24 august 2020

Aşa-i când recurgi tot la moşteci expiraţi şi compromişi


Las' că şi Firea e-n jocul ăsta - ca să aibă credibilitate pentru publicul pro-PSD deja adjudecat, dacă "intră-n arest medical" în plină campanie ("de-aia n-o vedem, de-aia nu participă"). Scopul real fiind pierderea de puncte la PSD pe segmentul de nehotărâţi, fiindcă ordinu' extern este ca de data asta să apară ăilalţi ca_câştigând pe bune, nu ca până acum, pe aranjamente. Precum cel cu UnPR.eu, care s-a rupt de PSD în 2010 şi a asigurat alături de PDL majoritatea din vremea austerităţii Băsescu-Boc. Iordănescu, "acum covidat", fusese pe la UnPR. Foarte suspecte cazurile astea de "COVID V.I.P.", sunt anunţate ca să producă efect asupra prostimii: "dacă până şi ăia au luat...". Dar cine garantează că ele sunt si reale? Laboratoare acreditate, "cu misiune"? HA!

Constantin Gheorghe

A dracului potriveală! Anghel Iordănescu, depistat pozitiv cu Covid 19. După ce a fost la depunerea candidaturii lui Firea la BEC. Ce urmează? Arest sanitar pentru Firea? O scot din circuit luna asta de campanie? Mizerabilă țară!

https://www.facebook.com/constantin.gheorghe.16/posts/2054381778027391

12 comentarii :

Anonim spunea...

Intrebarea intrebatoare ai pus-o dumneata : 21 august 2020
Siniştrii comedianţi. Cum de ne lăsăm prostiţi de ăştia?! Nu CUM ci CAT ne mai lasam prostiti de astia ??? Anghel Iordanescu...chiar nu ma mai mira dupa ce l-am vazut pe Catalin Morosanu desemnat candidat !!!

Anonim spunea...

Pacat c-a murit Pian caci , macar consilier { conssigliere } si tot era bun acolo in primarie ! Fireste daca vroia neamul { CLANUL } Duduianu , chiar nu era mare minune sa nu-l fi propus ei PRIMAR GENERAL si-atunci , sa-i fi vazut si eu p 'aia care aveau sange in instalatie sa sufle impotriva hotararii...STABORULUI .

Riddick spunea...

Bună întrebare, dar n-am un răspuns. Probabil... destul timp.

Nu cred că era legal, nu s-ar fi putut înscrie în cursă: Vanghele are probleme cu "cazierul", la sectorul 5. Şi Vanghele nu cred că are hotărâre definitivă de condamnare, ori dacă o avea e în curs de casare, poate la prima instanţă (la apel).

-------------------

"moşteci"

Era o vorbă care desemna astfel (pe la începutul sec. XX) militari activi sau în rezervă (ofiţeri, mai ales) ajunşi la o vârstă mai înaintată, şi rămaşi tot plafonaţi, ba chiar şi cu "una-alta" la cap. Precum... Iordănescu, care dacă-i pui în mână o hartă topografică militară 1:10.000 se uită "ca curca-n lemne".

După personajul Moş Teacă al lui Anton Bacalbaşa, un "căpitan bătrân", care aşa iese la pensie, incapabil să susţină şi să treacă examenul de grad pentru maior, dar altfel foarte critic cu cei din jurul lui.

https://ro.wikisource.org/wiki/Mo%C8%99_Teac%C4%83/Cine_e_Mo%C8%99_Teac%C4%83%3F

Anonim spunea...

Esti rautacios ! Anghel Iordanescu , Ilie Nastase { nu stiu daca si Ion Tiriac }, Helmuth Dukadam sau nenorocitul ala de Florea Dumitrache { a fost doar plutonier major ca n-avea multa carte peste cele opt obligatorii fie-i tarana usoara } astia faceau parte dintre sportivii afiliati la Steaua sau Dinamo si carora , pentru a le justifica existenta desfasurata fara sa bata un cui sau fara sa traga la shaiba in " fabricile si uzinele patriei " , Partidul Comunistilor din Romania ai rasplatea platindu-le si SALARII PE SHTAT . Mos Teaca , a ajuns capitan { dupa ce-a stat pana la anii aia " bun in grad " ca locotenent } datorita sotiei , iar astia au ajuns generali sau colonei prin sport si datorita clubului unde activau ca sportivi . Deci nu poti avea pretentia ca Iordanescu sa stie macar cum se tine o harta topografica indiferent de scara ei .Insa , am in minte o scena petrecuta in urma cu doar cativa ani intr-o localitate apartinand teritorial Bucurestiului si judetului Ilfov , cand Anghel Iordanescu , GENERALUL Anghel Iordanescu a venit intr-o remorca tractata de...un tractor { literalmente } sa-i faca propaganda electorala ...actualului primar al acelui oras numit POPESTI - LEORDENI . Este o chestie pe care n-o inteleg neam si poate m-ajuti dumneata sa mi-o lamuresc caci , nu-mi intra in creierii mintii din cap . Ca fost presedinte al unei tari , sa te duci ulterior europarlamentar merge , se poate inghitii galusca caci , te gandesti , poporul se gandeste ca , acolo in fieful lupilor ,fostul Presedinte Traian Basescu poate continua " munca " in folosul tarii sale insa , sa anunti cu surle si trambite ca vei candida pentru functia de primar fie el si PRIMAR GENERAL al Capitalei...te face s a te-ntrebi daca asta a fost serios vreodata in ceea ce-a facut ca politician . Ca un fost PM { cazul lui Roman si Tariceanu } sa faca acelasi lucru , asta-i o chestie impardonabila seamana ca aia cand , Radu Campeanu ai solicita REGELUI MIHAI I AL ROMANIEI sa devina PRESEDINTE AL ROMANIEI .Chestiile aste te scarbesc total de politica si politicieni si ramane intrebarea : PANA CAND SI CAT AI VOM SUPORTA PE JAVRELE ASTEA ? P.S. Poate sti dumneata numele unui singur Presedinte sau Prim Ministru din vreo tara ...europeana , care dupa incheierea mandatului s-a angajat pe post d e primar cum fac ai nostri . Ti-asi fi recunoascator daca mi-ai comunica si mie numele aluia , nu de alta dar , sa-mi mai completez astfel lacunele culturale .P.P.S. Sa nu-mi spui PUTIN ca... nu tine !

Anonim spunea...

Aia de la DUDA ZILEI...aia daca-i reala , este o chestie magistrala ! Intrebare : crede cineva ca Liviu Voinea { de ce nu Valerian Stan... " omu' cu laptopul " } este atat de prost , sa nu mai zic tampit , incat sa renunte la postul ala BABAN de la FMI , pentru...cioara din parul de la Victoria mai ales ca , parca n-am vazut urma de epoleti pe camasile sale ??? Ciolacu , spunea la un moment dat ca-i vorba despre , o propunere din partea PSD pe care KWJ sa n-o poata refuza . O mai tine krautul cont de cineva , chiar daca ala " lucreaza " la FMI ?

Riddick spunea...

Ţiriac este la bază strungar (nicio ruşine...), apoi plutonier de Miliţie, şi nu-i clar dacă la vremea aia absolvise pe bune liceul. Mai apoi a ajuns ce-a ajuns ridicat fiind de Maurer. Cât talent ar fi avut el, fără "proptea" nu lua el startul bine, să ajungă ce-a ajuns.

Săraca soţia lu' Teacă, "cât o fi muncit ea"... ;-)

Nu ştiu niciun primar-preşedinte. Chirac "a apucat-o invers", la fel şi Băsescu două mandate.

Valerian Stan e de la fosta CADA (Comitetul de Acţiune pentru Democratizarea Armatei, creat în 1990 si apoi declarat ilegal). Acum, în rezervă, probabil hexagenar spre septuagenar. Omul cu laptopul" este VALENTIN Stan (şi io îi mai confundam), ajuns la 61 de ani.

E zvon credibil cu "Liviu Voinea premier", cred că şi Iohannis e de acord ba chiar a şi discutat asta cu Ciolacu şi cu alţii, chiar dacă poate numai ca Plan B, momentan. Ce, "pierde la salariu" (LV) dacă pleacă de la FMI?! I se va acorda compensaţie sau chiar mai mult, şi nu "pe ştat". Sunt metode pentru asta.

Anonim spunea...

Am sa-l cadorisesc cu-n miel de Pasti caci , nu-i prima oara cand ai confund numele de botez dar...au fost si altii ce nici macar n-au promis mielul ! Ai dreptate , caci simplul fapt de-a fi propus si numit in functia de PM unei tari atarna la CV infinit mai greu decat orice fel de compensatie financiara bashca FONCTIA la FMI caci , de la PM unei singure tari , la un posibil viitor PM al unei Uniuni de State Europene ...sau chiar un PM al unei Uniuni Globale asa cum se cam prefigureaza treburile ... Fireste stau linistit ca-s altii mai cu big balls decat Voinea .

Riddick spunea...

:-)

;-)

Anonim spunea...

La chestia aia cu " my angry rants " este o galusca pe care n-o pot digera .Spuneau ca Gadea si-a botezat fata .Pana aici nici o problema dar , exista o pietricica ce-mi roade opinca .Mihai Gadea { la el te refereai nu-i asa ? } ...este totusi Pastor al Bisericii Adventistilor de Ziua a Shaptea iar astia au credinta ca , doar dupa ce copilul intelege ce i se intampla , dupa ce intelege pe deplin care-s OBLIGATIILE ce-ti revin in urma acceptarii acestuia poate solicita aprobarea Comunitatii Bisericii AzS PENTRU PRIMIREA BOTEZULUI , aprobare ce poate venii sau , dimpotriva , INDIFERENT DE CINE-S PARINTII SOLICITANTULUI .Stiu despre c e vorbesc stai linistit .Dupa stiinta dumitale , Gadea si-a dus copilul pentru botez la o biserica ortodoxa sau macar catolica ? L-o fi facut varanul sa-si lepede credinta lui , a parintilor si bunicilor lui pentru postul ala barosanesc de la trust ? Sa te lepezi de credinta ta pentru bani...asta nici macar eu n-asi face-o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riddick spunea...

Nu, am dubii privind botezul, tocmai de-aia am pus cu "?!" ("Gâdea şi-a botezat (?!) fata... Karina Maisha"). Mihai Gâdea de la Antene, desigur. Nu ştiu dacă şi-a schimbat religia, mai important e că "nu-i de-al nostru".

Mi-am reamintit acum despre "botezul asumat conştient", de la adventişti. Am avut o cunoştinţă, penticostal, şi îmi spusese că si la ei, "botezul este când copilul e mare" (14 ani, parcă).

Anonim spunea...

Mi-am amintit dupa un somn ...ceva mai racoros . Abia dupa 1972 s-a dat Directiva ca TOTI cei ce aplica pentru "posturi " in Militie sau Armata RSR sa aiva minim 10 clase PLUS O MESERIE LA BAZA ! Insa pentru sportivii de la Dinamo si Steaua nu se aplica chiar mott a mott iar Florea Dumitrache sau Rodion Camataru { ala de-a fost la U. Craiova initial } sant doar doua dintre exceptiile pe care le stiu eu . Da' ce frate , crezi ca Lotul National de Gimnastica in frunte cu Nadia Comaneci aveau liceul plus BAC-ul facute pe bune ? Nici n-aveai cand caci dupa opt sau zece ore de antrenamente zilnice doar de invatatura nu-ti mai ardea ! Insa...s-a mers pe burta caci asta era una dintre contributiile pe care le platea poporul roman pentru a avea dreptul sa poate spune : sportivii nostrii sau victorie romaneasca . Nu ca azi cand toti idiotii { vorba lui Tutea } isi striga in gura mare bucuria ca , Simona Halep bunaoara a mai obtinut cateva zeci de milioane de Dolari la Los Angeles sau ca Ianis Hagi a mai castigat cateva milioane de Euro in urma vreunui mechi sustinut in compania echipei la care are un contract ferm d e joc . NIMENI n-a contribuit pentru ca acesti oameni sa poata sa faca la ridicarea spiritului patriotic al romanilor si-atunci , oare nu-i cazul sa ne cam schimbam atitudinea ? Fireste este cam tarziu dar... Da , intr-adevar TAINA BOTEZULUI { pe dracu taina caci nu-i altceva decat un fel de semibaie facuta dupa o traditie iudaica Mat. 3/13-16 }, este asumata constient de doritori caci dupa , incep "sarcinile " , OBLIGATIILE , prima fiind SMERENIA ...orice-ar insemna acest lucru .

Riddick spunea...

La gimnastică feminină e mai greu cu "bac-ul" fiindcă aia e cam vârsta de retragere, sub 20. Nu de alta, dar... "kilogramele". Nu mai poţi face la fel de bine mişcările. Sau poţi continua o vreme, doar compensând prin forţă musculară în plus, şi tot nu mai e ca înainte, la "greutatea optimă".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: