15 august 2015

Se pare că suntem trataţi drept glugi de coceni


... Dacă vom rămâne pasivi în continuare, nefăcând nimic şi doar asistând la schiţarea, ba chiar la îndeplinirea planurilor altora.

CVT avertizează în legătură cu Planul Clăpăugul II (despre care s-a mai vorbit):


O ipoteză şocantă: PENTRU A SCĂPA DE OMUL NEMŢILOR, KLAUS IOHANNIS (MĂMĂLIGĂ DE SIBIU), SE PREGĂTEŞTE ADUCEREA LA CÎRMA ROMÂNIEI A OMULUI AMERICANILOR, PRINŢUL CHARLES

Mi-a fost clar, încă din ziua uriaşei cacealmale a „alegerii” lui Klaus Iohannis, că aşa ceva nu intra în calculul americanilor. Un agent de influenţă, de peste Ocean, mi-a şi spus-o la telefon: „Mizeria asta nu poate rămîne aşa! Or să vadă ei!”.

Neamţul second-hand a fost ajutat să devină şeful Statului Român de Germania, SRI şi de Masonerie. Mai ţineţi minte ce scriam cu 3 zile înaintea turului II? Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, îi telefonase lui Victor Ponta, felicitîndu-l pentru victoria în alegeri. Diferenţa dintre cei doi candidaţi era atît de mare încît orice răsturnare a scorului ar fi fost împotriva legilor sociologiei – care este, totuşi, o ştiinţă, nu o şedinţă de chiromanţie sau de ghicit în cafea, ori în cărţi de tarot.

Şocul a fost teribil! Inclusiv pentru fostul primar al Sibiului, care nici acum nu ştie pe ce lume trăieşte. El nu era pregătit pentru această funcţie şi nu e nici acum. Habar n-are ce să facă. Umblă, de nebun, cu nevastă-sa de mînă şi rînjeşte fasolea de porţelan. Nu ştie să poarte o discuţie cu presa. Nu cunoaşte priorităţile acestei ţări. Nu se încumetă să meargă într-o piaţă, sau printre şomeri, ori protestatari. El e turist. Face slalom, cu viclenie, printre „cartofii fierbinţi” ai acestei ţări aflate în colaps. Abia aşteaptă să se ivească un prilej să se care în străinătate – tot cu consoarta de mînă, care, şi ea, aşteaptă ceva: să-şi etaleze toaletele şi genţile. Ce pereche penibilă!

Pentru americani, figuranţii ăştia sînt tot ce poate fi mai riscant. Războiul bate la uşă, ori yankeilor le trebuie aici un om al lor, care să le execute ordinele. Ei l-au studiat pe Slănină Vodă şi au priceput că există nu numai Salamul de Sibiu, ci şi Mămăliga de Sibiu. Care tresaltă şi bolboroseşte doar la Vocea Berlinului. Un Berlin din ce în ce mai imprevizibil şi mult prea apropiat de Moscova. Aşa că soarta impostorului Klaus Iohannis e pecetluită. Se va găsi un pretext pentru debarcarea lui. Are Eugen Ionescu o piesă: „Amedeu, sau cum să te descotoroseşti”. Era vorba de un cadavru. Dar tot cadavru (politic) este şi acest Mălai Mare, care e total paralel şi cu Ţara, şi cu Epoca actuală. Ruşine acelor „moderatori” şi „politicieni” care tot încearcă să-mi închidă mie gura, zicînd: „A fost ales de români”. Nu, n-a fost ales de nimeni, a fost inventat. Ei, bine, invenţia asta o demontează, zi de zi („Pas cu pas”), stăpînii yankei ai coloniei numite România. Care nu pot lăsa un asemenea avanpost pe mîna oricui, la voia întîmplării. Dar, pe cine vor noii colonialişti să instaleze în fruntea Statului Român? Pe Prinţul Charles, din Marea Britanie. Strategia e mai veche şi explică vîjîielile acestuia prin Transilvania, chipurile după hrană ecologică (?!). Aiurea, MI6 a pus la cale totul. Nu mă întrebaţi cum vor reuşi americanii şi englezii să-l impună pe purtătorul de fustă scoţiană în fruntea României. Nu e prea greu de organizat un Referendum şi de falsificat rezultatele. Mai are Poporul Român vreo putere de reacţie? Nu sînt deloc deplasaţi cei care susţin că fiul Reginei Elizabeta a II-a va domni – în noul Regat Român – sub numele de Carol al III-lea. Iar Camilla va fi, dacă nu regină, atunci Primă Doamnă. Şi să vedeţi atunci buluceală fanariotă la pupat kiltul fostului soţ al nefericitei Diana. Dar dacă acest Carol al III-lea se va îndrăgosti de amazoanele de pe malul Dîmboviţei? Atunci să te ţii păruială: Camilla va mătura Piaţa Matache cu Elena Udrea, Alina Gorghiu, Ana Birchall, Anca Boagiu, Monica Tatoiu, Rozalia Biro. Din păcate, va fi prea tîrziu, ele vor fi deja gravide şi vor naşte copii bipezi, ba chiar patrupezi, care vor fi succesori ai tronului. Ne aşteaptă vremuri de epopee…

