16 decembrie 2017

Aligică e-n Lună (ca de obicei)

Fiindcă:

- Nu reprezintă "opusul", ci arată că-s la fel: cunosc personal foşti monarhişti, acum naţionalişti anti-establişment şi pesedişti (unii mascaţi), acum "neomonarhiști".
- Nu există mişcări de protest "spontane": Actually, there are no grassroots revolutions, period. Any revolution is a byproduct of a highly organized group of conscientious and professional organizers (Bezmenov).
- Nu-i nevoie de "stradă" pentru a răsturna "Puterea" PSD-ALDE: de-abia așteaptă s-o predea singuri, ca-n 2015 tehnocraților (numirea lui Grindeanu și Tudose, nu asta arată?!).
Incredibil câți au pus botu' la dumele lui Aligică (Like&Share).

https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/1564968836904187

Şi totuşi, unde sunt republicanii? Majoritari! De ce nu li se aude vocea? Cei de stânga or crede că dacă PSD e cu Dudele, o mai fi acelaşi PSD pe care-l credeau că este atunci când l-au votat?

2 comentarii :

Gabriel spunea...

În primul rând, ce trebuia să facă republicanii? A fost înmormântarea unei personalități care în timp scurt şi la o vârstă fragedă a făcut enorm de mult pentru țara asta, pentru popor în primul rând: cu prețul de a fi numit trădător de către deşeuri umane precum Băsescu (sau Hitler) a salvat țara de tăvălugul rusesc, de a fi măturată de linia frontului, de lupte de stradă, a recuperat ce se putea adică Ardealul de Nord. Nu ştiu dacă asta a fost până la urmă bine sau nu, dar dacă Clujul este azi în România, i se datorează lui. Înmormântarea lui e un eveniment care putea impresiona inclusiv un republican. Un om conciliant, tolerant şi lipsit de porniri răzbunătoare (tocmai de-asta l-au urât băseii, că nu a vrut să joace rolul de catalizator al urii, ura fiind sentimentul pe care s-a bazat regimul Băsescu şi pe care îl exploatează şi azi urmaşii săi politici).
Şi apoi, poate republicanii or fi observat şi ei că republica noastră e un eşec şi că de fapt sunt lucruri mult mai importante decât forma de guvernământ.

Riddick spunea...

Să iasă şi să-i ia cu "huo!", ba chiar cu parul.

Altfel rămâne impresia că n-are cine le pune ălora mâna-n gât.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: