09 ianuarie 2020

Bot în bot


Şi cică "pe ăştia de la PSDragnea", gloabele astea, ar fi trebuit eu să-i votez pe 26 mai, la alegerile europarlamentare. Nu, am stat acasă, că ştiam eu ce ştiam. Acum, încă o dovadă a cârdăşiei dintre PSD (S&D) şi europeiştii declaraţi, de la PnL, USR şi PRO România (respectiv PPE, RE, EDP/PPE). O să revin şi cu o alta, porcăriile votate în "europarlament" de aceiaşi de la PSDragnea (aloo, "Dragnea i-a aprobat", ca să fie clar! abia după aia l-au săltat); cu ăilalţi era demult lămurită treaba.

În altă ţară ieşea scandal dacă "opoziţia" (PSD) venea la convocare ca elevii la cancelarie, chemaţi de diriginte ca să nu le scadă nota la purtare.

LOrban, la Bruxel.

"Am luat decizia de a invita la această întâlnire pe toţi europarlamentarii români, atât pe cei care sunt în grupul PPE, cât şi pe cei care sunt în grupul Renew şi în grupul socialist. M-am bucurat că au răspuns invitaţiei foarte mulţi europarlamentari, am vrut să avem această discuţie pentru că eu cred că la nivelul Parlamentului European trebuie să avem un dialog foarte strâns, să ne coordonăm poziţiile, să susţinem interesele României, pentru că [...]" 
"Este extrem de important ca astfel de întâlniri să mai aibă loc, pentru că, sigur, în ţară suntem în competiţie, de multe ori ducem competiţia asta dincolo de nişte limite, dar în ceea ce priveşte acţiunea apolitică la nivelul UE, trebuie să cooperăm şi să ne unim eforturile, să încercăm să folosim influenţa pe care o are fiecare partid politic la nivelul grupului politic şi la nivelul altor oficiali ai instituţiilor europene, astfel încât [...]"
Să susţină "interesele ţării". Mda, aşa cum sunt ele definite de Pn... ăăă... de filiala RO a PPE. Apar acolo Tudose (întors în PSD), Avram, Terheş, Benea, Ciuhodaru... Nu-i văd pe Manda şi Nica, şi pe matracucile Grapini şi Plumb (altfel, şi ăştia patru sunt nelipsiţi la votarea porcăriilor europeiste, ca parte a "majorităţii pro-europene din PE"). Desigur, niciunul nu şi-a trecut pe blog sau pe feisbuc isprava, neee, o dau la hoha cu "lupta cu Iohannis". PTIU!!! Din nou, nu mă interesează ăilalţi, că_cu ei e clară deja. Şi cu şulfele de la UDMR (2 buc.) - ce va face UDMR dacă FIDESZ iese luna viitoare din PPE? (cum se aude).

Dacă pesedeul euroreformat are de gând s-o ţină langa cu jocul pe mână moartă, n-are decât. Eu caut să-i mai trezesc din votanţi. 

10 comentarii :

Anonim spunea...

" În altă ţară ieşea scandal dacă "opoziţia" (PSD) venea la convocare ca elevii la cancelarie, chemaţi de diriginte ca să nu le scadă nota la purtare. " Ma-ntreb : cand are sa va iasa tuturor din minte faptul ca-n Romania exista opozitie reala la... ceva ? PSD { FDSN , PSDR si cum si-a mai spus in vreme } este mostenitorul de drept al PCR iar ceilalti , " liberalii " , taranistii { ma refer la partide serioase fireste } chiar si UDMR nu-s altceva decat petarde iar asta dupa treizeci de ani ar trebui sa fie evident pentru toata lumea . Pana si USR care parea cu adevarat o alternativa , pana si astia s-au facut de KKT fix din momentul in care presedintele sau a devenit Dan Barna . Un partid nou , un partid c-o ideologie noua , un partid care sa aviva intr-adevar dorintza de-a lupta cu aceste raamsitze comunistoide si sa-i si infranga fireste , un astfel de partid nu cred ca poate exista si-n plus... oamenii s-au cam prins ca astia ce fac politica nus decat niste angajati pe bani foarte multi intr-un SRL si ca atare fac doar ceea ce ai avantajeaza nimic in plus . Ca-si mai dau cateodata pe la gioale asta le arata adevarata fatza si , este suficient sa ne aducem aminte de declaratia PUBLICa a lui Claudiu Manda : NU VOM MAI SUSTINE PROSTI PENTRU FUNCTII PUBLICE . Tinta a fost evidenta si asta , m-a facut sa ma-treb { a cata oara ??? } , cat de jigodie poate fi cineva care , in urma cu doar cateva luni si el si nevasta-sa ai lingeau opincile unei " proaste " si-i ridica in slavi geniul si priceperea , astazi sa se dezica de ea la acest mod ? Cum spunea contele Karl More in drama HOTII : OAMENI , OAMENI , SEMINTIE MINCINOASA SI TICALOASA DE CROCODILI . CURVE , PROXENETI , CUTRE , TUTE , MITOCANI , MOFTANGIOACE si etc. asta inseamna politicienii pentru... restul lumii !P.S. Am vazut filmul si asta ma face sa te intreb { deoarece filmul mi-a parut slabut , fara suparare } : care-i motivul pentru care ai adoptat acel avatar ? Respect Riddick !

Riddick spunea...

De-aia am şi pus ghilimele ("opoziţia").

Ce zice Manda (şi alţii) e confirmarea BLATULUI ŞI COMPLICITĂŢII PSD-IOHANNIS(-PnL-USR-PMP-UDMR...).

Riddick spunea...

Avatarul şi personajul sunt inflexibili şi imprevizibili. "Bagă cuţitu'-n inamic zâmbind sau sorbindu-şi sucul cu paiul".

Anonim spunea...

" Deocamdată-i doar la nivel de percepţie: Statul Român a cam început să se descleieze . " Statul Roman a fost un STAT , doar in perioada Regatului Romaniei si { eventual } in perioada RPR sau RSR ! S-a " descleiat " de pe vremea cand , la 20 Mai 1990 , Ion Iliescu a reusit acel absolut incredibil scor la alegeri iar azi , sub intzeleapta conducere a lui Klaus Werner Johannis , abia se mai tine din incheieturi . Blaturi intre politicieni au existat inca de pe vremea Regatului Romaniei . Doar nu crede cineva ca , liberalii si conservatorii care se injurau public pe toate drumurile nu-si consumau impreuna duminical sau zilnic cina la Capsa sau la casele lor . Insa azi... parca-i prea pe fatza , prea cu ochi si cu sprancene si-atunci , ma-ntreb a nu stiu cata oara : LA CE BUN TOATA ACEASTA TEVATURA CU... VOTUL ? Spalare de bani , dorinta de circ ieftin , care mama dracului o fi shpilu' ? Mai ales ca , votul odata acordat , vreme de patru ani este batut in cuie .Doar pentru a da in ochii lumii senzatia de democratie ? Am citit nu stiu pe unde { cred ca-ntr-un articol al alora de la SPUTNIK } o chestie foarte interesanta si anume { este un citat pe care l-am memorat parandu-mi-se interesant caci articolul n-a fost vreo lumina } : " comunismul ca ideologie , poate fi acceptabil insa democratia , niciodata deoarece aceasta se bazeaza pe niste legi foarte clare si precise general valabile si ca atare , obligatorii " . Oare noi in Romania n-om avea chiar deloc legi obligatorii ? Atunci , ne ramane doar varianta Manda aceea cu " sa nu mai spijinim prosti in functii publice " iar aceasta poate fi posibila doar intr-un singur mod : boicotul total la vot .Nu va schimbati atitudinea de semizei... HAI SIKTIR JAVRELOR ! P.S. Daca dumneata sti o varianta mai buna , eu sunt deschis sugestiilor . Respect !

Riddick spunea...

Boicotul e util doar atunci când nu ai alternative reale. Ca acum, dar sper că nu va dura mult.

Statul român a fost cu adevărat independent doar ca stat naţional-legionar (septembrie 1940 - ianuarie 1941), apoi masoneria revenind ascunsă în jurul lui Antonescu.

Perioade de oarecare independenţă au urmat după 1952 ("evacuarea" echipei Ana Pauker) şi mai mult din 1965 până în 1989, dar nu s-au putut valorifica datorită dictaturii ("de dezvoltare").

Anonim spunea...

" Statul român a fost cu adevărat independent doar ca stat naţional-legionar (septembrie 1940 - ianuarie 1941), apoi masoneria revenind ascunsă în jurul lui Antonescu. " BRAVO , BRAVO , ADEVARAT , ADEVARAT : RESPECT PENTRU ASTA RIDDICK !!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Statul national - legionar sustinut cu fermitate de Germania nazista condusa de HITLER.
Cind ''national - legionarii'' au depasit prea mult limita smintelii, Hitler i-a dar avizul maresalului sa rezolva problema, ceea ce s-a intimplat in 21-23 ianuarie 1941.
Asadar, statul ''national - legionar'' a durat din 14 septembrie 1940, pina la 27 ianuarie 1941 cind s-a instalat un nou guvern.
Deci statul asta minunat a durat putin peste patru luni, dupa care a sucombat.
Intependenta legionara sustinuta de nazisti !!!
Halal independenta !

Riddick spunea...

Pâi tocmai că nazistul Hitler (instruit la Londra în 1913) NU L-A SUSŢINUT. Ci pe cripto-masonul Antonescu.

Anonim spunea...

Hitler putea sa fie instruit si la Pekin, el tot nazist ramine si creatie a capitalului anglo-americano- evreiesc .
Hitler l-a ''sustinut'' pe Maresalul Antonescu fiindca hoardele de dementi legionari incontrolabili erau pe punctul sa destabilizeze situatia politica din Tara si sa compromita linistea de care era nevoie pentru aprovizionarea cu hidrocarburi a masinii de razboi germane.
Au avut grija nazistii germani postbelici(vezi BND condus de nazistul democrat Gehlen) de sa-i adune pe legionari si sa-i arunce in munti unde, Securitatea aproape ca a desavirsit procesul exterminarii lor inceput de Maresal.
Pe unii i-a tinut in ''occident'', ex. Horia Sima .
Puii lor scot capul acum si incearca sa-i imite !!!
Vor sfirsi la fel !

Riddick spunea...

Pâi asta vroiam să arăt, "a cui creaţie a fost".

Nu e o miză legionarismul, ori "reparaţiile istorice", ci viitorul ţării. Şi prezentul, pe cât posibil.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: