24 iulie 2013

Vocea Rusiei: Hayssam a fost adus din Irak


Informaţii noi despre „operaţiunea Haysam”

Imediat după apariţia ştirii referitoare la aducerea lui Omar Haysam în România, a început o cruntă bătălie politică pentru „drepturile de autor” asupra „operaţiunii”. De fapt, Haysam a devenit un joker-ul în jocul politic de la Bucureşti, iar ceea ce ştie ”teroristul” poate deveni un fel de „opţiune nucleară” în contextul conflictelor dintre cei doi ”coabitanţi” care conduc România.

Pentru a înţelege cui îi aparţine avantajul în acest joc este imperativ de aflat dacă Haysam a fost adus în România de o structură controlată de Băsescu sau de o structură controlată de Ponta. În acelaşi timp, ipoteza care susţine că Băsescu ar fi interesat de aducerea lui Haysam, adică a omului care-i poate distruge cariera politică printr-o singură declaraţie referitoare la identitatea „profesorului” care a ordonat o serie de operaţiuni în 2005, pare a fi improbabilă. Pentru a obţine o informare clară asupra situaţiei, am luat legătura cu generalul Hasan Hasan din cadrul forţelor armate siriene:

Vocea Rusiei: Domnule general, în România se discută intens pe marginea aducerii teroristului Omar Haysam. Am vrea să ştim dacă a fost încarcerat în Siria, care au fost acuzaţiile şi dacă a fost predat autorităţilor române.

Hasan Hasan: Suntem întotdeauna deschişi să cooperăm cu alte state în domeniul luptei cu terorismul. Dacă o asemenea predare ar fi avut loc, am fi ştiut despre acest lucru. În cazul teroristului român nu am o asemenea informaţie. Mai mult, am aflat de la dumneavoastră despre existenţa lui Omar Haysam.

O informaţie adiţională şi foarte interesantă ne-a fost oferită de directorul agenţiei de presă SANA (agenţia de stat a Siriei), Ahmed Daua:
„Siria nu are nicio legătură cu persoana şi soarta acestui terorist. Din informaţiile pe care le am, el era ţinut la o închisoare din Irak şi de acolo a fost transferat în România.”

În lumina acestor informaţii, datele problemei se complică. În materialele viitoare, vom analiza posibilele scenarii legate de trecut şi viitorul lui Omar Haysam.

http://romanian.ruvr.ru/news/2013_07_24/Informatii-noi-despre-operatiunea-Haysam-5521/

4 comentarii :

Anonim spunea...

Eu chiar de ce narodul roman e asa de credul. Crede tot ce i se baga pe git cu lingurita de serviciile secrete. Ce ma poate opri sa cred si calalta varianta. Ca de fapt Haisan nu a parasit Romania ci bine mersi a fost "dospit" bine poate in foastele si controversatele ascunzatori CIA de pe teritoriul tari noastre. Ca sa paoata fi scoasa ca o cireasa de pe tort la momentul oportun. Se pare ca o anumita directie de servicii secrete nu stiau despre acest plan. (Vedeti citarea lui la tribunal de unele servicii secrete din magistratura.)Iar acum devine tot mai evident vizibil acesta varianta. Sa nu uitam ca Haisan apare ca terorist dupa manualele de la 11 septembrie, dupa esuarea de ascundere a lui Ceasca in 89, dupa .... degradarea increderi in clasa politica acuala. Puteti sa deduceti (DE AICI) ca de fapt MASONERIA a avut un rol important in capturarea lui HAISAN. TREZITI-VA ROMANI.

Riddick spunea...

"To be continued..." (Va urma)

Digi24 a vorbit cu oficialii agenției de știri siriene. Informația că Omar Hayssam ar fi fost adus din Irak, infirmată

Actualizare 19.20. Directorul agenției siriene de știri SANA a declarat pentru Digi24 că nu a fost contactat de Vocea Rusiei și că nu știe unde a fost Omar Hayssam înainte de a fi adus în România. Mai mult, se pare că generalul sirian citat în articolul postului de radio nici nu există.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Vocea+Rusiei+Omar+Hayssam+ar+fi+fost+adus+din+Irak

Riddick spunea...

Un general cu numele de "Hasan Hasan" (precum cel din articolul de la Vocea Rusiei) a fost ucis acum câteva zile într-un atentat cu explozibil, organizat de opoziţia siriană.

Anonim spunea...

cica e doar o intoxicare a vr...

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Vocea+Rusiei+Omar+Hayssam+ar+fi+fost+adus+din+Irak


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: