12 mai 2010

Un antidot pentru scălămbăielile geriatrice stradale



5 comentarii :

Despina spunea...

:))))))

Riddick spunea...

Păi da...

I-au băgat în faţă pe "amărâţii de pensionari" (aiurea, acolo era comando convocat cu tabel, ce rumeni şi fălcoşi erau).

Aş aduce şi nişte instructori din Taiwan, Coreea de Sud sau Israel pentru forţele de ordine.

Despina spunea...

Si ce tupeisti si agresivi erau !



Iar s-a intamplat ceva cu abonarea la comentarii.
Incerc din nou

Riddick spunea...

Am şi eu probleme cu reţeaua...

Azi a fost de testare, cred că şi forţele de ordine au avut dispoziţie să nu reacţioneze energic. Nu-i nimic, dacă este nevoie, ies "veteranii" din 21 decembrie şi-i liniştesc.

Despina spunea...

Din cate miros eu, inca se incearca sa se gasesca solutii pentru pensionari.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: