21 august 2019

Ni s-a indus că existau foarte mulţi câini şi foarte mulţi covrigi



Toate lucrurile ăstea care s-au întâmplat şi se întâmplă în momentul de faţă, se întâmplă cu un singur scop: ca noi, poporul român, să nu mai existăm. (15:54)

5 comentarii :

Riddick spunea...

Marian Motocu De ce suntem unde suntem și încotro ne îndreptăm Știți 19 08 2019

https://www.youtube.com/watch?v=IeBV4zsVX0Q

https://www.youtube.com/channel/UCiRuFpw2P04J9jeDq7Y9RcQ/videos

https://www.youtube.com/user/alyca1971/videos

Riddick spunea...

Marian Motocu a anunţat că a demisionat ca vicepreşedinte (şi altele) "de la partidul lui Funar" (PNR). "Nu dă detalii", dar se pare că lucrurile sunt grave.

Asta îmi reconfirmă bănuielile - infiltrarea în mediile naţionaliste este deja infestare, încât "platformele deja existente" sunt compromise şi trebuie pornit alegând bob cu bob camarazii.

(aşadar, îl creditez în continuare pe "MM")

Anonim spunea...

Marian Motocu are { asa crede el } elemente nationaliste in ... discursurile sale insa , confunda frustrarile zilnice traite de majoritatea romanilor cu nationalismul . Eminescu era NATIONALIST , Zelea Codreanu era PATRIOT si NATIONALIST ... ION ANTONESCU era de-asemenea PATRIOT si NATIONALIST . Pana si Nicolae Ceausescu avea o oarece doza nationalista in ... daca nu in discursuri atunci , cel putzin in fiintza sa de taran nescolit prea mult . Gheorghe Funar { din partidul caruia provine MM } era ce vrei dumneata insa , NU NATIONALIST , la fel ca si mentorul sau spiritual Corneliu Vadim Tudor , Adrian Paunescu era... poet !Azi , avand in vedere curentul globalizarii { zic eu : EXCESIV } este o prostie sa te mai consideri nationalist fireste , asta neexcluzand in nici un caz patriotismul . Eu asi merge pe ideea rasiala insa , nici asta nu prea mai tzine { de la Adolf Hitler incoace s-a cam perimat si acesta } avand in vedere ca , de fapt religiile care ar trebuii sa uneasca oamenii in jurul unor concepte , nu fac altceva decat sa-i dezbine iar exemplul alora din ISIS este mai mult decat concludent .Inca odata , MM are idei , pareri pertinente insa, n-au nimic a face cu nationalismul sau patriotismul atat de clamat in mai toate video-urile puse la dispozitia noastra cu-atata larghetze . Ideal ar fi sa mai alse Google sau Wikipedia si sa mai citeasca si , eventual sa analizeze zi... Capra cu trei iezi sau Venea o moara pe Siret . P.S. Nici macar Horia Sima sau Zelea Codreanu n-au fost in stare sa-si aleaga camarazii " bob cu bob " deoarece , acesti camarazi erau inainte de orice oameni . Oameni avand dorintze , avand nevoi ... OAMENI . Crede-ma , stiu ce spun caci , am cunoscut la viata mea destui oameni { dintr-aia putzinii care-au mai scapat fireste } ce au facut parte din Legiunea Arhanghelului Mihail . Respect omule si astept si parerile , ideile dumitale nu doar ale lui MM caruia te rog sa-i transmiti respectele mele .

Anonim spunea...

Pacat caci , ca dorinta , ceea ce-a spus MM in video se apropie in proportie de... 5% de ceea ce-nseamna adevar . Restul de 95% nu-i altceva decat o betzie de cuvinte . Pacat , caci omu' chiar simte ceea ce spune . Nu stie ce spune , dar de simtit in adancul sufletului sau , simte cu durere .Oare cand o intelege si ca , figura cu kazarii repetata obsesiv , nu mai poate fi actuala ?

Riddick spunea...

Nu cred că cineva deţine monopolul naţionalismului, cu atât mai puţin... morţii, des invocaţi. "Anumiţi morţi".

Nu cred că strică să fie invocaţi "unii". Dacă se şi explică "contextul", cu atât mai bine.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: