Ce ipocrizie, să remarci că PSD-ALDE nu mai au majoritate parlamentară fără sprijinul grupului minorităţilor naţionale*, şi în acelaşi timp să aştepţi ca tot un... minoritar (Iohannis) să înjghebeze o majoritate fără PSD-ALDE, din "oaste de strânsură".

* la moţiune n-au votat şi "disidenţii" din PnL, dar la votul de învestitură s-ar "arăta"

© my angry rants

23 ianuarie 2017

Pân-acum au stat ciucure pe la oficinele de propagandă, să vedem ce va face Trump cu eiTroţkimăneanu ăl bătrân l-a făcut "fascist" pe Trump, iar acum ăl mic s-a dus la mitingul anti-Trump (şi pro-gay, pro-anarhist). Sper că Trump ştie cine sunt limbricii ăştia, adunaţi ciucure prin oficine subvenţionate de guvernul american, precum Radio Europa Liberă, şi va acţiona "accordingly". A, să nu-l uit pe amicu' Dan Alexe.Anarhişti, "feminişti", pro-gay-işti, progresişti. Gunoaie...

Ambasadorul lui Obama (încă menţinut de Trump) a provocat românii cu acest brad în curcubeul LGBT (din şase culori mai lipseşte doar portocaliul), pe care l-a pus pe Facebook ca "urare de Crăciun":


Cine l-o fi desenat, Dan Perjovschi? Deconstructivistul-şef în domeniul graficii de propagandă. E genul lui.

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Cea mai bună replică este sa-i deconstruim noi pe ei. Din păcate, instituțiile de presă bătrânicioase care sunt împotriva lor nu au fost în stare să nască o replică la contributors sau hotnews (că ILD l-au rebutat şi ei). Aşa că noi suntem pe cont propriu.În privința lui Alexe - e dezagreabil şi condamnabil în privința teoriilor destul de confuze privind etnogeneza sud-dunăreană, dar în privința dacomaniei are dreptate. Mai mult, dacomania a devenit o diversiune care dacă nu exista, trebuia inventată de propaganda maghiară şi germană separatistă, care, în lipsă de argumente ştiințifice, deja face uz de ea pentru a discredita continuitatea.

Riddick spunea...

Patronatul provenit in bună măsură din structurile PCR și FSN și care acum de vede dat la o parte de multinaționale, demult trebuia să sară cu banu' pentru ziare și televiziuni și siteuri care sa îi apere interesele.

Ai dreptate cu dacomania, nu o susțin nici eu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):