CORNELIU VADIM TUDOR

13 august 2015, Bran

6 comentarii :

Riddick spunea...

Glugi de coceni: http://1.1.1.2/bmi/static.panoramio.com/photos/large/33752605.jpg


Necoptul nepot al lui Mihai de Hohenzollern, Nicolae, a fost eliminat de perechea Margareta – Radu Dudă din următoarele motive:

* Face împrumuturi mari şi pierde banii la cazino;

* Ar exista o casetă video cu fiul Elenei la un dezmăţ homosexual într-un club din Geneva;

* Cuplul Margareta – Radu Dudă s-a grăbit să se disocieze de „oaia neagră“ înainte ca această „bombă“ să explodeze pe Internet;

* Mihai de Hohenzollern e dus cu pluta (Lady Gaga) la cei 94 de ani ai săi, Comunicatul de Presă fiind scris de cei doi pleşcari care se dau „alteţe regale“, deşi ei sînt „alteţe fecale“.

http://www.ziartricolorul.ro/necoptul-nepot-al-lui-mihai-de-hohenzollern-nicolae-a-fost-eliminat-de-perechea-margareta-radu-duda-din-urmatoarele-motive/

Riddick spunea...

PRINCE CHARLES ~ THE SUSTAINABLE PRINCE

http://www.despatch.cth.com.au/Despatch/Vol93_Charles_sustainable.htm


SUSTAINABLE DEVELOPMENT, AGENDA 21 AND PRINCE CHARLES

http://www.newswithviews.com/Veon/joan19.htm

Riddick spunea...

2006 !

"Daruirea cu care printul de Wales intelege sa-si indeplineasca responsabilitatile poate constitui, eventual, o minima scuza pentru faptul de a se fi aflat printre beneficiarii politicii agricole comunitare. Iar daca, utopic vorbind, Alteta Sa Regala ar fi decis sa renunte la a mai astepta ca mama sa sa treaca in nefiinta, ar fi invatat romaneste si ar fi hotarat sa dea curs invitatiei de a deveni seful unui stat pe care l-a indragit - vezi vizitele sale regulate si gesturile de protejare a unui patrimoniu deseori amenintat - poate ca se dovedea in final chiar cel mai bun domnitor de care Romania ar fi avut parte de la marele Carol I incoace."

http://web.archive.org/web/20071215200115/http://www.romanialibera.ro/a77231/acarul-paun-european.html

AnonimG spunea...

Eu tot nu inteleg.
Ciarles asta va fi regele Transilvaniei sau al Romaniei si cind se va clarifica treaba cu asasinarea Dianei ?
Ce misto !
Oare de ce Camila s-a apucat de trascau ?!(http://www.dcnews.ro/sotia-printului-charles-camilla-trimisa-la-dezalcolizare-de-regina-elisabeta-a-ii-a_390174.html)
Intrebari grele !
Mai bine raminem cu invatatorul de la Sibiu !!!

AnonimG spunea...

Din nou despre Cacarau sau din ciclul ''Asa va place Cacarau''?

https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/08/15/crin-antonescu-simpatizant-al-miscarii-legionare-rar-vezi-un-mai-bolnav-la-cap-ca-asta/

Riddick spunea...

Nu se va clarifica nimic. Diana era tot de-a lor, doar "într-o formă diferită", nicidecum nu era "de-a noastră".

Babele alea două nu s-au plăcut niciodată, aşa că nu mă mir de acea ştire.

Căcărău - ca şi alţii - momea votanţii naţionalişti (în cazul de faţă, spre PnL). Nu era vreun naţionalist, nici partidul lui.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: