07 mai 2010

The System is going down









11 comentarii :

Despina spunea...

Doamne,
The system is colapsing !
Cel mai bine este sa cumperi aur.
Si eu care voiam sa fac o mica investitie..

No way !



Trebuie sa plec .Mai vad celelalte clipuri cand ma intorc

Riddick spunea...

Nu mai este nicio monedă sigură. Şi nici acţiuni ori alte titluri de valoare nu sunt un refugiu. Doar aurul, al cărui preţ creşte continuu.

Despina spunea...

Eu sunt foarte speriata, deja.
Ai vazut ce spune tipul:
Orice alta investitie faci este :"gambleling"
Am de facut pe facut niste mici investitii mici , strict necesare si mi se rupe inima.

Toata lumea este speriata ( am fost prin provincie),unii tembeli plang de mila bugetarilor ( desi sunt privati)-am incercat sa le deschid capul sa priceapa ,putin.
Cel mai greu inteleg pensionarii...

Riddick spunea...

Corect : "gambling" (a risca la jocul de cărţi). :)

Pe pensionari i-am auzit şi eu prin zona în care locuiesc, sunt total în afara realităţii. Ar prefera să se scufunde nava odată cu ei, decât să se ude puţin la picioare, până soseşte perechea nouă de ghete.

Acum merg investiţi banii în apartamente ori garsoniere de închiriat, oricum nu merită vândut în imobiliar decât la mare nevoie.

Despina spunea...

Merci pentru corectura :)

Da, sa speram ca scade pretul la apartamente.Fii-miu umbla sa-si cumpere acum.

Sa speram Boc aplica masurile.Altfel e de rau. Chiar se ajunge la mariri de taxe.Asa zice ieri Lazaroiu

costin spunea...

Dan Selaru spunea deja din iarna ca incepe sa cumpere metale pretioase.

Riddick spunea...

Cine poate, oase roade...

Mi-e că se coace ceva BIG la nivel mondial.

costin spunea...

de ce ai pus clipul cu mosul ala chomsky-ite? :)

Riddick spunea...

Doar pentru atmosferă, este singurul clip care merită vazut. Altfel, moş Joe de la thesludgereport2 are obsesiile lui stângiste imbecile.

Îl mai urmăresc pe canalul lui Youtube, are obsesiile standard: corporations, zionists, occupation, and so on...

costin spunea...

pai da, asa mi s-a parut si mie

Riddick spunea...

:)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: