11 iunie 2011

De ce a pierdut Blaga alegerile în PDL (Ziua de Cluj)



La aproape o lună de la Convenţia Naţională a PDL, tabăra marelui învins Vasile Blaga priveşte mai cu detaşare şi interpretează mai lucid evoluţia evenimentelor de la congres. 

Unul dintre pilonii echipei lui Blaga, fostul primar al Oradiei, actualul senator Petru Filip, susţine că fostul ministru şi echipa sa au pierdut din... naivitate. "Echipa lui Blaga a fost suficient de naivă, deşi vârsta nu trebuia să ne lase să avem naivităţi, să creadă că spunând nişte realităţi, pe care alţii încearcă de ani întregi să le ascundă sub preş, va fi în avantajul nostru, pentru că oamenii vor înţelege că noi putem schimba lucrurile. Din păcate, modul de lobby care s-a făcut în partid, lucru pe care noi nu l-am făcut, n-a fost deloc în avantajul nostru", a declarat Filip. În acelaşi timp însă, el a dezminţit toate zvonurile privind o iminentă plecare a sa din PDL.

http://www.ziuadecj.ro/politica/de-ce-a-pierdut-blaga-alegerile-in-pdl--68371.html

6 comentarii :

cristoiu spunea...

DL. Blaga a fost intradevar naiv cand a inoptat la Tg.Mures in noaptea de dupa razmelita militienilor.A fost naiv cand ,a refuzat restructurarea MAI.(numai dl. Vladescu a procedat la fel).A fost naiv ca a tinut la slujba 4 militieni care au venit la manifestatie cu pistoalele.Este naiv cand nu explica ce este cu suma vehiculata de "Nasul",de 250 mil.euro care ar fi fost incasata intr-un an de fiica domniei sale de la o societate privata care face afaceri cu statul in domeniul cailor ferate.

Riddick spunea...

E clar că sunt naivi, din moment ce nu au avut planul B de creare a unui nou partid şi nici nu vor trânti guvernul Piticot la angajarea răspunderii pe regionalizare. Sau, poate că o vor face ? Vom vedea.

250 de milioane de euro ? Cu banii ăştia faci o lovitură de stat într-o ţară mică. Imposibilă, cifra.

Riddick spunea...

250.000 ?

cristoiu spunea...

250.000.000 euro.A spus-o,cu subiect si predicat, Radu Moraru intr-o emisiune de dupa razmelita.A spus ca revine ,dar nici la el si la niciuna din sursele media subiectul nu a mai fost abordat.(nici macar o dezmintire,erata,injuratura ).

Riddick spunea...

E un prost, iar cei care au fost calomniaţi si n-au făcut nimic, nişte fraieri.

Crystal Clear spunea...

Sunt toti in acelasi "Cartel" .Corb la corb nu-si scoate ochii...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: