Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

23 ianuarie 2017

Pân-acum au stat ciucure pe la oficinele de propagandă, să vedem ce va face Trump cu eiTroţkimăneanu ăl bătrân l-a făcut "fascist" pe Trump, iar acum ăl mic s-a dus la mitingul anti-Trump (şi pro-gay, pro-anarhist). Sper că Trump ştie cine sunt limbricii ăştia, adunaţi ciucure prin oficine subvenţionate de guvernul american, precum Radio Europa Liberă, şi va acţiona "accordingly". A, să nu-l uit pe amicu' Dan Alexe.Anarhişti, "feminişti", pro-gay-işti, progresişti. Gunoaie...

Ambasadorul lui Obama (încă menţinut de Trump) a provocat românii cu acest brad în curcubeul LGBT (din şase culori mai lipseşte doar portocaliul), pe care l-a pus pe Facebook ca "urare de Crăciun":


Cine l-o fi desenat, Dan Perjovschi? Deconstructivistul-şef în domeniul graficii de propagandă. E genul lui.

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Cea mai bună replică este sa-i deconstruim noi pe ei. Din păcate, instituțiile de presă bătrânicioase care sunt împotriva lor nu au fost în stare să nască o replică la contributors sau hotnews (că ILD l-au rebutat şi ei). Aşa că noi suntem pe cont propriu.În privința lui Alexe - e dezagreabil şi condamnabil în privința teoriilor destul de confuze privind etnogeneza sud-dunăreană, dar în privința dacomaniei are dreptate. Mai mult, dacomania a devenit o diversiune care dacă nu exista, trebuia inventată de propaganda maghiară şi germană separatistă, care, în lipsă de argumente ştiințifice, deja face uz de ea pentru a discredita continuitatea.

Riddick spunea...

Patronatul provenit in bună măsură din structurile PCR și FSN și care acum de vede dat la o parte de multinaționale, demult trebuia să sară cu banu' pentru ziare și televiziuni și siteuri care sa îi apere interesele.

Ai dreptate cu dacomania, nu o susțin nici eu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Tăpălagă, 2011: "La fel ca pe vremea altui imperiu, patria este acolo unde îți este bine. Până la urma va trebui să întelegem asta cu toții. Mai avem apoi de făcut trecerea la al treilea nivel. Mai trebuie să reușim un salt mental, de la patriotismul local și cel național la un fel de patriotism european, dacă-i putem spune așa".


Postări populare (nu P.P.E. !):