10 iulie 2018

SUSPENDAREA LUI IOHANNIS


Avertizarea ar avea sens pentru partide reale, nu pentru făcături aflate în complicitate cu Iohannis Sistemul. Ba că "nu-i momentul chiar acum, după alegeri", ba că "doar ce s-a instalat guvernul", ba că "să-l aşteptăm să citească tot materialul de la CCR", ba că "nu mai este motiv, a semnat revocarea", ba că "na c-au venit concediile, lumea-i plecată, nu vine la referendum". Şi ar urma "pâi nu acum, că asigurăm preşedinţia Consiliului European". Şi tot aşa, bat geamparaua cu noi de un an jumate, în timp ce (vorba lui Everac...) translaţia capitalurilor străine continuă, în tăcere, cu toate ţâţânile unse. 

Gelu Vişan:

Așa cum am scris acum două săptămâni, Klaus Werner Iohannis împreună cu Horodniceanu, pe baza “informațiilor” lui Helvigh, în urma unei așa zise plângeri penale făcută în Laboratoarele Sistemului și dată în brațe lui Orbán, conform unui plan extrem de bine stabilit, o va SUSPENDA pe Viorica Dăncilă din funcția de Prim-Ministru. Legea îi dă dreptul, pentru că Viorica Dăncilă nu este parlamentar.

Iohannis încearcă să recupereze terenul pierdut prin Revocarea lui Kovesi Folosindu-se de Helvigh, Orban, Horodniceanu, și PG Lazăr de la Alba, de lângă Sibiu.

Așa cum am scris, Viorica Dămcilă va primi calitatea de SUSPECT, nu de inculpat. DIICOT se va adresa Parlamentului, prin PG, și în cazul lui Dragnea.

Dăncilă și Dragnea vor fi acuzați de TRĂDARE NAȚIONALĂ.

Așa după cum știți, suspendarea PM nu este echivalentă cu picarea guvernului, Iohannis desemnând un vicepremier pe care-l stabilește el, pentru a prelua atribuțiile PM.

O spun răspicat: tot acest dosar este o făcătură ordinară, este un dosar POLITIC, prun excelență.

De data asta, decizia Coaliției aflată la guvernare nu poate fi decât una singură.

SUSPENDAREA lui Klaus Werner Iohannis din funcția de președinte al României pentru încălcarea gravă a Constituției.

Totodată, lui Klaus WERNER Iohannis trebuie să i se facă o plângere penală pentru trădare națională, a doua zi după ce va semna decretul de suspendare a PM, trebuie începute procedurile de Suspendare, și tot atunci va trebui acuzat de trădare națională, privind favorizarea unor interese străine în dauna României. Personal voi dovedi public lucrul acesta.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):