15 noiembrie 2019

PSD, blat perpetuu, chiar şi prin "(foşti) combatanţi"


Nicio întrebare de la reprezentantul PSD în Comisia TRAN pentru candidatul eurocomisar la transporturi, "din partea României" (Adina Căcărău... ăăă... Vălean). Vreo două, de complezenţă, din partea lui Marian-Jean Marinescu (PnL/PPE), semnatar al Manifestului Spinelli. 

Prezentarea candidatului, întrebările şi răspunsurile se pot citi aiciNu s-a repetat circoteca de la Rovana Plumb, când europarlamentarii PnL-USR răspândeau foi prin "parlamentul european" împotriva candidatului desemnat de PSD. DUEncilă a dat consemn, "nu v-atingeţi de Vălean" ("nu o să dau voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României").

Cristian Terheş este omul PSD la TRAN ("plin"), Grapini supleantă (ea probabil nici n-a participat la audiere şi vot). Dar Terheş este şi popă (greco-)catolic, chiar dacă oprit de la slujire odată cu intrarea în politică (caterisit? parcă nu). Deci obedienţa lui faţă de Vatican globalişti este de bază, nu "lupta" ce-a mimat-o el online. De-aia a stat momâie la audieri, şi mai mult ca sigur c-a şi votat pro. Din ce ştiu, doar grupul eurosceptic nu i-a dat vot favorabil lui Vălean, şi probabil nişte neafiliaţi, de a avut la vot 36 din 50 (poate unii au absentat). PSD, ca partid eurosocialist, o fi votat şi el pentru "candidatul României".

Un comentariu :

Riddick spunea...

Hai sictir, popo! (dac-oi citi aici...)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Postări populare (nu P.P.E. !):