01 decembrie 2014

CACEALMA !


Usatâi "este pro-rus", iar partidul său a fost eliminat din cursa electorală, sub pretextul "finanţării din exterior" (= din Rusia). 60.000 de voturi anulate la 1,6 milioane votanţi înseamnă 4%. Adică, democraţie ajustată pentru oligarhie.

Deutsche Welle:

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, zeci de mii de buletine de vot (număr record) au fost declarate nevalabile. Luni dimineață, această cifră se ridica la 62.742. Mai mulţi cetăţeni, în ziua votării, au distribuit pe reţelele de socializare poze cu buletinul de vot în care ştampila ”votat” era aplicată în dreptul partidului ”Patria” - formaţiune exclusă sâmbătă, prin hotărâre judecătorească definitivă, din cursa electorală. Tot sâmbătă liderul acestui partid, controversatul om de afaceri Renato Usatîi, şi-a îndemnat adepţii să aplice în buletinele de vot ştampila „Votat” în dreptul formaţiunii sale. Analiștilor politici li s-a părut ciudat acest îndemn, deoarece astfel au fost invalidate zeci de mii de buletine de vot ale votanților pro-ruși.

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"ALEGERI LIBERE"

Riddick spunea...

E coţcărie pe faţă. Ia să vezi cum mai pleacă de la Voronin câţiva "dincolo"... C-au mai făcut la fel şi în legislatura anterioară. Cu voia Moscovei, ca să fie clar. E un joc mult mai mare decât se arată "prostimii".

Riddick spunea...

Ştie Strelkov ce ştie...

Crystal Clear spunea...

Da, la fel ca şi la noi.

Ne-am trezit deodată cu Iohannis preşedinte ....

Chiar aş vrea o dezmintire de la Germania că tipul nu este cetăţean german.

Dacă nu ne vor minţi, iar..
despre comerţul cu copii nu se mai spune NIMIC.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: