05 aprilie 2012

Șmecheria cu cocoșul roșu



2 aprilie:

Roman Copper Corp, compania care a câștigat, săptămâna trecută, licitația pentru exploatarea resurselor de la Cupru Min are 10 zile la dispoziție să depună banii în cont: "abia dupa aceea vom putea vorbi despre finalizarea procesului de privatizare", a precizat purtătorul de cuvant al Executivului.

5 aprilie:

Vlădan a adăugat că pentru încheierea tranzacţiei este necesar avizul Consiliului Concurenţei, într-un termen de până la 90 de zile de la încheierea contractului. După avizul Consiliului Concurenţei, Roman Copper trebuie să transfere OPSPI suma de 200,77 milioane de euro în cel mult 30 de zile.
"Vom impune prin contract ca Roman Cooper să furnizeze Consiliului Concurenţei în cel mult 15 zile toate documentele necesare", a precizat Vlădan.

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu mai am cuvinte!
Parca latram la luna

Riddick spunea...

E chixocomic.

Crystal Clear spunea...

Zacamantul nu a fost obiectul evaluari...

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-11923924-exclusiv-liliana-candea-directorul-firmei-care-evaluat-cupru-min-nu-suntem-firma-apartament-facem-evaluari-peste-10-ani-zacamantul-nu-facut-obiactul-evaluarii.htm

Riddick spunea...

Îl dau aproape pe gratis, 84% din 100% minus redevenţa. 16% impozit pe profit.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: