21 februarie 2015

Romania, go to Hellvig!


Iulian Capsali, pe Facebook:

Daca se intreba cineva cum va fi luata Romania înapoi, au acum si modelul: Hellvig la conducerea SRI. Politicile neomarxist-sexuale vor fi dirijate de Serviciul Roman de Informatii. Hellvig nu este doar un purtator perfect de geanta, dar si un fost coordonator de programe la Fundatia Soros, iar in Parlamentul European s-a facut remarcat prin votul sau prețios dat raportului Lunacek.

Acum fix un an, Hellvig vota pentru noi urmatoarele:

- Prin manipularea drepturilor fundamentale ale omului, sub umbrela non-discriminării, paragrafele 1, 2 și 3 cer în mod expres ca homosexualitatea, lesbianismul, bisexualitatea, transexualitatea etc. să devina valori europene.

- Statelor membre ale Uniunii Europene li se cere să recunoască uniunile și căsătoriile homosexuale încheiate în alte țări, prin încălcarea legislațiilor naționale și atacul direct la căsătoria normala, intre un bărbat si o femeie.

„Member States should register and investigate hate crimes against LGBTI people, and adopt criminal legislation prohibiting incitement to hatred on grounds of sexual orientation and gender identity”

- Teoria genurilor, cea mai teribila arma impotriva omului normal, pretinde că între bărbat și femeie nu există nicio diferenta, singurele diferente fiind artificiale, socio-culturale. Nu mai există exclusiv genurile masculin şi feminin, ci şi genul "neutru", al copiilor care "îşi caută propria sexualitate, nedefinită încă", rolurile sociale tradiționale sunt construcții artificiale, stereotipale și că pe acest criteriu ar trebui interzisă orice formă de „discriminare de gen”. Conform promotorilor săi, Feminitatea și Masculinitatea ca identități solide și cadru de manifestare a relațiilor sociale ar trebui suprimate. 

Pentru asta a votat Hellvig.

Pe emblema SRI scrie "Patria a priori" - Patria înainte de toate. Intrebam si noi, "patria" cui? A lor sau a noastră?

2 comentarii :

Riddick spunea...

Iulian Capsali:

"În urma celor întâmplate ieri, fac următoarea declarație:
Conferinţa "Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii" s-a ținut după ce ideologii homosexualismului, susținuți de cozile de topor ale statului nostru (Rectoratul Universității București, Ministerul Tineretului și Sportului), au încearcat să oprească propagarea adevărului în societatea noastră şi combaterea la nivel academic, cu argumente științifice, a ideologiei neomarxist-sexuale care va duce la pervertirea copiilor noștri şi distrugerea Familiei. Organizatorii vor acționa în justiție instituțiile care au pus la cale acest abuz.
Deja sunt în discuție în așa zisa "lume civilizată" acceptarea a zeci de tipuri de "familii": homosexuale (deja realizată în câteva state ale lumii, urmând ca România sa se ralieze trendului), cu mai mulţi parteneri bărbaţi şi femei (poliandria/poliamoria), căsătoria cu un animal dacă este bazată pe "iubire" (zoofilia - şi deja sunt bordeluri-hotel în Germania şi Danemarca) , precum şi dezincriminarea pedofiliei şi acceptarea "uniunii consensuale" între un adult şi un copil. Există deja în Vest partide ale pedofililor şi chestiunea este abordată "ştiinţific", pe exact acelaşi tipar ca al homosexualităţii din anii 60-70, urmând că atracţia sexuală pentru copii să fie considerată normală.
În câteva tări din Occident, din acte sunt scoase căsuţele unde sunt menţionaţi "mama" şi "tata", şi trecut "părinte 1" şi "părinte 2".
În fapt, asa cum ideologii revoluției post-sexuale recunosc ei înșiși, se dorește desființarea completa a ideii de "familie", aneantizarea ei.
Cel mai grav este ca se fac deja experimente în școli și grădinițe prin care copiii sunt învăţaţi că identitatea de gen este un construct social-cultural, nu un firesc al fiinţei umane. Drept urmare, în grădinițe, fetiţele sunt tratate ca băieţi, iar băieţii sunt trataţi ca fetiţe: îmbrăcaţi în rochiţe, li se dau păpuşi ca sa se joace cu ele, fiind feriti de mașinuțe sau alte jucării specifice lor. Nu mai există exclusiv genurile masculin şi feminin, ci şi genul "neutru", al copiilor care "îşi caută propria sexualitate, nedefinită încă". In școli, orele de "educație sexuala" sunt o pregătire pentru acceptarea tuturor acestor deviații.
Asistăm o demantelare ideologică a firescului aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum niciodată în istoria umanităţii. Ingineria socială prin care se urmăreşte desfiinţarea persoanei umane şi transformarea societăţii într-o gelatină care se poate mula în absolut orice matriță dorită, sprijinită masiv financiar şi politic prin aceleaşi forţe care împing acum lumea spre un război mondial, lasă calea deschisă spre o dictatură planetară."

https://www.facebook.com/iulian.capsali/posts/847945448576984

Riddick spunea...

Rezoluţie pro-gay a parlamentului european. Vot cu schepsis al europarlamentarilor români.

http://riddickro.blogspot.ro/2014/02/rezolutie-pro-gay-parlamentului.html


Să aştept un răspuns ? Mai degrabă, nu !

http://riddickro.blogspot.ro/2014/02/sa-astept-un-raspuns-mai-degraba-nu.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: