16 decembrie 2017

Această persoană a trecut printr-o evaluare psihologică ori psihiatrică? REALĂ...


Camelia Bogdan, "judecător". Bine, la fel şi Danileţ.


Alien face, isn't it?

2 comentarii :

Anonim spunea...

Brrrrr... Miss Piggy era o frumusete.

Daca aratarea asta s-ar duce la Hollywood, s-ar bate producatorii de filme horror pe ea. Nu are nevoie nici de machiaj, nici de coafeza, nici de post-procesare pe calculator. O lasi sa se faca frumoasa asa cum stie ea si o bagi in fata camerei sa-si spuna replicile. Sperii mapamondul.

Ma gindeam ca, daca as fi acuzat de o crima pe care nu am comis-o si as fi lasat sa aleg intre a fi judecat de pocitania asta care te duce cu gindul la spitalul de nebuni sau a juca la ruleta ruseasca, as cere imediat pistolul, l-as pune la timpla si as trage fara ezitare. De ce sa mor in chinuri privind-o pe sperietoarea asta in vreun tribunal?! Cu pistolul am 7 sanse din 8 sa scap. Iar daca am ghinion, macar scap usor.

O femeie care arata asa e cu capul rau de tot si nu ar trebui lasata sa ia nici o decizie, nici macar in propria bucatarie, darmite sa judece prin tribunale.

Da' parca Kodrucza arata mai decent... Sau Mona Temniceru...

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Aaaa, vorbeşti de butoiaş mare, cu 8 focuri (Smith and Wesson N frame, .357 - de exemplu). :)

Uzual sunt cu 6, alea mici cu 5, "Nagan"-ul (Nagant) rusesc/sovietic, cu 7.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: