28 mai 2014

Václav Klaus - felicitare pentru Nigel Farage


Dragă Nigel,

Doresc să te felicit în modul cel mai sincer pentru succesul tău și al UKIP la alegerile pentru Parlamentul European. Aceasta este o veste mare pentru noi toți cei care dorim să vedem mai multă cooperare interguvernamentală în Europa, mai puțină centralizare și mai puțină birocrație și dispoziţii date de sus în jos. Sunt încântat că acum vor fi mult mai mulţi europarlamentari ca tine, care vor încerca să facă o schimbare radicală în UE.

Vă doresc mult succes, ţie și UKIP, atât în ​​Parlamentul European cât și în Regatul Unit, și aștept cu nerăbdare să te întâlnesc din nou în curând.

Cu toată stima mea,

Václav Klaus


http://www.klaus.cz/clanky/3585

5 comentarii :

Anonim spunea...

Farage e un cretin de extrema dreapta.

Liberalismul e o reactie la conservatorism!!!

Riddick spunea...

Deci Klaus susţine cretini ?!

Ţuţea spunea despre social-democraţie că este "laptele bătut al comunismului". Liberalismul ar fi "frişca".

Crystal Clear spunea...

Ce-ar fi să încep să înjur şi eu toti trădătorii şi să cer să meargă la muncă silnică pe viaţă sau să primească pedeapsa capitală ?

As fi imediat catalogată drept extremistă de drepta, normal...
TRĂDĂTORII sunt la putere în Romania.
Romănia nu mai este ţara noastră , este ţara trădătorilor şi hoţilor

Riddick spunea...

Da' şi când or înţelege bizonii care-i realitatea. ;-)

Crystal Clear spunea...

O sa cadă cerul pe ei, şi nu ştiu daca vor mai putea schimba ceva


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: