27 martie 2024

PROBLEMA, pusă pe tapet. Cu subiect şi predicat.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA. Comunicatul nr. 9, către conducerea Federației Ruse, către președintele Vladimir Putin și către Ambasada Federației Ruse 

Către conducerea colectivă a Federației Ruse,

Către domnul Vladimir Vladimirovici Putin, președinte al Federației Ruse,

Către Ambasada Federației Ruse la București

Stimați domni, înalți conducători ai Federației Ruse,

Suntem Grupul pentru România, un grup de persoane care s-au reunit să gândească și să propună soluții de salvare a României din situația dezastruoasă în care a fost adusă de regimul politic iudeo-euro-atlantic. Ne adresăm dumneavoastră, ca putere mondială vecină a noastră, care a influențat decisiv istoria contemporană a României.

Grupul pentru România consideră că autoritățile statului român nu reprezintă interesele României profunde și ale poporului român, ci interesele colonialiștilor occidentali care jefuiesc și distrug România de foarte mulți ani. În ultima perioadă, acești conducători trădători ai României au avut atitudini politice dușmănoase și provocatoare la adresa Federației Ruse și, la cererea guvernului globalist al Partidului Democrat din SUA, au implicat România în conflictul militar din Ucraina, ajutând armata acestei țări, care nu este prietenă a poporului român și care calcă în picioare drepturile naționale ale românilor din teritoriile răpite României de fosta Uniune Sovietică și acordate Ucrainei.

Grupul pentru România a înțeles că actuala conducere a Federației Ruse reprezintă poporul rus și majoritatea etnică rusă a țării, spre deosebire de conducerea fostei Uniuni Sovietice de după anul 1917, compusă din minoritari etnici, majoritatea kazaro-evrei, care au distrus o mare parte a elitei națiunii ruse. Grupul pentru România a înțeles că actuala conducere a Federației Ruse conduce un stat național-ortodox, susținător al unui regim politic național-suveran, model politic la care aspiră și o mare parte a poporului român, probabil majoritatea.  

Reflectând la România profundă, Grupul pentru România dorește ca țara noastră să aibă o cu totul altă abordare a relațiilor cu Federația Rusă decât cele promovate de regimul politic iudeo-euro-atlantic care a adus la conducere pe conducătorii care au distrus complet relația dintre țările și popoarele noastre.

Grupul pentru România crede cu tărie că toate divergențele din trecut dintre țările noastre s-au datorat unor greșeli politice. Credem că soluționarea divergențelor care au condus la distrugerea totală a relației dintre țările și popoarele noastre este o necesitate istorică.

Grupul pentru România apreciază favorabil oferta generoasă făcută României de conducerea Rusiei înainte de aderarea României la NATO, atât din punctul de vedere al asigurării securității României, cât și privitor la sprijinul economic oferit de Rusia și refuzat de conducătorii de la București, iresponsabili, corupți și vânduți Occidentului.

Grupul pentru România consideră că țara noastră trebuie să aibă relații de colaborare și respect reciproc cu Federația Rusă. România profundă aspiră la un regim patriotic național românesc, așa cum este actuala conducere a Federației Ruse pentru poporul rus. România profundă speră ca țara să scape de conducerea ei trădătoare de astăzi, cea care a degradat grav relațiile politico-diplomatice, economice și culturale dintre țările și popoarele noastre.

Grupul pentru România afirmă cu tărie că există o mare parte dintre români care, în ciuda propagandei manipulatoare a regimului iudeo-occidental, nu dorește ca ruptura dintre țările și popoarele noastre să continue. Istoria cunoaște și momente de colaborare prietenească între Țările Române și Rusia, chiar și între România și fosta Uniune Sovietică.

În același timp, dorim să precizăm că anti-sovietismul din spațiul românesc a existat, dar nu a vizat poporul rus, ci s-a datorat în primul rând unor abuzuri comise de iudeo-bolșevici și de ucraineni, aceștia  fiind majoritari printre consilierii sovietici și activiștii de partid din România și din regiunile alipite de fosta Uniune Sovietică și locuite de români.

Domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin,

Grupul pentru România și mulți români conștienți de gravitatea situației în care regimul iudeo-euro-atlantic a adus România își spun speranța în dumneavoastră și în conducerea colectivă a Federației Ruse, ca să cruțați poporul român în cursul operațiunilor militare pe care le veți întreprinde și să-l ajutați în cadrul marilor decizii internaționale la care Federația Rusă va fi parte în viitor. Vă rugăm respectuos să nu judecați poporul român prin prisma politicii dezastruoase dusă de conducătorii care i-au fost impuși după înfrângerea României în Războiul Rece. Nu pedepsiți poporul român pentru că are în fruntea sa conducători trădători, vânduți total regimului globalist iudeo-euro-atlantic care a falimentat țara noastră și o jefuiește cumplit!

Grupul pentru România consideră că ajutorul pe care o mare parte a poporului român, România profundă, îl așteaptă de la dumneavoastră se constituie și într-o compensație a faptului că fostul președinte sovietic Mihail Gorbaciov, pe care dumneavoastră, domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin, l-ați numit ca fiind „un trădător”, a sacrificat România în decembrie 1989 și a lăsat-o pradă jefuitorilor ei externi și Securității din România, trădătoare de țară, care colabora cu echipa gorbaciovistă și cu celelalte servicii secrete străine care au atacat România în acel moment istoric grav, iar țara noastră nu și-a mai putut reveni până astăzi. De altfel, marile decizii pe care le-a luat Mihail Gorbaciov și care au condus la prăbușirea fostei URSS, pe care dumneavoastră ați numit-o ca fiind o catastrofă, au afectat grav și România.

Astăzi România a decăzut din statutul de colonie în statutul de teritoriu aflat sub ocupație militară străină. Sperăm, domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin, că veți ajuta România în momentele istorice viitoare foarte importante, care vor urma inevitabil, ca să redevină o țară suverană care să se refacă și să fie o prietenă sinceră a Federației Ruse.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: