16 decembrie 2017

Aligică e-n Lună (ca de obicei)


Fiindcă:
- Nu reprezintă "opusul", ci arată că-s la fel: cunosc personal foşti monarhişti, acum naţionalişti anti-establişment şi pesedişti (unii mascaţi), acum "neomonarhiști".
- Nu există mişcări de protest "spontane": Actually, there are no grassroots revolutions, period. Any revolution is a byproduct of a highly organized group of conscientious and professional organizers (Bezmenov).
- Nu-i nevoie de "stradă" pentru a răsturna "Puterea" PSD-ALDE: de-abia așteaptă s-o predea singuri, ca-n 2015 tehnocraților (numirea lui Grindeanu și Tudose, nu asta arată?!).
Incredibil câți au pus botu' la dumele lui Aligică (Like&Share).

https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/1564968836904187

Şi totuşi, unde sunt republicanii? Majoritari! De ce nu li se aude vocea? Cei de stânga or crede că dacă PSD e cu Dudele, o mai fi acelaşi PSD pe care-l credeau că este atunci când l-au votat?

2 comentarii :

Gabriel spunea...

În primul rând, ce trebuia să facă republicanii? A fost înmormântarea unei personalități care în timp scurt şi la o vârstă fragedă a făcut enorm de mult pentru țara asta, pentru popor în primul rând: cu prețul de a fi numit trădător de către deşeuri umane precum Băsescu (sau Hitler) a salvat țara de tăvălugul rusesc, de a fi măturată de linia frontului, de lupte de stradă, a recuperat ce se putea adică Ardealul de Nord. Nu ştiu dacă asta a fost până la urmă bine sau nu, dar dacă Clujul este azi în România, i se datorează lui. Înmormântarea lui e un eveniment care putea impresiona inclusiv un republican. Un om conciliant, tolerant şi lipsit de porniri răzbunătoare (tocmai de-asta l-au urât băseii, că nu a vrut să joace rolul de catalizator al urii, ura fiind sentimentul pe care s-a bazat regimul Băsescu şi pe care îl exploatează şi azi urmaşii săi politici).
Şi apoi, poate republicanii or fi observat şi ei că republica noastră e un eşec şi că de fapt sunt lucruri mult mai importante decât forma de guvernământ.

Riddick spunea...

Să iasă şi să-i ia cu "huo!", ba chiar cu parul.

Altfel rămâne impresia că n-are cine le pune ălora mâna-n gât.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):