21 februarie 2015

Romania, go to Hellvig!Iulian Capsali, pe Facebook:

Daca se intreba cineva cum va fi luata Romania înapoi, au acum si modelul: Hellvig la conducerea SRI. Politicile neomarxist-sexuale vor fi dirijate de Serviciul Roman de Informatii. Hellvig nu este doar un purtator perfect de geanta, dar si un fost coordonator de programe la Fundatia Soros, iar in Parlamentul European s-a facut remarcat prin votul sau prețios dat raportului Lunacek.

Acum fix un an, Hellvig vota pentru noi urmatoarele:

- Prin manipularea drepturilor fundamentale ale omului, sub umbrela non-discriminării, paragrafele 1, 2 și 3 cer în mod expres ca homosexualitatea, lesbianismul, bisexualitatea, transexualitatea etc. să devina valori europene.

- Statelor membre ale Uniunii Europene li se cere să recunoască uniunile și căsătoriile homosexuale încheiate în alte țări, prin încălcarea legislațiilor naționale și atacul direct la căsătoria normala, intre un bărbat si o femeie.

„Member States should register and investigate hate crimes against LGBTI people, and adopt criminal legislation prohibiting incitement to hatred on grounds of sexual orientation and gender identity”

- Teoria genurilor, cea mai teribila arma impotriva omului normal, pretinde că între bărbat și femeie nu există nicio diferenta, singurele diferente fiind artificiale, socio-culturale. Nu mai există exclusiv genurile masculin şi feminin, ci şi genul "neutru", al copiilor care "îşi caută propria sexualitate, nedefinită încă", rolurile sociale tradiționale sunt construcții artificiale, stereotipale și că pe acest criteriu ar trebui interzisă orice formă de „discriminare de gen”. Conform promotorilor săi, Feminitatea și Masculinitatea ca identități solide și cadru de manifestare a relațiilor sociale ar trebui suprimate. 

Pentru asta a votat Hellvig.

Pe emblema SRI scrie "Patria a priori" - Patria înainte de toate. Intrebam si noi, "patria" cui? A lor sau a noastră?

2 comentarii :

Riddick spunea...

Iulian Capsali:

"În urma celor întâmplate ieri, fac următoarea declarație:
Conferinţa "Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii" s-a ținut după ce ideologii homosexualismului, susținuți de cozile de topor ale statului nostru (Rectoratul Universității București, Ministerul Tineretului și Sportului), au încearcat să oprească propagarea adevărului în societatea noastră şi combaterea la nivel academic, cu argumente științifice, a ideologiei neomarxist-sexuale care va duce la pervertirea copiilor noștri şi distrugerea Familiei. Organizatorii vor acționa în justiție instituțiile care au pus la cale acest abuz.
Deja sunt în discuție în așa zisa "lume civilizată" acceptarea a zeci de tipuri de "familii": homosexuale (deja realizată în câteva state ale lumii, urmând ca România sa se ralieze trendului), cu mai mulţi parteneri bărbaţi şi femei (poliandria/poliamoria), căsătoria cu un animal dacă este bazată pe "iubire" (zoofilia - şi deja sunt bordeluri-hotel în Germania şi Danemarca) , precum şi dezincriminarea pedofiliei şi acceptarea "uniunii consensuale" între un adult şi un copil. Există deja în Vest partide ale pedofililor şi chestiunea este abordată "ştiinţific", pe exact acelaşi tipar ca al homosexualităţii din anii 60-70, urmând că atracţia sexuală pentru copii să fie considerată normală.
În câteva tări din Occident, din acte sunt scoase căsuţele unde sunt menţionaţi "mama" şi "tata", şi trecut "părinte 1" şi "părinte 2".
În fapt, asa cum ideologii revoluției post-sexuale recunosc ei înșiși, se dorește desființarea completa a ideii de "familie", aneantizarea ei.
Cel mai grav este ca se fac deja experimente în școli și grădinițe prin care copiii sunt învăţaţi că identitatea de gen este un construct social-cultural, nu un firesc al fiinţei umane. Drept urmare, în grădinițe, fetiţele sunt tratate ca băieţi, iar băieţii sunt trataţi ca fetiţe: îmbrăcaţi în rochiţe, li se dau păpuşi ca sa se joace cu ele, fiind feriti de mașinuțe sau alte jucării specifice lor. Nu mai există exclusiv genurile masculin şi feminin, ci şi genul "neutru", al copiilor care "îşi caută propria sexualitate, nedefinită încă". In școli, orele de "educație sexuala" sunt o pregătire pentru acceptarea tuturor acestor deviații.
Asistăm o demantelare ideologică a firescului aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum niciodată în istoria umanităţii. Ingineria socială prin care se urmăreşte desfiinţarea persoanei umane şi transformarea societăţii într-o gelatină care se poate mula în absolut orice matriță dorită, sprijinită masiv financiar şi politic prin aceleaşi forţe care împing acum lumea spre un război mondial, lasă calea deschisă spre o dictatură planetară."

https://www.facebook.com/iulian.capsali/posts/847945448576984

Riddick spunea...

Rezoluţie pro-gay a parlamentului european. Vot cu schepsis al europarlamentarilor români.

http://riddickro.blogspot.ro/2014/02/rezolutie-pro-gay-parlamentului.html


Să aştept un răspuns ? Mai degrabă, nu !

http://riddickro.blogspot.ro/2014/02/sa-astept-un-raspuns-mai-degraba-nu.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Petre Guran, 2005 ("Națiunea română va fi istorie iar BOR o sectă de provincie"): "Dacă în urmă cu 127 de ani poporul român se arăta dispus să plătească cu sânge pe câmpul de luptă suveranitatea politică a statului care îl reprezenta, astăzi acelaşi popor, în marea sa majoritate, se arată pregătit să pună capăt acestei suveranități în numele unei noi aventuri istorice. De facto, suveranitatea statului român a intrat într-un declin accelerat cu începutul celui de-al doilea război mondial, dar abia astăzi din proprie voință statul român se pregătește să renunțe de jure la o parte însemnată din formele suveranității națiunii române și este foarte probabil să renunțe cu desăvârșire la ideea de suveranitate națională dacă proiectul de federalizare europeană se va impune în noua structură politică a Uniunii Europene, o dată cu adoptarea constituției de către popoarele membre. Poporul român va fi parte a acelui mare popor european, care va fi însărcinat într-un viitor apropiat instituțiile politice ale Europei cu prerogativele suveranității culese de la fiecare stat național în parte. Aceasta înseamnă adoptarea unui sistem de valori, în care națiunea nu mai are vocația de a întemeia o putere politică. Oricum am cântari și interpreta decizia românilor de a da suveranitatea națională pe solidaritatea politică și economică a familiei europene, aceasta este un fapt, iar concluzia cea mai simplă este că suveranitatea națională nu mai reprezintă un concept politic activ nici măcar pentru carpato-danubiano-ponticii etern întârziați ai istoriei. Așadar, ce serbează Biserica națională? Aparent, desavârșirea instituțiilor necesare existenței naționale absolut independente. Dar în mai puțin de doi ani națiunea politică română va fi istorie, peste mai puțin de zece, Bucureștiul, sediul unei autorități proconsulare, iar peste mai puțin de treizeci, Biserica Ortodoxa Română o obscură sectă într-o provincie tot atât de vag identificată pe hartă ca și astăzi. Iată o previziune politică ce poate da subiectul unei discuții palpitante la un pahar de șampanie cu ocazia sărbătoririi a 80 de ani de patriarhie".

 

Postări populare: