05 aprilie 2012

Șmecheria cu cocoșul roșu



2 aprilie:

Roman Copper Corp, compania care a câștigat, săptămâna trecută, licitația pentru exploatarea resurselor de la Cupru Min are 10 zile la dispoziție să depună banii în cont: "abia dupa aceea vom putea vorbi despre finalizarea procesului de privatizare", a precizat purtătorul de cuvant al Executivului.

5 aprilie:

Vlădan a adăugat că pentru încheierea tranzacţiei este necesar avizul Consiliului Concurenţei, într-un termen de până la 90 de zile de la încheierea contractului. După avizul Consiliului Concurenţei, Roman Copper trebuie să transfere OPSPI suma de 200,77 milioane de euro în cel mult 30 de zile.
"Vom impune prin contract ca Roman Cooper să furnizeze Consiliului Concurenţei în cel mult 15 zile toate documentele necesare", a precizat Vlădan.

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu mai am cuvinte!
Parca latram la luna

Riddick spunea...

E chixocomic.

Crystal Clear spunea...

Zacamantul nu a fost obiectul evaluari...

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-11923924-exclusiv-liliana-candea-directorul-firmei-care-evaluat-cupru-min-nu-suntem-firma-apartament-facem-evaluari-peste-10-ani-zacamantul-nu-facut-obiactul-evaluarii.htm

Riddick spunea...

Îl dau aproape pe gratis, 84% din 100% minus redevenţa. 16% impozit pe profit.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: