23 ianuarie 2017

Pân-acum au stat ciucure pe la oficinele de propagandă, să vedem ce va face Trump cu ei


Troţkimăneanu ăl bătrân l-a făcut "fascist" pe Trump, iar acum ăl mic s-a dus la mitingul anti-Trump (şi pro-gay, pro-anarhist). Sper că Trump ştie cine sunt limbricii ăştia, adunaţi ciucure prin oficine subvenţionate de guvernul american, precum Radio Europa Liberă, şi va acţiona "accordingly". A, să nu-l uit pe amicu' Dan Alexe.

Anarhişti, "feminişti", pro-gay-işti, progresişti. Gunoaie...

Ambasadorul lui Obama (încă menţinut de Trump) a provocat românii cu acest brad în curcubeul LGBT (din şase culori mai lipseşte doar portocaliul), pe care l-a pus pe Facebook ca "urare de Crăciun":


Cine l-o fi desenat, Dan Perjovschi? Deconstructivistul-şef în domeniul graficii de propagandă. E genul lui.

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Cea mai bună replică este sa-i deconstruim noi pe ei. Din păcate, instituțiile de presă bătrânicioase care sunt împotriva lor nu au fost în stare să nască o replică la contributors sau hotnews (că ILD l-au rebutat şi ei). Aşa că noi suntem pe cont propriu.În privința lui Alexe - e dezagreabil şi condamnabil în privința teoriilor destul de confuze privind etnogeneza sud-dunăreană, dar în privința dacomaniei are dreptate. Mai mult, dacomania a devenit o diversiune care dacă nu exista, trebuia inventată de propaganda maghiară şi germană separatistă, care, în lipsă de argumente ştiințifice, deja face uz de ea pentru a discredita continuitatea.

Riddick spunea...

Patronatul provenit in bună măsură din structurile PCR și FSN și care acum de vede dat la o parte de multinaționale, demult trebuia să sară cu banu' pentru ziare și televiziuni și siteuri care sa îi apere interesele.

Ai dreptate cu dacomania, nu o susțin nici eu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: