09 martie 2017

PROOF - Wikileaks Is Being Operated By The State Department




Here is the Archive Proving that the U.S. State Department is in full control of Wikileaks http://archive.is/flBIG

UNCLASSIFIED US. Department of State Case No. F-2016-07895 Doc No. C06133587 Date: 01/03/2017



This is why Hillary pranced around the world without a single care about the emails, is because the State Department had already gone trough them all! Wikileaks is not what it seems, obviously!

3 comentarii :

Riddick spunea...

PROOF - Wikileaks Is Being Operated By The State Department

https://www.youtube.com/watch?v=RqWI2UkDvL8

The Entire World Was Fooled

https://www.youtube.com/watch?v=id_VRt3vQJE

https://www.youtube.com/user/Montagraph/videos

Anonim spunea...

Doamne, sa fie adevarat !
Imi vine sa cred ca nu mai apuc sa vad monstrul in mormint !
https://ro.sputnik.md/International/20170310/11579014/dezastrul-european-olandezii-nu-mai-vor-in-europa.html

Citesc si despre declaratiile d-nei Le Pen ca , la iesirea Frantei din UE, va reintroduce Francul Francez, la paritatea de 1Euro = 1 FF

Riddick spunea...

Bine-ar fi, dar eu nu-s prea optimist. Va mai dura...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: