24 iulie 2013

Vocea Rusiei: Hayssam a fost adus din Irak Informaţii noi despre „operaţiunea Haysam”

Imediat după apariţia ştirii referitoare la aducerea lui Omar Haysam în România, a început o cruntă bătălie politică pentru „drepturile de autor” asupra „operaţiunii”. De fapt, Haysam a devenit un joker-ul în jocul politic de la Bucureşti, iar ceea ce ştie ”teroristul” poate deveni un fel de „opţiune nucleară” în contextul conflictelor dintre cei doi ”coabitanţi” care conduc România.

Pentru a înţelege cui îi aparţine avantajul în acest joc este imperativ de aflat dacă Haysam a fost adus în România de o structură controlată de Băsescu sau de o structură controlată de Ponta. În acelaşi timp, ipoteza care susţine că Băsescu ar fi interesat de aducerea lui Haysam, adică a omului care-i poate distruge cariera politică printr-o singură declaraţie referitoare la identitatea „profesorului” care a ordonat o serie de operaţiuni în 2005, pare a fi improbabilă. Pentru a obţine o informare clară asupra situaţiei, am luat legătura cu generalul Hasan Hasan din cadrul forţelor armate siriene:

Vocea Rusiei: Domnule general, în România se discută intens pe marginea aducerii teroristului Omar Haysam. Am vrea să ştim dacă a fost încarcerat în Siria, care au fost acuzaţiile şi dacă a fost predat autorităţilor române.

Hasan Hasan: Suntem întotdeauna deschişi să cooperăm cu alte state în domeniul luptei cu terorismul. Dacă o asemenea predare ar fi avut loc, am fi ştiut despre acest lucru. În cazul teroristului român nu am o asemenea informaţie. Mai mult, am aflat de la dumneavoastră despre existenţa lui Omar Haysam.

O informaţie adiţională şi foarte interesantă ne-a fost oferită de directorul agenţiei de presă SANA (agenţia de stat a Siriei), Ahmed Daua:
„Siria nu are nicio legătură cu persoana şi soarta acestui terorist. Din informaţiile pe care le am, el era ţinut la o închisoare din Irak şi de acolo a fost transferat în România.”

În lumina acestor informaţii, datele problemei se complică. În materialele viitoare, vom analiza posibilele scenarii legate de trecut şi viitorul lui Omar Haysam.

http://romanian.ruvr.ru/news/2013_07_24/Informatii-noi-despre-operatiunea-Haysam-5521/

4 comentarii :

Anonim spunea...

Eu chiar de ce narodul roman e asa de credul. Crede tot ce i se baga pe git cu lingurita de serviciile secrete. Ce ma poate opri sa cred si calalta varianta. Ca de fapt Haisan nu a parasit Romania ci bine mersi a fost "dospit" bine poate in foastele si controversatele ascunzatori CIA de pe teritoriul tari noastre. Ca sa paoata fi scoasa ca o cireasa de pe tort la momentul oportun. Se pare ca o anumita directie de servicii secrete nu stiau despre acest plan. (Vedeti citarea lui la tribunal de unele servicii secrete din magistratura.)Iar acum devine tot mai evident vizibil acesta varianta. Sa nu uitam ca Haisan apare ca terorist dupa manualele de la 11 septembrie, dupa esuarea de ascundere a lui Ceasca in 89, dupa .... degradarea increderi in clasa politica acuala. Puteti sa deduceti (DE AICI) ca de fapt MASONERIA a avut un rol important in capturarea lui HAISAN. TREZITI-VA ROMANI.

Riddick spunea...

"To be continued..." (Va urma)

Digi24 a vorbit cu oficialii agenției de știri siriene. Informația că Omar Hayssam ar fi fost adus din Irak, infirmată

Actualizare 19.20. Directorul agenției siriene de știri SANA a declarat pentru Digi24 că nu a fost contactat de Vocea Rusiei și că nu știe unde a fost Omar Hayssam înainte de a fi adus în România. Mai mult, se pare că generalul sirian citat în articolul postului de radio nici nu există.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Vocea+Rusiei+Omar+Hayssam+ar+fi+fost+adus+din+Irak

Riddick spunea...

Un general cu numele de "Hasan Hasan" (precum cel din articolul de la Vocea Rusiei) a fost ucis acum câteva zile într-un atentat cu explozibil, organizat de opoziţia siriană.

Anonim spunea...

cica e doar o intoxicare a vr...

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Vocea+Rusiei+Omar+Hayssam+ar+fi+fost+adus+din+Irak


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

- Dacă, la câțiva ani după aderare, va veni un guvern cu largă susținere electorală și va spune "vrem să ieșim din UE", va mai fi posibil acest lucru?
- Nu. N-avem încotro. Avem oare altă soluție pentru România? Ce să facem, să ne apropiem de zonele arabe, să devenim fundamentaliști islamici? Să ne slavizăm sub umbrela lui Putin și a Kremlinului? Ce să facem? Avem alt scenariu? Eu cred că nu. Vad UE ca pe o locomotivă ce se va atașa la trenul numit România, care acum merge prea încet, gâfâind. O locomotivă care va trage România din trecut și o va aduce în contemporaneitate. De aceea, să primim Noul An cu speranță și încredere, cu un oarecare fatalism gen "asta e, nu mai putem schimba nimic", și să scoatem din 2006 tot ce are el mai bun pentru fiecare dintre noi.


Postări populare (nu P.P.E. !):