03 iulie 2014

Fratele Mircea BăsescuRing:

Scandalul "Bercea-Băsescu" pune pe jar MASONERIA! DEZVĂLUIRI INCENDIARE din interiorul templului masonic

"L-am văzut eu personal pe Mircea Băsescu. L-au făcut gradul 32" 

O nouă confirmare vine să întărească informaţia că fratele preşedintelui României a bătut la poarta templului masonic de la Odeon. "L-am văzut eu personal pe Mircea Băsescu. L-au făcut gradul 32 şi chiar l-am văzut când a depus jurământul cu mâna pe Biblie. A şi vorbit după aceea. (...) Ultimul grad în masonerie este 33. Mircea Băsescu a fost iniţiat şi ridicat direct la gradul 32 probabil pentru că este fratele preşedintelui. Oricum, a fost un scandal acum, recent, când s-au mai întâlnit la teatru. Era acolo masonul-şef pe România. (...) Scandalul a apărut din cauză că l-au primit pe Mircea Băsescu. Ăia de sus, de la masoneria-mamă, care sunt peste ei, au spus despre scandalul cu Bercea Mondial", ne-a dezvăluit, ieri, sursa noastră din Odeon. Întrebat dacă a auzit de o eventuală discuţie privind posibila excludere a lui Mircea Băsescu din masonerie din cauză că a fost arestat, sursa din Odeon răspunde: "Asta decid ei, pentru că se mai întrunesc lunar şefii ăştia mari. Ei discută ce e de făcut. Vor mai veni în toamnă la noi. Atunci probabil vor lua o decizie. Eu am mai prins odată, acum câţiva ani, când unul a încălcat jurămintele şi l-au dat afară". 

REPORTER "RING" (R.R.): Ar putea să fie o confuzie în legătură cu ritualul masonic de la Teatrul Odeon la care susţii că l-ai văzut anul trecut pe Mircea Băsescu?
SURSA "ODEON" (S.O.):
În niciun caz. L-am văzut eu personal pe Mircea Băsescu. L-au făcut gradul 32 şi chiar l-am văzut când a depus jurământul pe Biblie. A şi vorbit după aceea. Eram acolo, deci nu poate fi vorba de nicio confuzie


R.R.: Ce înseamnă gradul 32?  
S.O.: Deci ultimul grad este 33. Mircea Băsescu a fost iniţiat şi ridicat direct la grad, probabil pentru că este fratele preşedintelui. Oricum, a fost un scandal acum, când au mai fost ei la teatru, acum o lună.

R.R.: De ce?
S.O.: A fost scandal din cauză că l-au primit. Ăia de sus, din MASONERIA MAMĂ, care sunt peste ei, au spus despre scandalul cu Bercea Mondialu’.

R.R.: S-a discutat în şedinţă la Odeon treaba asta?
S.O.: Da. Păi, ăştia au vorbit. Eu l-am lăsat pe colegul meu să facă deschiderea şi atunci au discutat despre scandal. În orice caz, eu l-am văzut pe Mircea Băsescu când l-au primit, anul trecut. Dar trebuie să ştiţi că ei (n.r. - masonii) fac şedinţe aici de ani de zile.

---------------------- 


R.R.: Revenind la Mircea Băsescu, atunci când a fost primit, era îmbrăcat, ca toţi ceilalţi, cu haine negre şi mănuşi albe?
S.O.: Da, aşa era îmbrăcat şi Mircea Băsescu.

R.R.: I-au pus şi şorţuleţ?

S.O.: Sigur că i-au pus. Odată ce semnezi nişte acte, că semnezi înainte să intri la ritual. Se plătesc astea, nu se fac pe gratis. Fiecare contribuie. Şi se dă la fiecare şorţul pentru gradul respectiv. Au şi mănuşi albe şi ce le mai pune la gât. Că au şi la gât câte ceva, în funcţie de grad. La unul din grade îţi dă şi un inel. La gradul pe care îl are, Mircea Băsescu are şi inel.

R.R.: În timpul ritualului i s-a pronunţat numele lui Mircea Băsescu?

S.O.: Da.

R.R.: I-au spus FRATELE MIRCEA BĂSESCU?

S.O.: Da, când l-a adus acolo şi l-a ales. Că din toţi se alege un singur candidat. Ceilalţi stau pe scaune în jur. Mircea Băsescu a depus mai întâi jurământul pe Biblie. Că se depun mai multe jurăminte în funcţie de grad.

R.R.: Putea participa şi Traian Băsescu, în calitate de frate, sau altcineva apropiat?

S.O.: Exclus. Din afară nu are ce căuta nimeni. Şi nici femeile nu au ce căuta.

R.R.: Şi deci ai auzit când i s-a spus FRATELE MIRCEA BĂSESCU?

S.O.: Nu numai că am auzit spunându-i-se FRATELE MIRCEA BĂSESCU, dar l-am şi văzut când a intrat şi când a jurat pe Biblie. Eram foarte aproape.

---------------------- 


R.R.: Spui că în urmă cu aproximativ o lună au fost discuţii legate de Mircea Băsescu. Era tot o întâlnire masonică şi a ieşit scandal sau cum a fost?  
S.O.: Mai întâi a fost deschiderea. Şi, la deschidere, şeful cel mare, şeful Masoneriei pe România – asta este masoneria de rit scoţian antic şi recunoscut (n.r. - Supremului Consiliu de grad 33 al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România ), în care a fost şi Brătianu şi atâţia alţii – a discutat şi despre cazul Băsescu. Au fost pe la Masoneria mamă şi i-au luat ăia...

R.R.: Aşadar, această discuţie, acest scandal, a fost în deschidere?

S.O.: Da, da, în deschidere. Era masonul şef pe România împreună cu gradele superioare.

R.R.: Era şi Mircea Băsescu de faţă?

S.O.: Nu, au fost doar discuţii între cei cu grade superioare. Eu am mai prins acum vreo câţiva ani când, tot aşa, unul a încălcat jurămintele. Că e cam încălcare de jurăminte (n.r. - jurăminte masonice) ce a făcut Mircea Băsescu. Şi, atunci, acum câţiva ani, cum v-am spus, tot aşa l-au prins pe unul că a făcut ceva rău, a încălcat jurămintele şi l-au dat afară.

R.R.: Aşadar, e posibil ca şi pe Mircea Băsescu să-l dea afară?

S.O.: Da, da, se poate.

6 comentarii :

Anonim spunea...

Avind in vedere ca masoneria esteo organizatie discreta si nu secreta, poate intreaba cineva, direct, pe dl. Iancu Costel, ce intentii are in legatura cu fratele mircea basescu, cel care, impreuna cu fratele sau( de asemenea sprijinit sa ajunga presedinte de ''o anumaita masonerie'') au facut Romania de risul Lumii.
Si poate dl. Iancu Costel raspunde la interpelarea respectiva fiindca altfel nu se stie ce vor hotari ''superiorii'' de peste ''apa cea mare'' !
Oricum raspunderea si vinovatia fata de romani a ''masoneriei'' care l-a pus in scaun pe basescu traian e maxima si poate nu va ramine fara sa fie ''amendata'' !!!

Riddick spunea...

Nu-mi dau seama dacă va răspunde ceva.

Vorbind despre 2004 şi 2009 - alternativele erau tot unele masonice: Năstase în 2004 şi Geoană în 2009; care este preşedintele Institutului Aspen România, de obedienţă faţă de Partidul Democrat din SUA (de stânga).

mariusmioc spunea...

Cînd e vorba de masonerie, eu mă bizui doar pe surse sigure, nu pe surse anonime.
Fratele mason Victor Stănculescu. “Vom avea plăcerea și onoarea de a întîmpina la congresul nostru pe Victor Atanasie Stănculescu. Fratele nostru Stănculescu” (video)
http://mariusmioc.wordpress.com/2014/07/04/fratele-mason-victor-stanculescu-vom-avea-placerea-si-onoarea-de-a-intimpina-la-congresul-nostru-pe-victor-atanasie-stanculescu-fratele-nostru-stanculescu-video/

Riddick spunea...


Stănculescu era dat ca "agent MI6" de către Filip Teodorescu, acum un an şi ceva, la Naşul TV. Acelaşi Filip Teodorescu susţinea că aflase spre sfârşitul lui 1989 ("pe surse Vest") că "Ceausescu urmează să fie asasinat în luna decembrie". Nimeni din studio nu l-a întrebat dacă a raportat chestia asta (şi cui). ;-)

mariusmioc spunea...

Se ştie că n-a raportat nici unde, de aia nici n-a fost întrebat. Sînt poveşti născocite post-factum.

Riddick spunea...


Lumea din studio - Naşu', Gregoar (Cartianu), şi încă vreo doi -, ori nu ştia, ori mima surprinderea ("Aha !", "Aaaa...").


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):