23 august 2020

It's getting REALLY serious


Mi-a picat fisa văzând primul clip (unde apare afirmaţia): vor să "scoată din circuit" adică să ucidă cât mai mulţi bătrâni pentru a elimina astfel depozitarii mărturiilor existenţei lumii încă-normale, ai reperelor identitare şi ai Tradiţiei. Pentru a întrerupe "trecerea ştafetei" acestor informaţii - şi deci a mindset-ului asociat lor -  către generaţiile următoare (se ştie importanţa interacţiunii bunici <-> nepoţi), COVID fiind specializat în "targetarea" vârstnicilor.

De-aia unii toboşari ai vremurilor noi precum CPLM Dan Alexe criticau "familia tradiţională" de tip mediteranean (dar specifică până nu demult şi României rurale şi suburbane), familia unde convieţuiesc sub acelaşi acoperiş 3-4 generaţii. Progresul a fost o cale de a o disloca, fiindcă şi izolarea/marginalizarea vârstnicilor face parte din agendă. Drept "toboşar al vremurilor noi" se autodefinea poetul-activist comunist Mihai Beniuc, totuşi de alt calibru şi din altă generaţie decât sinistrul Dan Alexe, care nu-i decât un militant turbat antiromân şi pro-globalişti. Şi care se trage dintr-o familie ţărănească "simplă", de basarabeni deportaţi în Bărăgan - sunt foarte periculoşi ăştia, "emancipaţii social", ultrazeloşi spre a-şi exprima recunoştinţa faţă de sistemul care "i-a ridicat" (sau cel puţin asta cred ăia care poate n-au şi condicuţă). La Alexe mai apare şi suspiciunea de a fi alogen (provenind din "basarabeni").



AI = Artificial Intelligence ("Matrix")



https://freedomplatform.tv/rose-icke-v-the-answer/

4 comentarii :

Riddick spunea...

AHA! O spune chiar Alexe, pe net:

Recent, om ajuns la jumătatea vieții, am îndrăznit s-o întreb primul raz pe Mama Raia despre neamul nostru, despre părinții ei îngropați la Orhei. După ce mi-a scos o lungă tiradă de cum se pierde sămânța românească și cum toți politicienii la putere de la București sunt comuniști, mi-a spus că tatăl ei era un grec din Cernăuți, iar mama ei – poloneză…

Cu gura căscată, nu m-am putut abține și am întrebat mașinal: “Mama Raia… dar voi ce vorbeați acasă”?

M-a privit de parcă scosesem o stupizenie fără nume și mi-a zis: “păi… rusăște”.

---------

Unu', comentariu pe net la nişte afirmaţii despre Alexe:

1. Nu mai falsificati limba ca sa se potriveasca cu minciunile propagandei neomarxiste pe care o promovati. Ortodoxismul nu exista nici ca limbaj, nici ca realitate. Neomarxistii au inventat acest fals lingvistic pentru a putea bloca actiunile de legitima aparare a membrilor Bisericii. Exista doar Ortodoxia, care nu este politica, ci este singura marturisitoare a Adevarului Revelat de Dumnezeu. Ceea ce voi numiti ortodoxism militant, a fost doar o miscare de legitima aparare a civlilor crestini din Romania care au aparat tara de ocultele masonice anticrestine si de agentii bolsevismului sovietic. 2. Dan Alexe nu este om de stiinta in nici un fel. Toate teoriile lui bolnave sunt din seria deconstructivismului lui Boia. Amandoi fiind doar niste tradatori care urasc Romanismul.

Riddick spunea...

Ca să fie "greci" la Cernăuţi (Czernowitz, în Galiţia austro-ungară) e destul de greu, totuşi nu imposibil. Dar mai degrabă întâlneai acolo coroiaţi.

Anonim spunea...

Helău,

Am aflat de existenta lui Dan Alexe cu ocazia atentatului de la Charlie Hebdo. Scrisese niste prostii stridente pe blogul lui (un wordpress gratuit) care au avut ecou si prin alte locuri si asa, din curiozitate, am stat citeva luni sa urmaresc ce scrie. Concluzia a fost ca tipul e mediocru, snob, ostentativ progressist si fudul nevoie mare. L-am vazut intr-un interviu la o televiziune din Bucuresti, pus pe youtube, in care se lauda ca el e fluent in 26 sau 28 (!!!) de limbi. Pare sa fie sustinut (intretinut) de cineva. Cum altfel sa-ti explici calatoriile lui de ani de zile prin Cecenia (+ multe alte locuri din zona aia), prin Afghanistan, unde a ajuns sa conduca o statie de radio in Kabul (cu ce bani?) si tot acolo a facut inregistrari video (intre 2002 si 2005) concretizate intr-un film numit The Last Two Jews in Afghanistan (Shot in Kabul 2002–2005; languages, Farsi and Hebrew, with subtitles in English or French; 86 mins.).

https://is.gd/Rj4pDL

Insa ceea ce m-a uimit pe mine a fost franceza sa fluenta la virsta de doar 27 de ani (1988), tocmai "fugit" din Romania, cu o pronuntie imppresionant de corecta, de parca ar fi copilarit si ar fi facut scoala in Paris, nu intr-un sat sarac din Buzau (eu asa am citit: Buzau, nu Bărăgan), prafuit vara si plin de noroaie in restul anului. Oricine vorbeste curent franceza se poate convinge de bizareria constatata de mine cautindu-i interventiile din inregistrarea de mai jos (sint vreo 5-6):

https://youtu.be/lGbJuVtRbqo

Chiar daca de la adresa:

https://is.gd/9BJTFE

aflam ca:
____________________________
Dan Alexe
Brussels Area, Belgium
Documentary filmmaker
Arts and Crafts

Education:

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași 1980 — 1984
ROM Diploma de licenta, Romance languages, Slavic languages
_____________________________

e foarte greu de crezut ca de la o astfel de faculte se iese cu franceza fluenta daca nu o stii din familie. Am intilnit profesoare de franceza (cu filologia facuta la sectia limba si literatura franceza) care se scremeau sa comunice chiar si in propozitii simple cu francezii intilniti prin Romania.

Parerea mea e ca tipul e in slujba unora si, pe unde a umblat, a fost vorba de misiuni consistent finantate. Lucrul asta cred ca e evident din moment ce a a fost angajat de CIA (filiala Radio Free Europe - una dintre multele de unde a supt). Si nu cred ca doar CIA il foloseste.

Si da, probabil ca e evreu, cu perioada din Romania (pina in 1988) bine ascunsa sub un strat gros de minciuni. De aici, probabil, si franceza fluenta.

Pe de alta parte, fiind un mare mediocru, nu merita nici cea mai mica atentie. Indiferent cine il foloseste si ce face el pentru banii aia.

P.S. Ce m-a mirat enorm a propos de baietul asta au fost vorbele (foarte!) bune, apreciative chiar, ale lui Luca Pitu pentru el. Am avut o mare admiratie pentru eruditia (nici o exagerare) lui Luca Pitu, tipul asta chiar a fost MARE (Plesu, Liiceanu si Pata nu ar fi meritat nici macar dreptul sa ii lustruiasca pantofii), dar cind am vazut ce scrie despre ciolovecul asta am intrat in ceatza. Cred ca era (prea) sentimental, fiindca a mai elogiat inca un nimic din Iasi intr-o anumita ocazie. Mult prea generos, probabil d'aia a murit inaintea multora.

Ionica al Prost

Riddick spunea...

"Buzău, înspre Bărăgan", mai scrie el. Sugerează joasa extracţie (socială), dar ăsta poate fi doar un truc, de a se prezenta ca "român autentic" (nu poate scăpa totuşi de "rădăcina galiţiană").

Înainte de a pleca din ţară comisese o piesă de teatru deconstructivistă ("anti protocronistă"). Mai clar - antiromânească.

Prima dată am aflat de el la Europa Liberă, unde avea emisiunea de corespondenţă de la Bruxelles. Cea mai lipsită de interes pentru mine, plafonată şi seacă (n-o apreciam deloc). Mai apoi am aflat eu că NC Munteanu era de fapt un poponar prefăcut. Ehe...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: