21 mai 2009

Nastase reloaded






La Parlament ar trebui sa se creeze oficial functii de gropari. Miercuri, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis trimiterea solicitarii procurorului general de a se relua votul in dosarul Zambaccian 1, la Comisia de regulament. Votul spune tot: sapte voturi ,,pentru' ' - PSD,PNL si UDMR, cinci voturi ,,contra' '- numai PDL. Comisia de regulament ar trebui sa decida asupra admisibilitatii documentului. Sever Voinescu, secretarul Camerei Deputatilor (PDL) a afirmat ca grupul PDL a sustinut trimiterea solicitarii procurorului general direct la plen spre dezbatere. Iata deci o noua dovada a cardasiei intre cele trei partide, va fi interesant votul la motiunea de cenzura pe care PNL intentioneaza sa o depuna la asumarea raspunderii guvernului pe legea Codurilor Civil si Penal. Deocamdata se pare ca au facut zid in jurul celui pe care l-ar dori ei premier. Inca o data, s-au demascat!

20 de comentarii :

Anonim spunea...

Pai astia se tot demasca de vreo 10 ani dar romanii nu iau masuri. ii voteaza in draci si pe nastase si pe Voiculescu si pe ceilalti ticalosi. ca orice-am spune, in primul rând electoratul e vinovat de situatia de rahat in care ne scaldam.
Europa le atrage atentia si chiar pedepseste România din cauza lor, iar ei, ei latra la Macovei si la Morar.
Rusine sa ne fie!

luminita spunea...

O sa foiasca iar si dosarul acesta si-o sa-l trimita mereu pe Ponta la tv sa explice el cum Macovei nu a reusit sa dea decat o palma coruptiei .
Iar Bombo isi va rade in fiecare dimineatza mustata de cocalar corupt si va calca tzantzos si ferchesh pe holurile Parlamentului , scuipand seminte in gand.
Ca de-adevaratelea nu-si permite, e un domn , fireste.

Riddick spunea...

Daca tot in capul electoratului se sparg toate oalele, este cazul ca si votantii sa fie mai exigenti. Se pare ca de vreo cativa ani incoace, mafia politic0-economica pierde teren usor-usor, avand doar spasme uneori (suspendarea, guvern 20%).

luminita spunea...

mi-a zburat comentariul , sorry !

Riddick spunea...

luminita, cand l-am vazut pe nenorocitul de Ponta cum zice de Monica Macovei ca ar fi plecat la Bruxelles ,,pentru ca acolo sunt bani mai multi'', daca eram prin preajma il scuipam, si-mi asumam si un poroces de ultraj.

Riddick spunea...

luminita, n-a zburat ! :)

Anonim spunea...

@Riddick

pai ce mama dracului sa mai spunem cand Nastase fuge la Mizil iar aia-l voteaza cu cate doua maini. Sau Geoana la Dabuleni, sau Tariceanu la Cioflinceni.
Ca sa nu mai spun ca dupa ce romanii au scuipat-o in ochi pe Mona Musca, l-au reales, bine merci, pe Voiculescu, in parlamentul României.
In fata mea, cei care i-au ales sunt mai vinovati chiar decat cei alesi. Ticalosii incearca. Daca sunt alesi, bine, daca nu...nu. Dar uite ca le merge!

luminita spunea...

Riddick,
Ponta e un nerusinat gaunos , el stie ca unii or sa-l creada , in realitate Macovei castiga mult mai bine din postura de consilier pe probleme de coruptie la nivel inalt in Macedonia.
Asta-i Ponta , umbla cu sfecla vopsita .
Ce, numai Marean sa aiba bostanul lui si numai Prostamol dovleacul lui ?
Are si el o sfecla .
:lol:

Riddick spunea...

@anonim : Chiar asa, fugiti prin colegii convenabile, multi nu s-au mai ales, au inceput tatonari sa se revina la votul pe liste. Sa vedem linia de sosire dupa europarlamentare, multora or sa le iasa gargaunii din cap.

Riddick spunea...

@luminita :Ponta asta de fapt este un mare nenorocit, pozeaza in om din ,,noul val al PSD''dar nu exista asemenea categorie in realitate.

Anonim spunea...

@Riddick

Din pacate, la europarlamentare oricat ar fi de slab scorul pt PSD si PNL ( ceea ce de fapt nici nu-i sigur) primii 5 de pe liste oricum vor intra. Asa ca, gunoaiele vor fi prezente in europralament, atat de la PSD cat si de la PNL. Restul, chiar daca sunt oameni capabili nu mai conteaza.

Riddick spunea...

@anonim ; Pai, de...macar scapam de ei de pe aici, dar pe sticla tot o sa-i vedem.

Anonim spunea...

Sa vedem. Abia astept sa vad prestatiile lui Vadim, Becali si Norica, pe-acolo. :)
Va fi si distractie, numai ca, din pacate, aceasta "distractie" ne va aduce dispretul si oprobiul Europei.

Riddick spunea...

@anonim : Si Becali (poz. 2 in lista)?! NUUU ! Nici 1.

Anonim spunea...

Pt vadim, trimiterea sa in Parlamentul European este mana cereasca. Nu atât dpdv politic cat financiar.
Omul a ajuns un milog. Asa ca, alea 300.000 euro pe an, (sau chiar mai mult)il vor scoate din rahat. Desigur e vb de rahatul financiar, ca de celalalt rahat- cel moral, nu-l mai scapa decat ritmul biologic natural.

Riddick spunea...

@anonim : Nu sunt prea convins ca votantii cu profil pro-Vadim vor fi asa de mobilizati pt. europarlamentare. Totusi un absenteism pronuntat l-ar aduce doar pe el (poz. 1) in europarlament.

Anonim spunea...

@riddick

sa te-auda D-zeu (si romanii ) :)

Riddick spunea...

@anonim : Pai doar unii romani, n-asa ? ;-)

robin spunea...

Un absenteism pronuntat va duce la un scor bun pt UDMR.

Si asta e misto, chiar daca a fost pregatita pt alt Nastase :)


http://www.youtube.com/watch?v=2qI-PL_XxkE&feature=related

Riddick spunea...

robin, cam asa este...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: