04 aprilie 2010

Crimă politico-rasială în Africa de Sud



În Africa de Sud lucrurile merg din ce în ce mai rău. Deşi democraţia era pusă sub semnul întrebării în timpul regimului de apartheid (1948-1994), totuşi nivelul de trai evolua, iar siguranţa cetăţeanului exista, cel puţin în mediul urban. Numărul de autoturisme la mia de locuitori de culoare era mai mare decât cel similar din URSS.
Africa de Sud este un punct strategic, prin apropierea sa trec navele între oceanele Atlantic şi Indian. 
De la primele alegeri libere (multirasiale) din 1994, guvernele şi preşedinţii au fost din partea Congresului Naţional African - ANC cu aripa sa militară M.K. (Spear - Lancea), organizaţie cvasicomunistă cu antecedente teroriste în trecut, aflată în alianţă politică cu partidul comunist.
Africa de Sud a renunţat la programul nuclear militar, după ce a efectuat un test nuclear în 1979. În 2010 va găzdui Cupa Mondială la fotbal (FIFA).

De-a lungul anilor, propaganda zugrăvea regimul alb minoritar în cele mai negre culori, dar acum, când la putere se află un partid care reprezintă (?) populaţia de culoare, nu se mai critică nenumăratele violenţe şi crime ale negrilor împotriva albilor. Din 1994 până în prezent, doar la fermele albilor au fost ucise peste 3100 de persoane de către negri, fără a se adăuga crimele din mediul urban (detalii aici, aici şi aici).

Ieri fost găsit asasinat la ferma sa Eugene Terre'Blanche, liderul Mişcării de Rezistenţă Afrikaner (AWB), aparent într-un incident privind neînţelegeri asupra plăţii salariilor a doi angajaţi de la ferma sa. Cei doi suspecţi reţinuţi de poliţie (15 şi 21 de ani) susţin că au acţionat în legitimă apărare.
Dar surse din partidul lui Terre'Blanche, AWB, susţin altă variantă: criminalii (de culoare) au intrat în reşedinţă spărgând un geam, iar Terre'Blanche (69 de ani) a fost găsit în patul său, cadavrul fiind desfigurat în urma loviturilor de bâtă şi macetă. Cei de la AWB au declarat că vor răzbuna crima, dar au cerut membrilor AWB să îşi păstreze calmul şi să nu acţioneze deocamdată. A fost programată o conferinţă de presă pentru azi.


O cuvântare a lui Eugene Terre'Blanche din 10 octombrie 2009:




Pentru mass-media, Terre'Blanche este "neonazist", "rasist", "white suprematist", dar aceeaşi mass-media nu acordă prea multă atenţie ANC şi liderilor săi. Winnie Mandela a fost implicată personal în organizarea răpirii şi asasinării unor negri "colaboraţionişti". Iată un clip care arată fraze din cântecul militanţilor ANC -  Ayesaba Amagwala (The Cowards are Scared - Laşii se tem) : "Ucideţi-i pe albi!".




"WE THE MEMBERS OF THE M.K. WE HAVE PLEDGED OURSELVES TO KILL THEM THE AMA-BHULU (WHITES)"

Ceva similar se petrece în America de Sud. Infiltraţia comunistă pe plan mondial a trecut la o fază nouă.



REST IN PEACE, EUGENE TERRE'BLANCHE !


33 de comentarii :

Despina spunea...

Cristos a inviat !

Citisem ieri undeva despre subiectul asta si ma ingrijorasem

Cand citesc despre acelasi subiect la tine , vad ca am avut dreptate

Anonim spunea...

daca ura ata de mult negri, de ce si-a luat negri ca muncitori? totusi unii spun ca terreblanche a fost implicat in campania de atentate cu bombe din 94 care a lasat 21 de oameni morti, campanie care era destinata blocarii negocierilor dintre fosta putere alba si ANC...

Riddick spunea...

@Despina: Adevărat a înviat!

Toată treaba cu rasismul şi apartheidul este înfăţişată drept conflict etnico-rasial, când de fapt este unul politic. În Africa de Sud se infiltrau activişti şi terorişti din Angola via Namibia şi din Zimbabwe (fostă Rhodesia).

@Neinfectat De Comunism : Da, este ciudat, în locul lui nu aş fi angajat negri nefamilişti sau sub 25 de ani, şi îmi puneam un sistem de alarmă, ceva.

Nu ştiu exact despre bombe în 1994, dar a fost incidentul de la Bophuthatswana din 1994, când trei activişti albi ai AWB au fost împuşcaţi de forţele locale de securitate (de culoare), în faţa fotoreporterilor şi cameramanilor. Momentul este arătat în cel de-al treilea clip. Bărbosul care cerea o ambulanţă a fost împuşcat, era să se tragă şi în cameramani dar soldatului respectiv i s-a blocat arma şi i-a luat-o altul:

Killing of Wolfaardt, Uys, and Fourie

The single most publicised event of the coup was the killing of three wounded AWB members who were shot dead at point-blank range in front of journalists by a Bophuthatswana police constable, Ontlametse Bernstein Menyatsoe.

AWB Colonel Alwyn Wolfaardt, AWB General Nicolaas Fourie and Veldkornet (Field Cornet) Jacobus Stephanus Uys were driving a blue Mercedes at the end of a convoy of AWB vehicles, firing into a crowd of Bophuthatswanan civilians.[citation needed] Members of the Bophuthatswana Defence Force returned fire and hit the driver of the car, Nicolaas Fourie, in the neck, another gunman, Alwyn Wolfaardt, in the arm and the remaining gunman, Jacobus Uys, in the leg. Wolfaardt got out of the car and waved a pistol but was advised by nearby journalists not to start shooting. A Bophuthatswana police officer relieved him of the weapon. Another policeman tried to fire on journalists but his rifle jammed and it was taken from him by yet another policeman. Menyatsoe approached and spoke to Wolfaardt, asking if he was a member of the AWB. Wolfaardt confirmed this, saying they came from Naboomspruit, and pleaded for his life and the lives of the other two wounded AWB members. Menyatsoe then shot the three wounded men dead at point blank range with an R4 rifle, saying "what are you doing in my country". The shooting was captured by the watching journalists and broadcast worldwide.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bophuthatswana_coup_d%27%C3%A9tat_of_1994

Mandela coordona atentate din închisoare:

Mandela & the Church Street Bombing

http://www.netcomuk.co.uk/~springbk/enemy.html

Iar Google şterge blogurile care spun adevărul:

South Africa Sucks - şters

https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Fzahell.blogspot.com%2F

Alt blog care face dezvăluiri, aici:

http://monkeytricksinsa.blogspot.com/2008/05/truth-about-awb-in-bphutatswana-and-lie.html

Riddick spunea...

Cel care a tras a fost amnistiat:

TRUTH AND RECONCILIATION COMMISSION AMNESTY DECISION

A former member of the Police Force, Ontlametse Bernstein Menyatsoe was granted amnesty today for the killing of three AWB members in Mafeking in March 1994.

Menyatsoe applied for amnesty for killing Jacobus Stephanus Uys, Alwyn Wolfaardt and Nicollas Cornelius Four. The applicant shot and killed the deceased after receiving a report from his neighbour that the AWB had taken over the military base.

http://www.info.gov.za/speeches/1999/990806933a1001.htm

Riddick spunea...

Imagini de la incident:

http://digitalfilmmaker.net/Bang/images/BopExecution1.jpg

http://digitalfilmmaker.net/Bang/images/BopExecution.jpg

Negru de la ANC lovind cu maceta un alt negru căruia i se dăduse foc:

http://digitalfilmmaker.net/Bang/images/ManBurning.jpg

Despina spunea...

N-am stiut ca este asa.

Si cand te gandesti ca toata nebunia asta cu negrii si albii din Africa de Sud se datoreaza de fapt minelor de diamante, bogatiilor din subsol ,fildes, etc

Riddick spunea...

Cu fildeşul este problema mai mare în Zair şi Kenya, sunt bande înarmate de braconieri care se luptă cu poliţia şi chiar cu militarii care patrulează. Importatorii principali de fildeş - China şi Japonia.

Diamantele şi alte bogăţii sunt mizilic faţă de poziţia strategică a Africii de Sud şi perspectiva devenirii ei ca satelit rusesc, cum se petrec lucrurile acum prin America de Sud.

Despina spunea...

Am inteles.
Deci rusii isi intand tentaculele in Africa de sud..
Am inteles inca de acum cativa ani ca dupa ce s-a termintat cu China ca si sursca de manopera ieftina ,urmatoarul furnizor ar fi Africa de sud, si in general Africa.
Recent am citit ca fabrica romanesca "Secuiana" ( cred ca face pantaloni,pe langa Alba Iulia) se muta in Egipt datorita manoperei ( nu stiu cine este proprietarul fabricii -nu cred ca este roman).
Cu alte cuvinte rusii vor sa-si adjudece zonele cu manopera ieftina ca sa controleze productia

Riddick spunea...

Mai mult chinezii se implică în Africa, investesc în petrol şi minereuri şi pentru a iluziona prostimea mai fac diverse investiţii de imagine (şcoli, parcuri, programe sociale, etc).

Dar, exista coordonare China-Rusia, să nu uităm.

Cu privire la "capitularea" din 1994 a albilor, poate dacă la Washington nu era regimul Partidul Democrat - Clinton, altele erau condiţiile.

Unii afrikaaneri (buri) propuneau secesiunea unei părţi a Africii de Sud, cu schimb de populaţie şi constituirea statului majoritar alb Republica Orange (Orania).

N-a fost să fie. SIDA face ravagii în Africa de Sud, mai ales printre negri.

Despina spunea...

Africa de sud a fost colonie olandeza ( burii sunt urmasii lor).
Mi s-a intamplat sa raman muta o data cand eram in tranzit in aeroportul din Johanesburg,acum multi ani, cand am auzit vorbindu-se limba olandeza.Eu nu facem conexiunea buri=olandezi.Am crezut ca n-aud bine.A trecut ceva timp pana m-am dumirit. :)

Este o perioada de mari schimbari
Africa e ditamai continentul subdezvoltat.
Probabil ca se da lupta pentru sfere de influenta

Riddick spunea...

Probabil era limba afrikaans (variantă a limbii olandeze).

Nu doar olandezii au fost primii albi acolo, ci şi mulţi protestanţi din Franţa au emigrat ca să scape de persecuţii (după revocarea edictului de la Nantes - 1695), şi mulţi germani.

Strămoşii lui Eugene Terre'Blanche erau francezi.

Despina spunea...

Ce amestecatura !


noapte buna

Riddick spunea...

Noapte bună !

Anonim spunea...

Stop Genocidului Burilor din Africa de Sud!

Anonim spunea...

@Neinfectat de comunism, pai Eugene TerreBlanche a fost anticomunist iar ANC este un partid comunist.

http://enresist.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/04/mandela-winnie-slovo-flag.jpg

Anonim spunea...

Adevarul este ca Albii Buri au fost in S.A. inaintea negrilor. Were Whites In Southern Africa Before Blacks?
Au gasit acolo doar un pamant pe care l-au facut roditor cu forta mainilor lor si cu inteligenta nativa. Acum negrii distrug totul.

@Riddick, conflictul acum este unul pur rasial si o sa aratam asta la adunarea nationalista din Timisoara, 12 iunie 2010, cand va avea loc actiunea Stop genocidului Burilor!

Iata cum trebuie sa traiasca viata de zi cu zi albii din Africa de Sud

Anonim spunea...

Are cineva un link cu asasinarea mmbrilor AWB in Bophuthatswana? Era inainte pe youtube, dar nu il mai gasesc. Posibil sa fie sters.

Riddick spunea...

@Opinii Libere: Secvenţe cu incidentul de la Bophuthtatswana există, prin alte clipuri.

Era ceva pe Podblanc, dar acum arată "domeniu expirat" :

podblanc.com

Expired Domain


Copyright © 2003 - 2010

Register Status: OK.

la link-ul

http://podblanc.com/


A reapărut blogul South Africa Sucks, acum pe platformă WordPress (era pe Blogger, dar l-a blocat Google):

http://boerboel1.wordpress.com/

Anonim spunea...

@Riddick,
Stiu situatia podblancului. Nu a stat niciodata prea bine. O sa mai caut pe
http://wntube.com/ , poate il gasesc pe acolo.

Nu am nevoie de franturi. Am nevoie de clipul intreg, cu toat executia, partea de dinainte etc...

Cunosc si blogul semnalat de tine, totusi iti multumesc pentru amabilitate si cooperare.

Pentru cei interesati de situatia din SA, mai postezi cateva bloguri bune.

http://white-southafrican.blogspot.com/
http://majorityrights.com/index.php/weblog/comments/1053/
http://www.africancrisis.co.za/Home.php?Cat=1&
http://monkeytricksinsa.blogspot.com/2008/10/clandistine-boer-genocide-orchestrated.html

Cei ce pot veni la TM (sunt din imprejurimi) la marsul Stop genocidul burilor de pe data de 12 iunie, sunt bineveniti. "Chiar daca" sunt Albi trebuie ajutati. Numai ca pe ei nu ii vede nemernicul de Bono!!!

Riddick spunea...

Se pare că nu mai sunt de găsit imagini video de atunci (posibil să mai existe ceva prin arhivele agenţiilor de ştiri).

Descrierea evenimentului poate fi văzută aici:

http://monkeytricksinsa.blogspot.com/2008/05/truth-about-awb-in-bphutatswana-and-lie.html

LiveLeak a scos un video de pe site:

Alwyn Wolfaardt Liveleak | Don't Fly South African Airways

http://www.dontflysaa.com/tag/alwyn-wolfaardt-liveleak/

Cel care a tras atunci a primit ameninţări cu moartea:

http://www.newnation.vg/forums/showthread.php?t=177098

Anonim spunea...

Multumesc prietene,
Stiu despre descrierea evenimentului. Am mare nevoie de executia membrilor, Cum au ajuns acolo, discutia cu negrii, executia.
Am cerut clipul si burilor din SA. Il cauta si ei, dar pana acum (in 2 zile ) nimeni nu a dat de el. :(

Multumesc pentru celelalte linkuri.

Riddick spunea...

Individul a fost amnistiat de Comisia pentru Adevăr şi reconciliere. Trebuie parcurse documentele, iată ce am găsit pe motorul de căutare al Comisiei, la search term "Wolfaardt":

http://www.newnation.vg/forums/showthread.php?t=177098

Riddick spunea...

Sorry, link-ul corect era:

http://www.justice.gov.za/trc/results.html?cx=015343561227489587018%3A1zyjbvsv_do&cof=FORID%3A11&ie=UTF-8&q=wolfaardt&sa=Search&siteurl=www.justice.gov.za%2Ftrc%2Fsearch.html#935

de la

Truth and Reconciliation Commission

http://www.justice.gov.za/trc/

Anonim spunea...

http://www.justice.gov.za/trc/media/1998/9809/s980923b.htm
Mda, asasinarea Albilor este politica de stat. O sa fie amnistiati si cei ce l-au ucis pe Eugene...

Situatia ALBILOR in Africa de Sud

"WHITE GENOCIDE IN AFRICA" THE BEGINNING OF THE END! - S-au cum se uita vedetele cu un singur ochi si ala catre privilegiatii lui Mandela si ANC. Un clip emotionant.

Riddick spunea...

Sunt curios ce se va întâmpla după Campionatul Mondial de fotbal. Umblă zvonuri că vor începe exproprieri forţate ale fermierilor albi, ca în Zimbabwe.

Oricum, este o bună ocazie acest campionat, ca opinia publică să perceapă ceea ce se petrece acolo.

Anonim spunea...

Nu ar fi de mirare sa i expropieze pe fermierii Albi. Si noi auzim astfel de zvonuri de luni de zile.

Speram sa trezim constinta adormita de media a fratilor nostri romani si europeni pentru a-si ajuta fratii din Africa de Sud.

Un articol pe care daca nu il stiti, o sa vi se para macar interesant. :)
http://lupta-ns.blogspot.com/2009/05/romani-conducatori-in-africa-de-sud.html

Riddick spunea...

Interesant... auzisem numele de Botha, şi suna ... cunoscut. :)

Anonim spunea...

I-am dat articolul unui bur care se numeste chiar Botha. Mi-a zis ca imi va tine zilele urmatoare si o lectie de istorie despre Botha cei buni si Botha cei rai din istoria Afrikanerilor. Sunt niste oameni foarte amabili si prietenosi. Poate si necazurile i-au facut asa.

Despina spunea...

@OL.
Intreba-l te rog pe burul tau daca cuvantul bur inseamna "fermier" sau "sarac",pentru ca eu stiam ca inseamna sarac,dar cand googalesc iese fermier.
Mai intreaba-l si daca exista o legenda in care se spune ca in timpul razboiului burilor au fost impuscati fiecare al treilea bur din cauza ca noaptea isi aprindeau cate 3 buri tigara de la un singur foc( primii doi nu puteu fi nimeriti,dar al treilea cu siguranta cadea)-cam asa cred ca am auzit eu povestea mai demult

Merci

Riddick spunea...

Burii (boer/s):

http://en.wikipedia.org/wiki/Boer

Fermieri (agricultori) de etnie afrikaner (descendenţă olandeză, ori protestantă - francezi, germani).

Anonim spunea...

@Riddick,
da ai dreptate, desi wikipedia e de tot rahatul ca sursa de informatie, dar aici au si ei dreptate.

@Despina. Scuza-ma, dar nu pot intreba asa ceva (partea cu aprinsul tigarilor). Se poate simti omul ofensat. Iti dai seama ca nu erau deloc un popor de retarzi. Daca au facut odata 3 as ceva , ceilalti ar fi invatat din greseala lor si nu s-ar mai fi raspandit ca obicei.

Despina spunea...

@Opinii
Am fost confuza.
Era vorba despre o legenda.
Scuze !

Riddick spunea...

https://riddickro.blogspot.com/2020/04/rip-eugene-terreblanche-zece-ani.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: