16 decembrie 2017

Bă Dudelor, ghinionul vostru c-aţi trecut cu mortu' prin Piaţa Unirii: abia de s-au umplut trotuarele


Nu se mai putea face regia lume multă ca pe Calea Victoriei, "din teleobiectiv". Aceeaşi piaţă era plină, cândva (6 septembrie 1940). Au pus înmormântarea sâmbătă, "să poată veni lumea". Ţeapă, Dudelor: bucureştenii nu-s proşti. Ca şi la funeraliile lui Gheorghiu-Dej, leşul e tractat de un vehicul din dotarea Hegemonului: atunci un camion KrAZ sovietic, acum un Humvee american. Neamurili încoronate, nu le-am văzut făcându-şi semnul crucii la catafalc. Tuta aia a lu' Iohannis n-a venit cu ciorapi negri. Iar majoritatea familionului au ajuns pe Dealul Patriarhiei pentru prima dată-n viaţa lor.

Prin 2013 se încheiaseră lucrările de restaurare la... "Sala Tronului", de la "Palatul Regal".
WTF?!  Chiar pe siteul Muzeului Naţional de Artă apare această denumire...

Ptiu, drace! Ziceam că-i Gheorghe Zamfir, dar apoi mi-am dat seama că-i prea gras.
Un fraier Franco ăla, s-a luat după popi şi-a lăsat monarhia, în loc să proclame el republica (pe Juan Carlos tot el l-a pus pe tronul Spaniei).
  Vineri seară, la Palatul Regal unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului suveran au ajuns Regele Juan Carlos și Regina Sofiei a Spaniei. Cei doi s-au recules la catafalcul Regelui preț de câteva minute.

Minciuna care se lăfăie nestingherită, nederanjată de nimeni vreme de 2017 – 1944 = 73 de ani este următoarea:
  „România a acceptat armistiţiul oferit de Uniunea Sovietică, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.”
Despre ce „armistițiu” este vorba, oameni buni?! A negociat Mihai și gașca lui vreun armistițiu cu Uniunea Sovietică, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii? Nu! Singurul care a negociat fusese Ion Antonescu, care, la ora când s-a citit proclamația era arestat și predat comuniștilor.

Fum şi miros de tămâie…
  Ce mai putem spune: patru, Doamne, şi toţi patru… Mulţumescu-ţi Ţie, Doamne că n-au fost mai mulţi! Nu punem la socoteală halebardierii caselor „regale” şi „împărăteşti” ale lui Iulian, ale lui Cioabă Sr., Cioabele Jr. & Co, cărora, deşi încoronaţi după legile lor, nu le-au putut fi eliberate certificate de „suverani”.

Adevărații PĂPUȘARI ai REVOLUȚIEI ROMÂNE de la 1989
  Dan Amedeo Lazarescu, mason: „Cine nu știe ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, înseamnă ca nu știe istorie”.
Silviu Brucan (evreu, nascut Saul Bruckner, 1916 – 2006) spunea in 1990: “Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat”.
Gelu Voican Voiculescu: “Intr-o revolutie vechii conducatori trebuie sa moara”.
Asadar, exista niste papusari la nivel mondial care decid lucruri. Mari si mici. La nivel continental sau zonal. Si au planuri pe multe zeci de ani inainte. Pe care le pun in aplicare.

Fasolea naţională şi fîsîiala slugoilor!

  Ţara duce în spinare atîtea servicii secrete, atîtea grade înalte, atîtea pensii speciale, atîţia corupţi din justiţie şi din palate! Fie că la putere sînt pesedeii, peneleii, usereii şi care or mai fi, tot secureii dictează şi conduc. Numai ei ştiu pentru cine. El care a promis înăsprirea legilor pentru românii care nu acceptă diversitatea şi imoralitatea, adică curcubeiştii, de ce nu, şi islamiştii cu bomba la brîu! Potrivit înţelegerii lui Iohannis cu Merkel vom avea criminali pe alese, iar dacă pesedeul nu se dă la o parte din calea lui, vom mai avea parte de un „Colectiv”, ca să poată da vina pe pesede, şi să-l readucă pe Julien premier, cel care a făcut extrem de mult rău românilor prin politica defectuoasă şi, mai cu seamă, prin punerea în practică a experimentului toxic „Codex Alimentarius” în ţara noastră. De aceea îi scoate în stradă pe naivii fanatici şi iraţionali ai haştag-rezist! Ăsta-i „statul de drept” pe care-l apără to’arăşu Iohannis? De ce n-a prezentat Iohannis nicio reacţie oficială cînd cei doi sceleraţi ai Departamentului de Stat al S.U.A. au ordonat Parlamentului să nu modifice defectuoasele legi ale Justiţiei, care întreţin şi umflă corupţia din Justiţie şi D.N.A.?

Imobiliarele taie-n două Pădurea Băneasa.
  Primarul general, Gabriela Firea, si primarul sectorului 1, Dan Tudorache, au anuntat ca doresc sa faca un drum de acces intre Cartierul Pipera si cartierul Greenfield, pe structura unui drum forestier, taind astfel Padurea Baneasa in doua.

Civilizaţia bate curul
  România nu este o țară civilizată pentru că a ajuns o colonie de Lumea a Treia, care nu găsește bani pentru servicii publice menite să se ocupe de viața și sănătatea cetățenilor săi, pentru că se risipesc sume uriașe de bani pentru cumpărarea de armament, pentru că se plătesc milioane anual unor escroci care se autointitulează casa regală, pentru că cei ce controlează banul pubic nu știu cum să își mai tragă spuza pe turta lor și așa mai departe.
Și, nu în ultimul rînd, România nu este o țară civilizată pentru că nu mai are jurnaliști și presă independentă, doar mîncători de căcat patentați, aflați pe ștatul de plată al serviciilor secrete și al corporațiilor străine ce conduc țara, care nu știu cum să mai abată atenția de la adevăratele cauze ce stau la originea dezastrului social, economic și moral din țara noastră.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):