26 septembrie 2012

Ai cui sunt agitatorii trimiși la Oltchim ?


PROTEST CU INCIDENTE la Oltchim şi Arpechim: sute de oameni s-au adunat în curtea combinatului


Sute de angajaţi ai Combinatului Oltchim au reluat, miercuri, protestele. Muncitorii au ieşit pe platforma industrială din curtea fabricii. Şi la Arpechim protestează alte câteva sute de angajaţi.

UPDATE: În jurul orei 11:00, mai multe persoane nerecunoscute ca făcând parte din angajaţii combinatului au fost reţinute şi legitimate de jandarmii aflaţi la faţa locului după ce au afişat pancarte pe care era scris "Oltchim nu este OTV".

(Realitatea.net)

2 comentarii :

Lorena spunea...

Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului.

Riddick spunea...

http://www.scritube.com/stiinta/drept/CRIMINOLOGIE-CRIMA-ORGANIZATA84224.php


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: