05 aprilie 2012

Șmecheria cu cocoșul roșu



2 aprilie:

Roman Copper Corp, compania care a câștigat, săptămâna trecută, licitația pentru exploatarea resurselor de la Cupru Min are 10 zile la dispoziție să depună banii în cont: "abia dupa aceea vom putea vorbi despre finalizarea procesului de privatizare", a precizat purtătorul de cuvant al Executivului.

5 aprilie:

Vlădan a adăugat că pentru încheierea tranzacţiei este necesar avizul Consiliului Concurenţei, într-un termen de până la 90 de zile de la încheierea contractului. După avizul Consiliului Concurenţei, Roman Copper trebuie să transfere OPSPI suma de 200,77 milioane de euro în cel mult 30 de zile.
"Vom impune prin contract ca Roman Cooper să furnizeze Consiliului Concurenţei în cel mult 15 zile toate documentele necesare", a precizat Vlădan.

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu mai am cuvinte!
Parca latram la luna

Riddick spunea...

E chixocomic.

Crystal Clear spunea...

Zacamantul nu a fost obiectul evaluari...

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-11923924-exclusiv-liliana-candea-directorul-firmei-care-evaluat-cupru-min-nu-suntem-firma-apartament-facem-evaluari-peste-10-ani-zacamantul-nu-facut-obiactul-evaluarii.htm

Riddick spunea...

Îl dau aproape pe gratis, 84% din 100% minus redevenţa. 16% impozit pe profit.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: