22 septembrie 2014

Confirmare: şisto-dacii sunt agenţii globaliştilor


În România încă mai ţine impostura: protestezi contra Sistemului că susţine extragerea gazelor de şist prin fracturare hidraulică, dar îi şi susţii propaganda "încălzismului" (care urmăreşte reglementarea activităţilor statelor de către ONU sau de către un eventual "guvern mondial"). Alt indiciu că este vorba despre o propagandă a Sistemului: la miting a vorbit Roxana Bojariu, de la Autoritatea Natională de Meteorologie (ANM), persoană implicată în ambalarea ştiinţifică a propagandei climatice. Proteste controlate, mimate, dirijate, utilizate.

The Epoch Times:

În preambulul summitului ONU dedicat schimbării climatice care va avea loc pe 23 septembrie, în mai multe oraşe din România şi din toată lumea au avut loc marşuri pentru acţiune climatică la nivel global. În Bucureşti, acţiunea a reamintit de atmosfera de la protestele de toamna trecută împotriva exploatării minereurilor de la Roşia Montană, a distrugerii mediului de către politicieni iresponsabili şi a tuturor problemelor României. 

Activiştii de mediu au transmis mesaje liderilor lumii asupra gravităţii schimbărilor climatice, a consecinţelor dezastruoase ale acţiunilor umane împotriva naturii, care duc la inundaţii şi alte nenorociri. Grupul ART Fusion a prezentat o scurtă, dar emoţionantă piesă de teatru despre situaţia de la Pungeşti, unde sătenii sunt îngenuncheaţi de corporaţie şi de jandarmeria surdă la drepturile lor.

Climatologul Roxana Bojariu de la ANM a explicat de ce trebuie acţionat cât mai repede pentru a diminua impactul schimbărilor climatice.

După alte câteva intervenţii, manifestanţii au plecat în marş spre Piaţa Universităţii, ţinta deja obişnuită, scandând vechile refrenuri ale Toamnei Româneşti de anul trecut: ”Nu corporaţia face legislaţia” şi ”Uniţi Salvăm Roşia Montană”. S-au mai scandat sloganuri precum: ”Uniţi luptăm, mediul apărăm”, ”Băsescu, Ponta şi Oprescu, criminali de mediu” şi ”Facem tărăboi, anti CO2”.

În România, marşul a fost susţinut de Coaliţia pentru Mediu, Fundaţia Eco Civica, Fundaţia Terra Mileniul III, Activişti Fără Frontiere, Asociaţia Edelvais, România fără Ei, România Vie, Federaţia Bicicliştilor din România, Grupul de Intervenţie Civică, Grupul Fără Fracturare, Greenpeace România, A.R.T. Fusion.

3 comentarii :

Riddick spunea...


Marşul bucureştenilor împotriva schimbărilor climatice

https://www.youtube.com/watch?v=typz7d6K2f8

Crystal Clear spunea...

Propaganda mondială, globalistă
Climate March Protester:

“We need more green energy, but that can only happen under a Socialist Governmen

http://theconservativemonster.com/?p=15495

Riddick spunea...


Numai proştii şi complicii nu vor să vadă despre ce-i vorba.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: