25 mai 2019

Nu cred c-aş putea formula mai concis


Iulian Capsali

Nimic nu justifică participarea la referendum!

Mă tot întreabă prieteni în privat ce să facă la referendum, de parcă nu am fost suficient de clar până acum.
Nu puneți mâna pe buletinele de vot!
Nu numai că întrebările au in nuce un dispreț direct față de Constituția României, dar sunt spurcate cu zeamă securistă anticreștină: cum adică, ai dreptul la amnistie și grațiere pentru unul care a violat și ucis minori, iar cel care e condamnat pentru corupție e damnat fără drept la clemență? Cum să pui mâna cu care îți faci cruce pe asemenea hârtie manipulatoare și toxică?
Este încă un tertip al "industriei anticorupției", prin care neo-Securitatea globalistă vrea să păstreze țara pradă interesului corporatocrat. Iar nătărăul din deal e ideal în rolul lui de marionetă tâmpă, care dezbină poporul prin intermediul masei de revoluționari iacobini #rezist, model patentat de Soros în SUA împotriva lui Trump.
Johannis, care e disperat că nu mai are priză la români, este unul care a luat cu japca imobile prin fals și uz de fals și a primit sume mari de bani pe chirii, sute de mii de euro însușiți fără scrupule. Iar Augustin Lazăr, procurorul criminal al Aiudului, a închis dosarele acestui tembel greoi și gângav, care habar nu are ce întrebări vor fi la refendumul inițiat chiar de el.
Deci nu ajutați, din "spirit civic", să existe cvorum pentru această mascaradă electorală ascunsă, curvit și ticălos, sub masca "dreptății"!
Punct.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: