11 iunie 2011

De ce a pierdut Blaga alegerile în PDL (Ziua de Cluj)



La aproape o lună de la Convenţia Naţională a PDL, tabăra marelui învins Vasile Blaga priveşte mai cu detaşare şi interpretează mai lucid evoluţia evenimentelor de la congres. 

Unul dintre pilonii echipei lui Blaga, fostul primar al Oradiei, actualul senator Petru Filip, susţine că fostul ministru şi echipa sa au pierdut din... naivitate. "Echipa lui Blaga a fost suficient de naivă, deşi vârsta nu trebuia să ne lase să avem naivităţi, să creadă că spunând nişte realităţi, pe care alţii încearcă de ani întregi să le ascundă sub preş, va fi în avantajul nostru, pentru că oamenii vor înţelege că noi putem schimba lucrurile. Din păcate, modul de lobby care s-a făcut în partid, lucru pe care noi nu l-am făcut, n-a fost deloc în avantajul nostru", a declarat Filip. În acelaşi timp însă, el a dezminţit toate zvonurile privind o iminentă plecare a sa din PDL.

http://www.ziuadecj.ro/politica/de-ce-a-pierdut-blaga-alegerile-in-pdl--68371.html

6 comentarii :

cristoiu spunea...

DL. Blaga a fost intradevar naiv cand a inoptat la Tg.Mures in noaptea de dupa razmelita militienilor.A fost naiv cand ,a refuzat restructurarea MAI.(numai dl. Vladescu a procedat la fel).A fost naiv ca a tinut la slujba 4 militieni care au venit la manifestatie cu pistoalele.Este naiv cand nu explica ce este cu suma vehiculata de "Nasul",de 250 mil.euro care ar fi fost incasata intr-un an de fiica domniei sale de la o societate privata care face afaceri cu statul in domeniul cailor ferate.

Riddick spunea...

E clar că sunt naivi, din moment ce nu au avut planul B de creare a unui nou partid şi nici nu vor trânti guvernul Piticot la angajarea răspunderii pe regionalizare. Sau, poate că o vor face ? Vom vedea.

250 de milioane de euro ? Cu banii ăştia faci o lovitură de stat într-o ţară mică. Imposibilă, cifra.

Riddick spunea...

250.000 ?

cristoiu spunea...

250.000.000 euro.A spus-o,cu subiect si predicat, Radu Moraru intr-o emisiune de dupa razmelita.A spus ca revine ,dar nici la el si la niciuna din sursele media subiectul nu a mai fost abordat.(nici macar o dezmintire,erata,injuratura ).

Riddick spunea...

E un prost, iar cei care au fost calomniaţi si n-au făcut nimic, nişte fraieri.

Crystal Clear spunea...

Sunt toti in acelasi "Cartel" .Corb la corb nu-si scoate ochii...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: