29 ianuarie 2016

"Ca păduchele pe frunte"

 
Trădătorii eurofederalişti nu se pot abţine, şi semnează infamantul manifest Spinelli. "Din partea României" erau până acum "doar" Renate Weber (ex-PnL, ALDE / grupul ALDE) şi Mircea Diaconu (ex-PnL, "independent" / grupul ALDE). Acum a apărut şi al treilea - Marian-Jean Marinescu (PnL / grupul PPE).
 
Weber apare "bis" - eroarea (sau accentuarea ?) persistă de multă vreme, probabil a semnat de fiecare dată, la câte o eurolegislatură. Şi chenare negre, ei fiind practic morţi, ca cetăţeni (loiali) ai statului român.
"Soluțiile naționale sunt soluții ale trecutului. Scopul nostru este o Europă federală post-națională, o Europă a cetățenilor. Acesta este visul părinților fondatori atât de greu de înfăptuit. A fost proiectul lui Altiero Spinelli. Această Europă o vrem. Pentru această Europă ne luptăm. Pentru că aceasta este Europa viitorului."
(din manifestul grupului Spinelli din PE; textul integral - aici)

  • Manifestul de la Ventotene - un manifest eurocomunist "revoluţionar", printre autorii lui fiind şi Spinelli; scris în anii '40 

8 comentarii :

Anonim spunea...

''Omul politic italian Altiero Spinelli se numără printre părinţii fondatori ai
Uniunii Europene. A fost iniţiatorul unui proiect de tratat pentru instituirea unei
uniuni europene federale, prezentat de Parlamentul European – aşa-numitul
„plan Spinelli”. Acesta a fost adoptat de Parlament în 1984, cu o majoritate
covârşitoare, şi a reprezentat o sursă importantă de inspiraţie pentru consolidarea
tratatelor UE în anii ‘80 şi ‘90.
La vârsta de 17 ani, Spinelli s-a înscris în Partidul Comunist, acţiune care a
condus la încarcerarea sa de către regimul fascist italian între 1927 şi 1943.
La sfârşitul războiului, a întemeiat în Italia Mişcarea Federalistă.
A contribuit la unificarea Europei în calitate de consilier al unor personalităţi
precum Alcide de Gasperi, Paul-Henri Spaak şi Jean Monnet. Jurist experimentat,
a promovat cauza europeană inclusiv în mediul academic şi a înfiinţat Institutul pentru Afaceri Internaţionale
din Roma.
Ca membru al Comisiei Europene, a fost responsabil cu domeniul politicii interne, în perioada 1970-1976.
Timp de trei ani a fost deputat din partea Partidului Comunist Italian, înainte de a fi ales membru al
Parlamentului European, în 1979.''

Sa stie toti romanii cine a pus in opera ue, cea in care au intrat cu atita voiosie !!!
Si toti spunem, mai putin Cristoiu, ca sintem anticomunisti !!!
Cit despre m. diaconu si ceilalti doi, ce sa mai vorbim, ei sint ''de dreapta'', noa'sa ???
Unde estu Brucan, ca erai mai moderat decit spinelli ???

Riddick spunea...

Comunist, varietatea "eurocomunist". Termenul apare în anii '70 şi desemna partidele comuniste din Occident, care "operau oarecum independent de PCUS".

Manifestul eurocomunist de la Ventotene. O să pun linkul şi la textul postării.

http://riddickro.blogspot.ro/2012/05/manifestul-eurocomunist-de-la-ventotene.html

"De centru-dreapta", mai exact. Pentru ei, "dreapta" înseamnă altceva - fie "fascişti, legionari", fie mâna cu care se şterg la cur.

Anonim spunea...

Spinelli s-a nascut in 1907.

Cind avea 17 ani, adica in 1924-1925, a intrat in Partidul Comunist Italian .

Atunci NU ERA, INCA, EUROCOMUNISM(adica o incercare diversionista de a se ''desprinde'' de Moscova, incercare agreata si de Ceausescu) CI NUMAI BOLSEVISM SAU TROTKISM.

De unde au aterizat in Rusia, in 1917, Lenin si Trotki, stim .
Unde au trait si cine erau cei care au fundamentat doctrina comunista, cu al ei internationalim comunist, stim !
Astea s-au petrecut in timp ce Spinelli se forma ca revolutionar comunist.

Cum se poate sa ne prosternam in fata acestui nemernic, internationalist comunist notoriu, si sa-i punem bustul in Herastrau ???
Acest individ a depasit in performanta practica orice alt comunist vestit care a trait vreodata pe acest Pamint !

Si, ca din intimplare, vine acum la Bucuresti, sa ne polueze si mai rau viata,
''Jose Manuel Barroso, acum(nn fost) presedinte al Comisiei Europene, si-a inceput activitatea in politica dupa Revolutia Portugheza din 1974, activand in Federatia marxist-leninista a studentilor, acum aripa tanara a PCTP/MRPP (Partidul Comunist al Muncitorilor / Miscarea Reformata a Partidului Proletarilor 1974 - 1980), un partid revolutionar maoist despre care s-a speculat ca ar avea legaturi cu actiunile teroriste.''
Deci, in timp ce comunistul bolsevic Spinelli era ales deputat in Parlamentul Italian din partea PCI(pina in 1979 cind s-a mutat in Parlamentul European), o camarada Barroso, membru al ''aceleiasi familii politice'' cu italianul, activa in draci in Partidul Proletarilor
din Portugalia !''

Eurocomunism ?!
As !!!
Pai Patrascanu e un sfint pe linga astia !!!

Anonim spunea...

Scuze ca revin !
Astia nu se sterg cu mina la c..r ci cu limba !
Sau nu se sterg deloc, fiindca prea put urit !

Riddick spunea...

La Ceauşescu nu era eurocomunism. Circulă o variantă cum că "endependenţa" era de fapt un scenariu convenit în comun cu URSS ca să se poată infiltra mai bine în Vest.

Anatoli Golițân (New Lies for Old) - A cincea operaţiune de dezinformare: "Independenţa" românească

http://riddickro.blogspot.ro/2012/03/minciuni-noi-in-locul-celor-vechi.html

Dar nu-i exclus ca la un moment dat să fi crezut cu adevărat în independenţă. În condiţiile menţinerii regimului socialist, desigur.

Anonim spunea...

http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=621064&title=toti-romanii-vor-spune-nu-unei-constitutii-in-care-va-aparea-cuvantul-regiune-dupa-federalizarea-lui-mircea-diaconu-europarlamentarii-victor-negrescu-si-emilian-pavel-au-lansat-la-bruxelles-delegatia-transilvaniei-crisanei-banatului-si-maramuresului-

Riddick spunea...

Doamne-ajută ! Dar am dubii c-ar putea fi un NU majoritar, mai ales dacă vine diversiunea asta cu "familia normală ("non-homo") trecută-n Constituţie". Nu că n-ar fi bine aşa, dar la umbra acestei chestiuni se strecoară marile porcării, şi riscăm acceptarea lor prin neatenţie.

Aş prefera mai degraba un boicot general, e mai greu de falsificat "ce nu vine" decât "cum s-a votat". Bandiţii au coborât cvorumul de validare al referendumurilor la 30% (de la normalul de 50%), ar fi în stare să falsifice din nou cvorumul, ca-n 2003 (http://taranulamar.blogspot.ro/2012/12/referendumul-constitutiei-europene-din.html).

Riddick spunea...

Îmi scăpase !

Erau patru, nu trei. Mai era şi Emilian Pavel, PSD/S&D.

http://riddickro.blogspot.ro/2016/03/imi-scapase.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: