25 mai 2019

Nu cred c-aş putea formula mai concis


Iulian Capsali

Nimic nu justifică participarea la referendum!

Mă tot întreabă prieteni în privat ce să facă la referendum, de parcă nu am fost suficient de clar până acum.
Nu puneți mâna pe buletinele de vot!
Nu numai că întrebările au in nuce un dispreț direct față de Constituția României, dar sunt spurcate cu zeamă securistă anticreștină: cum adică, ai dreptul la amnistie și grațiere pentru unul care a violat și ucis minori, iar cel care e condamnat pentru corupție e damnat fără drept la clemență? Cum să pui mâna cu care îți faci cruce pe asemenea hârtie manipulatoare și toxică?
Este încă un tertip al "industriei anticorupției", prin care neo-Securitatea globalistă vrea să păstreze țara pradă interesului corporatocrat. Iar nătărăul din deal e ideal în rolul lui de marionetă tâmpă, care dezbină poporul prin intermediul masei de revoluționari iacobini #rezist, model patentat de Soros în SUA împotriva lui Trump.
Johannis, care e disperat că nu mai are priză la români, este unul care a luat cu japca imobile prin fals și uz de fals și a primit sume mari de bani pe chirii, sute de mii de euro însușiți fără scrupule. Iar Augustin Lazăr, procurorul criminal al Aiudului, a închis dosarele acestui tembel greoi și gângav, care habar nu are ce întrebări vor fi la refendumul inițiat chiar de el.
Deci nu ajutați, din "spirit civic", să existe cvorum pentru această mascaradă electorală ascunsă, curvit și ticălos, sub masca "dreptății"!
Punct.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: