16 decembrie 2017

Aligică e-n Lună (ca de obicei)

Fiindcă:

- Nu reprezintă "opusul", ci arată că-s la fel: cunosc personal foşti monarhişti, acum naţionalişti anti-establişment şi pesedişti (unii mascaţi), acum "neomonarhiști".
- Nu există mişcări de protest "spontane": Actually, there are no grassroots revolutions, period. Any revolution is a byproduct of a highly organized group of conscientious and professional organizers (Bezmenov).
- Nu-i nevoie de "stradă" pentru a răsturna "Puterea" PSD-ALDE: de-abia așteaptă s-o predea singuri, ca-n 2015 tehnocraților (numirea lui Grindeanu și Tudose, nu asta arată?!).
Incredibil câți au pus botu' la dumele lui Aligică (Like&Share).

https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/1564968836904187

Şi totuşi, unde sunt republicanii? Majoritari! De ce nu li se aude vocea? Cei de stânga or crede că dacă PSD e cu Dudele, o mai fi acelaşi PSD pe care-l credeau că este atunci când l-au votat?

2 comentarii :

Gabriel spunea...

În primul rând, ce trebuia să facă republicanii? A fost înmormântarea unei personalități care în timp scurt şi la o vârstă fragedă a făcut enorm de mult pentru țara asta, pentru popor în primul rând: cu prețul de a fi numit trădător de către deşeuri umane precum Băsescu (sau Hitler) a salvat țara de tăvălugul rusesc, de a fi măturată de linia frontului, de lupte de stradă, a recuperat ce se putea adică Ardealul de Nord. Nu ştiu dacă asta a fost până la urmă bine sau nu, dar dacă Clujul este azi în România, i se datorează lui. Înmormântarea lui e un eveniment care putea impresiona inclusiv un republican. Un om conciliant, tolerant şi lipsit de porniri răzbunătoare (tocmai de-asta l-au urât băseii, că nu a vrut să joace rolul de catalizator al urii, ura fiind sentimentul pe care s-a bazat regimul Băsescu şi pe care îl exploatează şi azi urmaşii săi politici).
Şi apoi, poate republicanii or fi observat şi ei că republica noastră e un eşec şi că de fapt sunt lucruri mult mai importante decât forma de guvernământ.

Riddick spunea...

Să iasă şi să-i ia cu "huo!", ba chiar cu parul.

Altfel rămâne impresia că n-are cine le pune ălora mâna-n gât.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: