07 martie 2013

Deutsche Welle recunoaşte : Stănişoară era omul lui Băsescu


Şi nu al lui Blaga, cum au insinuat goarnele băsiste mai zeloase (mai ales cele de la Evenimentul zilei; linkul iniţial a dispărut).
Trădarea a ieşit din spaţiul moralei şi a devenit o tehnică politică în toată puterea cuvântului. Aşadar mai relevant este că unul din colaboratorii foarte apropiaţi ai preşedintelui Băsescu în anii anteriori, un om iniţiat în temele majore ale politicii externe şi de securitate a plecat exact în braţele celui mai înverşunat adversar. Pare aproape neverosimil. Dar dacă ne abţinem să facem gratuite judecăţi de natură morală, nu ne rămâne decât să remarcăm că întreaga construcţie politică a preşedintelui se prăbuşeşte pe zi ce trece, că se năruieşte cărămidă cu cărămidă şi că nu mai rămân de partea sa decât o mână de „samurai” înfocaţi.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Ipoteza lui Stochita: ”Crin are un proiect de racolare a fostilor colaboratori ai presedintelui!”

Crin Antonescu si-a angajat niste consilieri politici care au elaborat un proiect de racolare a foștilor colaboratori ai președintelui Traian Băsescu – Sorin Frunzăverde și Mihai Stănișoară sunt doar două exemple – afirmă Cătălin Stoichiță, finul primarului Marian Vanghelie.

http://www.inpolitics.ro/ipoteza-lui-stochita-crin-are-un-proiect-de-racolare-a-fostilor-colaboratori-ai-presedintelui-art67804.aspx#

Riddick spunea...

Linkul a dispărut inclusiv pe m.evz.ro, unde a rămas doar titlul - EXCLUSIV. ÎNCĂ UN OM AL LUI BLAGA TRECE ÎN PNL. Mihai Stănişoară a fost văzut recent în compania lui Frunzăverde şi Blaga. Blaga neagă

"Aceasta stire nu este disponibila"

http://m.evz.ro/news/1026945

Riddick spunea...

La EVZ este acţionar semnificativ Dan Andronic, mercenar politic, care a lucrat pentru PnL, iar acum pentru o anumită parte din PDL. Fiul pro-USlistului Adrian Andronic.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: