07 martie 2013

O recitire


Giurgiu news publicase acum aproape un an articolul "PĂRĂSIT DE MASONI ȘI ROTARIENI, PDL SE DEZINTEGREAZĂ", pe care l-am repostat pe blog cu comentariul "Ar putea fi un început nou, pe baze naționale, nu o dezintegrare. Time will tell". Era la câteva luni dupa fuga fratelui Frunzăverde, acum a fugit şi fratele Stănişoară. Iar de atunci întrebările se cam adună.

Partea esenţială din articol:

[...] Un alt semnal puternic, dar ignorat până acum, este cel al ruperii dintre portocalii şi motorul masoneriei. La fel cum un preşedinte este sortit pieririi în momentul în care nu mai este sprijinit de serviciile secrete, aşa şi un partid, în momentul în care i se blochează accesul la pârghiile masoneriei, este sortit pieririi. Iar masoneria şi-a luat mâna de pe PDL. Un prim semnal extrem de puternic a fost dat o dată cu dezertarea lui Sorin Frunzăverde. Într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, el a recunoscut că este mason. Aceasta l-a făcut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de după ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile şi de două ori ministru al Apărării în Guvernele Isărescu şi Tăriceanu. Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzăverde a primit o călduţă poziţie de deputat în Parlamentul României, apoi europarlamentar şi în fine preşedinte CJ Caraş Severin. Un segment important al Masoneriei, gruparea Marilor Loje, şi-a luat braţul protector de pe PDL. Adio relaţii, posibilităţi, fonduri. Apoi, odată cu trecerea senatorului PDL Ioan Sbârciu, fost rector al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, la PC a venit un semnal clar din partea Cluburilor Lyons şi Rotary. Senatorul Sbârciu este din iulie 2011 guvernator al Clubului Rotary România şi Republica Moldova. În mesajul adresat membrilor clubului, prof. univ. dr. Ioan Sbârciu a arătat că pentru el "Rotary este o organizaţie de prieteni, o comunitate internaţională care acţionează responsabil spre îndeplinirea scopurilor comune, iar calitatea de membru în această organizaţie presupune un act volitiv, o alegere asumată, de a răspunde chemării comunităţii, de a fi alături de ceilalţi în acţiunile, programele şi proiectele întreprinse". Demisiile celor doi membri marcanţi ai PDL şi ai fenomenului masonic nu sunt deloc întâmplătoare, ele fiind un semnal clar al faptului că masoneria a trântit uşa în nas PDL. Din cele 10 guverne care s-au succedat în România după evenimentele din decembrie 1989 (fără a le lua în calcul interimatele), cel puţin şase au fost conduse în mod cert de prim-miniştri a căror apartenenţă la francmasonerie este confirmată: Petre Roman, Radu Vasile, Mugur Isărescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Răzvan Ungureanu. Mai mult, în toate guvernele au existat cel puţin doi, trei sau chiar mai mulţi miniştri, despre care se ştie cu certitudine că sunt masoni: Sorin Frunzăverde, Victor Babiuc, Adrian Năstase, Teodor Meleşcanu, Adrian Severin, Mircea Geoană, Mihai Răzvan Ungureanu, Doru Ioan Tărăcilă, Ioan Rus, Ion Caramitru, Gavril Iosif Chiuzbaian, Ioan Talpeş sau Dan Ioan Popescu, fiind doar o parte dintre aceştia.

2 comentarii :

Gogu spunea...

Riddick, iata un punct de vedere al unuia care, stim ca, stie !
http://scmdfiliala1covasna.blogspot.ro/2013/03/germania-mitul-victimei.html
Europa unita !? O utopie vesnica !

Riddick spunea...

Mulţumesc ! Îl citisem, oricum, la cotidianul.ro.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: