19 ianuarie 2014

Intolerantul Remus Cernea discriminează majorităţile


Naţional:

Toleranta – toleranta, toleranta – toleranta. Si iar toleranta. Remus Cernea castiga tot felul de capitaluri dubioase cu toleranta, dupa ce Ponta l-a facut deputat mimand exact toleranta si acum premierul regreta ca s-a pricopsit cu o pacoste ca provocatorul Cernea. Sa fim seriosi, exista valori mai importante decat toleranta, inteleasa azi ca un avantaj pe care societatea are datoria sa-l ofere celor iesiti in decor.


In numele tolerantei, nu poti sa batjocoresti Familia, Statul, Scoala, Religia – matrice si ideea de competitie, pentru a favoriza exceptiile. Daca zurbagiii de la cinematograf, aia care stau in ultimul rand si striga „’ute-o,ba!”, au platit biletul, nu inseamna ca au dreptul sa-i impiedice pe ceilalti spectatori sa vada filmul. Cam asta vrea Cernea. Zilele trecute, a elogiat la RTV o amestecatura de invertiti si sectanti, cerand ca acestia sa fie tratati precum oamenii care se casatoresc in bisericile ortodoxe. Pai, stai putin, gonflabilule cu barba, ca astea sunt, cu adevarat, discriminari si ofense. 1. Toate popoarele la un loc n-au suferit cat crestinii. 2. In toate razboaiele din istorie n-au murit atatia soldati cate mame s-au prapadit la nastere. Cum le pretinzi tu parintilor sa taca, atunci cand homosexualii inainteaza acte pentru a infia copii? Apar intrebari legitime. Cine e mama? Aaaaa, mama are doar mustata, tata e barbosul — sau cum? Tu nu esti tolerant, Cernea! Tu ti-ai facut o meserie din a irita majoritatile. Celelalte goange pe care le propui ma amuza. In proiectul cu „Delfinii — persoane non-umane”  chiar te voi sustine. Cu o conditie. Sa mergem mai departe. Sa protejam si tantarii, sa-i ajutam sa se inmulteasca. Stiu si cum. Tu prinzi un tantar in strungareata si noi chemam un buretar de-al tau sa-l insamanteze. Dar te rog sa te barbieresti, ca sa nu-l zgarii, sa nu-l discriminezi pe gayisor!

2 comentarii :

Anonim spunea...

Cernea asta e o figura emblematica pentru ''tinara generatie''(cu exceptiile de rigoare), care si-a petrecut cea mai mare parte a vietii dupa decembrie negru.
Ei NU SINT VINOVATI PENTRU PORNIRILE CINICE CARE LE DOMINA VIATA CI SOCIETATEA BOLNAVA IN CARE AU CRESCUT SI S-AU FORMAT.
Imi este extrem de greu sa scriu aceste rinduri dar o fac in speranta ca vor fi unii cititori care, dupa ce ma vor fi apostrofat, se vor gindi, se vor intreba daca, totusi, am vreun dram de dreptate.
Revenind, as spune ca Cernea nu face exceptie de la massa generatiei sale si Doamne pazeste sa existe stimuli in directia ''descatusarii'' tensiunii accumulate in ei !!!

Riddick spunea...

Nu neapărat tot tineretul e deformat "în această direcţie", dar sunt deformări mai mari sau mai mici la majoritatea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: