28 mai 2014

Václav Klaus - felicitare pentru Nigel Farage


Dragă Nigel,

Doresc să te felicit în modul cel mai sincer pentru succesul tău și al UKIP la alegerile pentru Parlamentul European. Aceasta este o veste mare pentru noi toți cei care dorim să vedem mai multă cooperare interguvernamentală în Europa, mai puțină centralizare și mai puțină birocrație și dispoziţii date de sus în jos. Sunt încântat că acum vor fi mult mai mulţi europarlamentari ca tine, care vor încerca să facă o schimbare radicală în UE.

Vă doresc mult succes, ţie și UKIP, atât în ​​Parlamentul European cât și în Regatul Unit, și aștept cu nerăbdare să te întâlnesc din nou în curând.

Cu toată stima mea,

Václav Klaus


http://www.klaus.cz/clanky/3585

5 comentarii :

Anonim spunea...

Farage e un cretin de extrema dreapta.

Liberalismul e o reactie la conservatorism!!!

Riddick spunea...

Deci Klaus susţine cretini ?!

Ţuţea spunea despre social-democraţie că este "laptele bătut al comunismului". Liberalismul ar fi "frişca".

Crystal Clear spunea...

Ce-ar fi să încep să înjur şi eu toti trădătorii şi să cer să meargă la muncă silnică pe viaţă sau să primească pedeapsa capitală ?

As fi imediat catalogată drept extremistă de drepta, normal...
TRĂDĂTORII sunt la putere în Romania.
Romănia nu mai este ţara noastră , este ţara trădătorilor şi hoţilor

Riddick spunea...

Da' şi când or înţelege bizonii care-i realitatea. ;-)

Crystal Clear spunea...

O sa cadă cerul pe ei, şi nu ştiu daca vor mai putea schimba ceva


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: