13 iunie 2011

Falsa alternativă verde (ecologistă)



Pe măsură ce se apropie alegerile, încep să apară "alternativele la clasa politică", dar întârzie să apară alternativa la eurosistem. Nu sunt contra apariţiei de partide noi, dar observ că multe dintre ele, ori dintre cele "resuscitate" (gen PNŢCD) sunt ori vor deveni iepurii altor partide.

A început să se agite şi Partidul Verde, profitând de data de 13 iunie ca să mai prostească pe cei care nu ştiu ce se întâmplă în jurul lor: 

"Partidul Verde condamnă faptele politicienilor care se aflau în iunie 1990 la conducerea FSN, moştenitorul direct al Partidului Comunist Român. Secretarul general, Silviu Dumitru, exprimă poziţia Partidului Verde: “Acuzăm pe nomenclaturiști din fostul PCR care continuă să se afle și astăzi în preajma puterii profitând de aparenţa unui regim democratic. Aceşti foști comunişti din FSN, astăzi în mare parte în PSD, sunt cei care au înăbuşit mişcările studenţeşti anti-comuniste din Piaţa Universităţii. Ei sunt principalii vinovaţi pentru mineriade! Nu au fost niciodată pedepsiţi! Dimpotrivă aceştia au profitat de Revoluţie trăiesc mult mai bine decât cei mai mulţi români afectaţi de reducerile drastice salariale, ale pensiilor, ale ajutoarelor de stat! Din cauza acestui partid reformele economice au fost întârziate după 1990, iar România a ajuns ţara cea mai îndatorată din Europa, cu o economie care abia mai funcţionează, cu oameni care abia supravieţuiesc de la o zi la alta şi care vor să plece din ţară.”
Astăzi partidul domnului Ponta este continuatorul direct al FSN-ului, adică o formaţiune care militează împotriva “golanilor”, adică a tinerilor, a studenţilor care cereau Libertate şi Fără Comunişti. Este dramatic faptul că acelaşi partid neo-comunist se pregăteşte să preia puterea în 2012, la 22 de ani de la Revoluţie. E trist că lideri politici ca Crin Antonescu care luptau împotriva comuniştilor în anii ’90 s-au aliat acum cu PSD-ul lui Ponta. Din nefericire, pentru că România este în pragul falimentului economic, mulţi politicieni români cad pradă uşoară tentaţiilor venite dinspre alianţe populiste.”
România este condusă astăzi de aceeaşi oameni politici ai anilor '90 care acum sunt în PSD şi în PD-L. Astăzi, PSD, ex - PDSR, ex - FSN continua practica fostului PCR de a discredita alte partide politice prin atragerea lor într-o coaliţie, numită “USL”. Pentru că i-a reuşit cu PNL, descoperindu-şi valenţe ecologiste, preşedintele PSD Victor Ponta îşi propune acum să atragă şi voturi verzi-ecologiste. Din acest motiv, prin declaraţii politicoase, în ultimele zile Victor Ponta îi invită verzii-ecologişti să intre în USL, încercând astfel să dezbine şi să ducă în derizoriu mişcarea politică verde.
Verzii români consideră că USL nu este o alternativă viabila pentru România aşa cum nici PD-L nu merită să mai ramână la guvernare. Din '90 incoace PSD, PD-L şi PNL au fost împreună, sau pe rând, la guvernare sau în Parlament. Situaţia dezastruoasă şi corupţia generalizată li se datorează în cea mai mare mare parte acestor formaţiuni. Partidul Verde este un partid tânăr, recent înfiinţat, fără legături cu fosta nomenclatură, cu foştii comunişti şi securişti. Partidul Verde refuză să se asocieze cu PSD-ul lui Ponta şi respinge orice invitaţie de a intra în USL!
Partidul Verde susţine schimbarea clasei politice actuale. Uşile Partidului Verde sunt deschise tuturor cetăţenilor români care s-au săturat de modul cum s-a făcut politică până astăzi în România. Îi invităm alături de noi pe toţi cei care vor să contruiască un viitor normal pentru ei şi pentru familiile lor în această ţară. Verzii din România, recunoscuţi de Verzii Europeni, doresc să stopeze direcţia nefericită în care merge acum România".


De parcă Verzii europeni ar fi cine ştie ce grup onorabil - nu este, face parte din cartel

Dealtfel, denumirea completă a grupului este Greens-EFA (The Greens – European Free Alliance / Verzii - Alianţa Liberă Europeană), fiind de fapt două europartide, European Green Party şi European Free Alliance, acesta din urma reprezentând tendinţe separatiste ale unor regiuni ori comunităţi din state europene (basci, catalani, etc.), pentru care cere independenţă ori autonomie.

Vă asteptaţi să vă spună aşa ceva partidul clownului Garcea ? 

Sau să vă spună cine conduce Greens-EFA - copreşedinţii Daniel Cohn-Bendit şi Rebecca Harms


4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cata propaganda pot sa faca !!!
Pur si simplu ne sufoca

Riddick spunea...

Am ajuns să nu mai deschid televizorul, uneori. Numai la filme.

ORICE MESAJ ALTERNATIV E BLOCAT, CENZURAT, RIDICULIZAT.

Riddick spunea...

În România, practic, NU EXISTĂ REZISTENŢĂ ORGANIZATĂ ÎMPOTRIVA OCUPANTULUI !

Crystal Clear spunea...

Cred ca in ultima luna am deschis televizorul de vreo 3 ori.

In Romania lumea inca nu poate concepe ca suntem sub ocupatie.
Nu le vine sa creada


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: