23 ianuarie 2017

Pân-acum au stat ciucure pe la oficinele de propagandă, să vedem ce va face Trump cu eiTroţkimăneanu ăl bătrân l-a făcut "fascist" pe Trump, iar acum ăl mic s-a dus la mitingul anti-Trump (şi pro-gay, pro-anarhist). Sper că Trump ştie cine sunt limbricii ăştia, adunaţi ciucure prin oficine subvenţionate de guvernul american, precum Radio Europa Liberă, şi va acţiona "accordingly". A, să nu-l uit pe amicu' Dan Alexe.Anarhişti, "feminişti", pro-gay-işti, progresişti. Gunoaie...

Ambasadorul lui Obama (încă menţinut de Trump) a provocat românii cu acest brad în curcubeul LGBT (din şase culori mai lipseşte doar portocaliul), pe care l-a pus pe Facebook ca "urare de Crăciun":


Cine l-o fi desenat, Dan Perjovschi? Deconstructivistul-şef în domeniul graficii de propagandă. E genul lui.

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Cea mai bună replică este sa-i deconstruim noi pe ei. Din păcate, instituțiile de presă bătrânicioase care sunt împotriva lor nu au fost în stare să nască o replică la contributors sau hotnews (că ILD l-au rebutat şi ei). Aşa că noi suntem pe cont propriu.În privința lui Alexe - e dezagreabil şi condamnabil în privința teoriilor destul de confuze privind etnogeneza sud-dunăreană, dar în privința dacomaniei are dreptate. Mai mult, dacomania a devenit o diversiune care dacă nu exista, trebuia inventată de propaganda maghiară şi germană separatistă, care, în lipsă de argumente ştiințifice, deja face uz de ea pentru a discredita continuitatea.

Riddick spunea...

Patronatul provenit in bună măsură din structurile PCR și FSN și care acum de vede dat la o parte de multinaționale, demult trebuia să sară cu banu' pentru ziare și televiziuni și siteuri care sa îi apere interesele.

Ai dreptate cu dacomania, nu o susțin nici eu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Traian Băsescu, 2011: "Am făcut o trecere în revistă legată de problemele Uniunii Europene şi eu am susţinut nevoia unei mult mai puternice integrări şi nu mă jenez să reiau teza nevoii de a crea Statele Unite ale Europei. Mai mult, am subliniat faptul că nu avem timp de tergiversări şi calendarul unor decizii importante trebuie să fie foarte strâns".

Traian Băsescu, 2011: "Clasa politică este incorectă în Europa de la căderea comunismului, de 20 de ani. Oamenii politici europeni nu au ştiut când să se oprească şi şi-au îndatorat statele pentru a creşte pensiile, salariile, programele sociale. Soluţia în momentul de faţă în Europa este o integrare - Statele Unite ale Europei. Nu poţi să faci politică fiscală când politicile fiecărui stat sunt diferite".

Traian Băsescu, 2011: "Din păcate, întârzierea nu va folosi nimănui. Nu putem lăsa această misiune următoarei generaţii de politicieni. Trebuie să avem curaj s-o facem acum şi să începem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Dar nu numai să vorbim. Trebuie să le proiectăm şi să avem forţa politică, fiecare la noi acasă, să convingem cetăţenii că aceasta este soluţia".

Postări populare (nu P.P.E. !):