adresa Parlamentului, prin PG, și în cazul lui Dragnea.

Dăncilă și Dragnea vor fi acuzați de TRĂDARE NAȚIONALĂ.

Așa după cum știți, suspendarea PM nu este echivalentă cu picarea guvernului, Iohannis desemnând un vicepremier pe care-l stabilește el, pentru a prelua atribuțiile PM.

O spun răspicat: tot acest dosar este o făcătură ordinară, este un dosar POLITIC, prun excelență.

De data asta, decizia Coaliției aflată la guvernare nu poate fi decât una singură.

SUSPENDAREA lui Klaus Werner Iohannis din funcția de președinte al României pentru încălcarea gravă a Constituției.

Totodată, lui Klaus WERNER Iohannis trebuie să i se facă o plângere penală pentru trădare națională, a doua zi după ce va semna decretul de suspendare a PM, trebuie începute procedurile de Suspendare, și tot atunci va trebui acuzat de trădare națională, privind favorizarea unor interese străine în dauna României. Personal voi dovedi public lucrul acesta.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: