25 martie 2011

Glenn Beck: Is America on the wrong side?





Is America on the wrong side? One of the key players in tonight's show is Samantha Powers, the wife of Cass Sunstein, who was instrumental in advising Obama on Libya. She is a proponent of the Responsibility to Protest doctrine that the UN has used to invade Libya. Other Progressives like Richard Falk want to use that same doctrine to justify invading Israel. Powers herself has called for a Mammoth Protection Force against Israel. Tune into radio tomorrow for more on this development.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

GB avertizeaza ca invazia Lybiei intra de fapt in actiunea de inconjurare a Israelului in vederea invaziei acestuia pentru ca ar duce o politica de tip nazist in Gaza si Palestina .Ideea este adusa de o consiliera a lui Obama , sustinuta de Soros potrivindu-se perfect principiilor promovate de Open Society Institute
Oare sorosienii nostri, platiti si scoliti la acest institutut inteleg ca merg spre o NWO ?
Judeca si inteleg ceea ce se intampla ?

Riddick spunea...

Se întâmplă ceva foarte grav:

The OWG Prepares Civil War Across The Developed World

Vor să aducă pălălaia în Europa.

Crystal Clear spunea...

Occidentul nu va scapa de multiculturalism decat cu interventie militara ,varsare de sange,stat politienesc.

Da,vom ajunge s-o traim si pe asta,fara nici un dubiu.

Balamucul de la Londra este dovada

Riddick spunea...

Cameron e un trădător, nu ştiu ce mai aşteaptă conservatorii de nu-l dau jos. Frică de intrare în opoziţie ? dar să stai, aşa, şi să aplice altă agendă, în numele tău ?! În mai au referendum, pt schimbarea sistemului electoral (condiţie pusă de liberali pt guvernare cu conservatorii). Adică, să pătrundă mai mulţi trepăduşi de stânga, din partidele mici. Om vedea ce-o mai ieşi...

Crystal Clear spunea...

Ai vazut ce spune N Farage :
Au ajuns la conducere persoane care au cam aceeasi varsta, au urmat aceeasi scoala si au lucrat apoi numai la birou,facand politica.
Nici unul n-a avut de-a face cu viata reala, cu lupta pentru autofinantare ,pentru supravieturire.
De fapt nici unul n-a fost "capitalist" cu adevarat.
Situatia asta o intalnim si la noi dar si peste tot in Occident


http://riddick2.blogspot.com/2011/03/saturday-march-26-2011-farage-falls-for.html

Riddick spunea...

Marea Britanie e un os în gâtul Statului Europa, vor să-i submineze pe britanici, doar-doar or ceda...

Au mai facut blocade şi Napoleon, şi Hitler, tot degeaba.

Crystal Clear spunea...

Ce pacat ca n-avem si noi astfel de politicieni puternici care sa fie in stare sa se impuna in Occident, cum sunt Klaus sau Orban ! Ca sa poti face asta iti trebuie multa forta , hotarare , seriozitate si o educatie profunda.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: